>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Walia - 2025/2026 (Cymru Premier + Puchary)

Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Pobuszowałem dzisiaj w walijskich ligach i wyknułem 5 dla mnie bardzo dobrych spotkań. Dwa w 1 lidze i trzy w drugiej. Co do kursu TNS wiem że się troszkę kompromituje ale zagrałem go rzecz jasna nie singlem a dla usprawiedliwienia w swoich najlepszych latach w 2023 roku TNS wygrał z nimi na wyjeździe tylko 1:0.

Cypru Premier:

Caernafon-Bala Town TYP over 1,5 gola Caernafon kurs 1,62 5/10 g.15.30 2:0 WIN

Colwyn Bay-TNS TYP 2 kurs 1,28 7/10 g.15.30 1:1 BOX

Cypru North i South:

Cwmbran-Newport TYP handi -1,5 Newport kurs 1,65 5/10 g.15.30 1:1 BOX

Airbus-Brickfield TYP handi -1,5 Airbus kurs 1,43 5/10
g.15.30 5:0 WIN

Newtown-Caersws TYP 1,5 handi kurs 1,65 5/10
g.15.30 2:1 BOX

Powodzenia.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2558
maarcin14 2,4M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Walia, League Cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Caernarfon - Holywell
Typ: Holywell strzeli gola
Kurs: 1,55
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, oferta na dziś jest mocno uboga, mój typ dotyczy Pucharu Ligi w Walii, o godzinie 20:45 odbędzie się tam mecz pomiędzy Caernarfon a Holywell. Obie drużyny dzieli jeden poziom rozgrywkowy, i co ciekawe Caernarfon jest liderem w Cymru Premier, a więc najwyższej lidze w Walii, a Holywell jest liderem w Cymru North, a więc ligę niżej w grupie północnej. Caernarfon w tym sezonie rozegrało 6 spotkań ligowych, odnieśli w nich 4 wygrane i 2 remisy, bilans bramkowy 19:7. Tylko raz udało im się zachować czyste konto, w 4 kolejce pokonali 2:0 Bala Town i goście grali 30 minut w osłabieniu. W pozostałych meczach Caernarfon traciło gola. Holywell w poprzedniej rundzie League Cup wyeliminowało już wyżej notowanego rywala, pokonali na wyjeździe 2:1 Flint Town Utd. W lidze spisują się bardzo dobrze, 6 spotkań, 6 wygranych i bilans bramkowy 17:5. Sporo strzelają, i z pewnością będą chcieli się sprawdzić na tle Caernarfon. Typuję gola gości.

Otrzymane punkty reputacji: +1825
L 3,7M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Caernarfon Town - TNS
Bukmacher: Superbet
Typ: TNS wygra
Kurs: 1.45

TNS to hegemon ligi walijskiej, który regularnie nie tylko wygrywa, ale też sięga po koncowy triumf. Mowa tutaj o najlepszej ofensywie, ale też defensywie. Oczywiście od czasu do czasu zdarzają się wpadki jak remis czy porażka, ale liczę na to, że ten mecz będzie jeszcze przedłużeniem zwycięskiej serii. Caernarfon Town w ostatnich latach etatowo wręcz przegrywa z tym rywalem i choć trafia czasem honorowego gola, to TNS bywało wyjątkowo bezlitosne (5-2 czy i 8-1). Goście wydają się byc murowanymi faworytami do kompletu punktów w tym meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +928
Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Członek Załogi
2 liga Walia, Cymru South.

Afan Lido-Trefelin TYP -2,5 handi Trefelin kurs 2,85 5/10 g.20.30 0:2 BOX

ticket-576425110075478249.png

PS: Forma Trefelin! Pokonali nawet w październiku aktualnego lidera na wyjeździe Cambrian 2:0. Od 10 kolejek najlepsza ekipa w tej lidze. Ostatnie 5 meczów do bilans 5-0-0, w bramkach 11:0. Do zagrania tego betu skusił mnie również ich ostatni mecz gdzie grałem na nich handicapem z kursem 3,55 z mocnym Caerau Ely. Wygrali gładko 3:0. Wydaję mi się że Afan Lido z 3 porażkami z rzędu i to z podobnymi kwasami jak on jest dwie-trzy półki niżej od Trefelin..

