>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLUS Liga 2025/26

pinio1111 535,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
B.Lemański over 10,5pkt. 1,75 9pkt. Bartek zagrał swoje 75% w ataku, 2bloki i as. Niestety dostał tylko 8 piłek do ataku, no a Bełchatów dzisiaj bez przyjęcia i nokaut ze strony Lublina.

Kolejny raz na Bartka i nic odkrywczego tu nie napiszę. Jego statystyki mówią same za siebie bo linię złamał 11x na 14 meczów. Ostatnie 3 mecze to 14,17,16pkt i nie sądzę by Grzesiek przestał nagle go wykorzystywać. To kopalnia pkt dla Bełchatowa i nikt nie potrafi go powstrzymać, mimo że wszyscy wiedzą jak dużo piłek dostaje do ataku.
W ostatnim meczu został aż 4 razy zablokowany, a mimo to Łomacz konsekwentnie na niego grał. Dodam, że ogólnie dostał tylko 9 bloków, więc z Kędzierzynem to było prawie 50% z całego sezonu.
Myślę że dziś zagra na jeszcze wyższym procencie w ataku i solidnie zapunktuje. Do tego dokłada punkty blokiem i zagrywką.
W pierwszym meczu tych drużyn zdobył 13pkt i podobnego wyniku spodziewam się dzisiaj.
Nie sądzę by Lublin tu gładko wygrał, bo Skra u siebie gra bdb i ma 6/7 wygranych spotkań. Przegrali tylko z Olsztynem, ale po 5 setach.
Martwić może brak Daniela Chitigoia, ale jest doświadczony El Graoui, który powinien go godnie zastąpić.
Myślę że zobaczymy dzisiaj 4 sety w których Leman ponownie uzbiera 11+pkt

K. Rychlicki over 16,5pkt 1,90 34pkt dziś był Kamil "on fire"💪

Nie wiem skąd taki wysoki kurs na niezbyt wysoką linię na Kamila.
Mecz w Jastrzębiu to mecz z potencjałem na dłuższe granie, więc to już daje handicap w zdobyczach punktowych.
Owszem Rychlicki ostatnio miał kilka słabszych występów, ale to cały czas główna strzelba ZAKSY.
Linię łamał 11x na 15 meczów, dlatego zdziwiła mnie dzisiaj tak niska linia, z tak fajnym kursem.
Uważam, że tu powinno być 18,5pkt, więc widzę spore value w tym becie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2691

łęcina

Użytkownik
B.Lemański over 10,5pkt. 1,75

Kolejny raz na Bartka i nic odkrywczego tu nie napiszę. Jego statystyki mówią same za siebie bo linię złamał 11x na 14 meczów. Ostatnie 3 mecze to 14,17,16pkt i nie sądzę by Grzesiek przestał nagle go wykorzystywać. To kopalnia pkt dla Bełchatowa i nikt nie potrafi go powstrzymać, mimo że wszyscy wiedzą jak dużo piłek dostaje do ataku.
W ostatnim meczu został aż 4 razy zablokowany, a mimo to Łomacz konsekwentnie na niego grał. Dodam, że ogólnie dostał tylko 9 bloków, więc z Kędzierzynem to było prawie 50% z całego sezonu.
Myślę że dziś zagra na jeszcze wyższym procencie w ataku i solidnie zapunktuje. Do tego dokłada punkty blokiem i zagrywką.
W pierwszym meczu tych drużyn zdobył 13pkt i podobnego wyniku spodziewam się dzisiaj.
Nie sądzę by Lublin tu gładko wygrał, bo Skra u siebie gra bdb i ma 6/7 wygranych spotkań. Przegrali tylko z Olsztynem, ale po 5 setach.
Martwić może brak Daniela Chitigoia, ale jest doświadczony El Graoui, który powinien go godnie zastąpić.

K. Rychlicki over 16,5pkt 1,90

Mecz w Jastrzębiu to mecz z potencjałem na dłuższe granie, więc to już daje handicap w zdobyczach punktowych.
Owszem Rychlicki ostatnio miał kilka słabszych występów, ale to cały czas główna strzelba ZAKSY.
Linię łamał 11x na 15 meczów, dlatego zdziwiła mnie dzisiaj tak niska linia, z tak fajnym kursem.
Zaksa ostatnio zaczęła grać troche bardziej zróżnicowaną siatkówke więc pewnie stąd taki kurs

B 251,4K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
B.Lemański over 10,5pkt. 1,75

K. Rychlicki over 16,5pkt 1,90

Rychlicki to był bet dnia. W dwóch setach zrobił overa

Otrzymane punkty reputacji: +320
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Asseco Resovia- PGE Projekt Warszawa
Typ: under 188,5 pkt
Kurs: 1,75

