Od siebie dodam propozycje na dziś:
Durrant over 5.5 180 @1.67 ehh, zabrakło jednego maksa
Durrant zdaje się w dobrej formie, wcale bym go nie skreślał w dzisiejszym starciu z Gurneyem. Ba, dla mnie to on jest faworytem i widzę, że nie tylko ja tak uważam, bo kursy już poleciały w dół...
Za mniejszą stawkę również zagrałem typ Durrant więcej 180'.
Aspinall over 6.5 180 @1.9
Analogiczna sytuacja jak wyżej. Dosłownie. Ponadto uważam, że kurs jest mocno przeszacowany, Gary o mały włos już byłby poza turniejem. Niby średną ma ok, dable również, ale to jednak nie jest TOP i przy dobrym meczu Aspinalla ten może pokusić się o niespodziankę.
Prawdziwe value widze w typie Aspinall więcej 180 po kosmicznym kursie 2.88 (!). Anderson nie rzuca wcale tak sporo maksów. Buki zasugerowały się pierwszym meczem, gdzie "wyszedł przed szereg". Moim zdaniem forma Garego to bardziej ta z poprzedniego meczu z Searle, gdzie rzucił 5 maksów na dystansie 7 setów. Już wtedy udało się ustrzelić znakomite kursy na over 5.5 maksów Searle (po drugim secie miał 5
) oraz Searle więcej 180'. Podobnym tropem idę teraz licząc na podtrzymanie formy Aspinalla ze spotkania z Ratajskim.
Dobey -2.5 @1.78 4:2, zabrakło skuteczności na podwójnych
Wydaje mi się, że Fallon nie powtórzy już tak dobrego występu, to po pierwsze. Po drugie, nawet gdyby jej się udało, to średnia na poziomie 90-92 punktów wcale nie musi wystarczyć do ugrania więcej niż jednego seta. Jedna rzecz, która może połozyć tego beta to dable Brytyjczyka, bo Sherrock trzyma je na dobrym poziomie. Uważam jednak, że dziś będzie nieco słabszy mecz Fallon i ugra ona max 1 seta.
over 4.5 seta MVG-Bunting
Jeśli tylko Anglik utrzyma poziom, to o typ jestem spokojny. Dużo maksów, dobra średnia i umiejętność kończenia wysokich zamków - na 1 seta powinno spokojnie wystarczyć, tym bardziej że Holender rzadko kiedy spina się na maxa już w pierwszych rundach. Zazwyczaj robi tyle, ile trzeba, niejednokrotnie tracąc pojedyncze legi/sety.
Dodatkowo bez analizy:
over 4.5 seta Price-Henderson kosmiczna gra Price'a
over 5.5 seta Durrant - Gurney
over 5.5 seta Anderson - Aspinall
z fartem!