Dla mniej odważnych Trefelin -1,5 handi za kursem 1,75.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5189
Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Członek Załogi
Caernnarfon-Connah's Q. TYP over 1,5 gola Connah's kurs 2,00 5/10 g.20.45 2:2 WIN

PS: Connah's po 8 zwycięstwach z rzędu w lidze w tym u siebie z TNS 2:1 doskoczył do lidera na 4 oczka. Szans na mistrza raczej mu nie daję ale kto wie. Dziś gra z niezłą ekipą ale dla mnie liczy się forma a goście dzisiejszego spotkania w ostatnich 13 ligowych meczach zawsze strzelali minimum..dwa gole. Kto nie wierzy niech sprawdzi.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +6145
K 285,7K

kossma

Użytkownik
Penybont - Cardiff Metropolitan
Mecz o być albo nie być w grupie Mistrzowskiej dla ekipy z Cardiff. Mają tyle samo punktów co oczko wyżej Barry i odstają o trzy od wyżej sklasyfikowanego Colwyn Bay. To co jest dla nich niepokojący to sporo słabszy bilans bramkowy wobec obu z nich. Do Barry strata 7, do Colwyn 8 goli. Ciężko przyjmować aby Barry w mającym się równolegle toczyć meczu, potknęło się o czerwoną latarnię - Llanelli i raczej z handi to wezmą. Więc pogoń za nimi wydaje się mało prawdopodobnym celem Cardiff w dzisiejszym spotkaniu, natomiast po cichu mogą liczyć na to, że w innym meczu Colwyn Bay nie sprostają TNS, a ten jako lider, w dodatku po kolejnym kadrowym wzmocnieniu, dołoży im kilka bramek w plecy i przy odpowiednio wysokim pokonaniu Penybont, Cardiff cudem awansuje do Grupy Mistrzowskiej.
Czy goście są w stanie odnieść zwycięstwo, choćby jako takie w konfrontacji z zespołem, który jeszcze we wrześniu zdeklasował ich 0:4 grając na wyjeździe? Tak, bowiem Penybont ma taką akurat sytuację w tabeli że żaden wynik dzisiejszego starcia nie zmieni już ich lokaty a mecze pucharowe z Barton Ferry (2:2, kurs na Penybont ~ 1.4) czy Flintem (1:1, Flint grał w przewadze) pokazały, że szanse jak najbardziej są, wystarczy taka "pucharowa" determinacja. Na co z ich strony liczę. Z Connahs wyjazdowo przecież zremisowali a nad TNS odnieśli zwycięstwo. Czemu nie dziś.
Mój typ: Zwycięstwo Cardiff Metropolitan @4.2 (szybko spada) Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1697
Prince de Belial 3,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Penybont - Cardiff Metropolitan
Mecz o być albo nie być w grupie Mistrzowskiej dla ekipy z Cardiff. Mają tyle samo punktów co oczko wyżej Barry i odstają o trzy od wyżej sklasyfikowanego Colwyn Bay. To co jest dla nich niepokojący to sporo słabszy bilans bramkowy wobec obu z nich. Do Barry strata 7, do Colwyn 8 goli. Ciężko przyjmować aby Barry w mającym się równolegle toczyć meczu, potknęło się o czerwoną latarnię - Llanelli i raczej z handi to wezmą. Więc pogoń za nimi wydaje się mało prawdopodobnym celem Cardiff w dzisiejszym spotkaniu, natomiast po cichu mogą liczyć na to, że w innym meczu Colwyn Bay nie sprostają TNS, a ten jako lider, w dodatku po kolejnym kadrowym wzmocnieniu, dołoży im kilka bramek w plecy i przy odpowiednio wysokim pokonaniu Penybont, Cardiff cudem awansuje do Grupy Mistrzowskiej.
Czy goście są w stanie odnieść zwycięstwo, choćby jako takie w konfrontacji z zespołem, który jeszcze we wrześniu zdeklasował ich 0:4 grając na wyjeździe? Tak, bowiem Penybont ma taką akurat sytuację w tabeli że żaden wynik dzisiejszego starcia nie zmieni już ich lokaty a mecze pucharowe z Barton Ferry (2:2, kurs na Penybont ~ 1.4) czy Flintem (1:1, Flint grał w przewadze) pokazały, że szanse jak najbardziej są, wystarczy taka "pucharowa" determinacja. Na co z ich strony liczę. Z Connahs wyjazdowo przecież zremisowali a nad TNS odnieśli zwycięstwo. Czemu nie dziś.
Mój typ: Zwycięstwo Cardiff Metropolitan @4.2 (szybko spada) Fortuna
świetny typ przedmeczowy - i Cardiff doskonale weszło w mecz strzelając bramkę już w 3' minucie. Niestety po przerwie czerwona kartka i gospodarze już przejęli inicjatywę.

Cardiff mimo wygranej moim zdaniem już nie ma szans na awans i gram Penybont 1X po 1.8

FT 1:1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +860
Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Członek Załogi
Caerau Ely-Trefelin TYP X2/over 1,5 gola Trefelin kurs 2,50 4/10 g.20.30 1:2 WIN

PS: Betbuilder z moim ulubionym ostatnio Trefelin. Na temat formy tego zespołu pisałem kilka postów wcześniej. Bilans ostatnich 10 ligowych meczów to 9-1-0. 26 grudnia rozjechał on dzisiejszego przeciwnika na swoim terenie 3:0. Dziś kursy odwrócone ale nie mam pojęcia dlaczego bo aż 2,70 na gości. Gram over 1,5 gola Trefelin i dokładam że nie przegrają spotkania.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3957
Do góry Bottom