Superbet

Typ czysto statystyczny, bo patrząc na potencjał obu zespołów to aż prosię się o 5 setowy pojedynek, niestety historia pokazuje nieco inne oblicze pojedynków Rzeszowian z Warszawą. Na ostatnie 10 starć aż 7- krotnie spotkanie kończyło się w 3 setach, dwukrotnie były 4 partie a raz tie-break. Przy czym proponowana linia nie została pokryta w żadnym 4 - setowym boju, więc tylko raz na ostatnie 10 pojedynków została przekroczona przy spotkaniu zakończonym 5 setem.
Linia bardzo wysoka, na spokojnie do pokrycia nawet przy 4 dość równych setach.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1268
B 251,4K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Resovia - Projekt 1 @1.80 betclic

Myślę że nie będzie 3-0 jak w półfinale PP. Ale Resovia na ten moment jest zdecydowanie lepsza. Na dodatek w swojej hali grają. U gości widoczny jest brak kochanowskiego. Nikt nie jest wstanie go zastąpić.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1107
pinio1111 535,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
P.Pietraszko over 6,5pkt. 1,80 było nawet 5 setów, ale Pietraszko zjechał do bazy, pomimo tego że w danym momencie miał większą skuteczność od Nowakowskiego

Niska ta linia na Pawła. Nie jestem pewien czy wyjdzie w podstawie, bo nie znam sytuacji z M'Baye?
Jeśli jednak zagra od początku, to uważam że jest spora szansa na złamanie linii.
W ostatnim czasie trochę odpoczywał z powodu lekkiej kontuzji i do szóstki wskoczył Piotrek Nowakowski.
Jednak w meczu ze Ślepskiem, po urazie M'Baye, wszedł i zagrał fajne spotkanie zdobywając 13pkt, w tym 4 blokiem.
Dzisiaj mecz drużyn o podobnym potencjale i liczę na minimum 4 sety. 7pkt to naprawdę nie jest dużo i jest spokojnie do ogarnięcia w trzech setach.
Paweł miał słabszy początek sezonu, ale myślę że to wynikało z faktu braku zgrania z Worsleyem. Ogólnie na początku sezonu środkowi byli rzadko wykorzystywani przez rozgrywającego Gdańska. Teraz wygląda już to inaczej, a środek punktuje znacznie częściej.

Z pierwszego spotkania próbuję:

Semeniuk więcej pkt od Kłosa 1,85 4-4

Ostatnia edycja:
pinio1111 535,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Resovia - Projekt 1 @1.80 betclic

Myślę że nie będzie 3-0 jak w półfinale PP. Ale Resovia na ten moment jest zdecydowanie lepsza. Na dodatek w swojej hali grają. U gości widoczny jest brak kochanowskiego. Nikt nie jest wstanie go zastąpić.
Tu dużo będzie zależało od Butryna, bo po świetnych występach zaciął się w finale PP i w Gorzowie też szybko zjechał do bazy.
Bucki starczył na Stilon, ale czy podoła w razie "w" z Projektem.....???
Ogólnie liczę na powrót do dobrej gry Karola, ale nie zdecyduję się na wytypowanie zwycięzcy. Patrząc na to jak grają oba zespoły w tym sezonie, to bardzo prawdopodobne jest to że któraś z drużyn zdominuje drugą i mecz nie potrwa zbyt długo.

P 1K

pln123

Użytkownik
Olsztyn bez Karlitzka dziś.
Trefl win 1,78
Trefl handicap -1,5 seta 2,62
Trefl handicap -2,5 seta 5,55 Superbet
Trefl niepokonany na własnym parkiecie (5 meczów kończył w TB z takimi tuzami jak Barkom, Gorzów czy Suwałki).
Pokonał też czołówkę ligi, Resovię, Zawiercię, Bełchatów, ale te zespoły też mają chwilę słabości.
Dziś szansa na przełamanie tej serii.
Ja bym poszedł w stronę Olsztyna zatem pewnie Trefl to wygra, szczególnie jeśli przyjezdni osłabieni.

T 35,9K

tadzin

Użytkownik
Trefl niepokonany na własnym parkiecie (5 meczów kończył w TB z takimi tuzami jak Barkom, Gorzów czy Suwałki).
Pokonał też czołówkę ligi, Resovię, Zawiercię, Bełchatów, ale te zespoły też mają chwilę słabości.
Dziś szansa na przełamanie tej serii.
Ja bym poszedł w stronę Olsztyna zatem pewnie Trefl to wygra, szczególnie jeśli przyjezdni osłabieni.
nie powiem urzekła mnie ta logika "trefl niepokonany u siebie, olsztyn oslabiony dlatego szedlbym w strone olsztyna".

B 251,4K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Trefl - AZS Olsztyn typ hadrava over 15.5 @1.82 betclic

Moim zdaniem zbyt niska linia na Janka. Gosc jest w niesamowitej formie, prawie wygrał sam mecz polfinalowy z Lublinem w Pucharze Polski. Zakladajac ze dzisiaj minimum 4 sety powinny być to mysle ze Janka stać na około 20pkt. On w 3 setach ta linie zrobi, A jak nie bedzie grac Karlitzek to juz calkiem.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom