Miałem LEC'a nie ruszać, ale dwa spotkania, które mnie zaciekawiły na dzień dobry - nie wiem czy to dobry pomysł, ale spróbuję.
Team Heretics v SK Gaming - wygrana SK Gaming - 1,70 @ Betclic
Myślę, że Wunder wraz z Liderem pokażą fajny styl gry. Wunder jak dobrze wiemy ostatnio tryhardował kolejkę w
LOL'u, jest znacznie lepszym zawodnikiem niż był, co prawda nie mówię o czasach świetności, ale na tym patchu idzie mu niesamowicie dobrze. Będzie miał na przeciwko siebie Tracyna, rodaka naszego, ale nie widzę jakoś tego za bardzo - mimo wszystko dalej różnica poziomów moim zdaniem. Myślę, że Ice również będzie miał problemy na dolnej alejce, więc to też na korzyść SK Gaming. Co prawda dalej jestem zdania, że obecnie ciężko jeszcze typować LEC'a, ale taki kurs to promocja moim zdaniem i szkoda nie brać.
Drugi typ to
Shifters vs Fnatic - wygran Fnatic - 1.30 @ Betclic
Idealnie własnie do dubla, nie będę się rozpisywał. Shifters to drużyna, z której troszkę można mieć bekę z same nazwy. Oglądałem jedno z ich spotkań, nie pamiętam, które, ale Trymbi tam totalnie zaszalał i trollował. Mieli początkowe dwa wygrane spotkania, gdzie naprawdę fajnie zagrali. Fnatic zaliczył wtopę i teraz myślę, że Razork, Vladi i Upset będę dominować tę grę od początku.
AKO: 2.21