>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata PDC 2026 (11.12.2025 - 3.01.2026)

Pablito91 3M

Pablito91

Mistrz Typów Dnia 2025
Littler Searle czy którykolwiek zawodnik zdobędzie 180 w 1 legu w meczu? Nie @2.0 superbet

W pierwszym półfinale zagra broniący tytułu Luke Littler z debiutującym na tak zaawansowanym etapie Ryanem Searle. Buki są bezlitosne i nie widzą większych szans dla starszego z Anglików. Ale nie ma co się dziwić Littler gra jak z nut. Spróbuję zagrać, że w pierwszym legu nie będzie Maksa. Littler w 5 spotkaniach na mistrzostwach tylko raz rzucił maksa w 1 legu. Potrzebuje chwili czasu by wejść w odpowiedni rytm. Searle jak na razie nie imponuje rzutami za 180. Pierwszy Półfinał mistrzostw świata w karierze to może być dla niego też stresujące przeżycie przynajmniej na początku spotkania. Nalezy dodac, ze Tego typu zakłady to zawsze są takie fifty/fifty i któryś z nich może równie dobrze zacząć mecz od "maxa" ale póki co statystyki przemawiają bardziej za tym, że nie będzie i tak też próbuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4012
W 61,1K

Wieczorek85

Użytkownik
Searle under 8.5 max @2.00 sts

Searle under 7.5 max @ 2.75 sts

4

Searle w tym turnieju gra mega. Zwłaszcza te D20 są chyba najpewniejsze w całym tourze. Czy wczorajszy mecz i słabsza mimo wszystko dyspozycja to jednorazowa oznaka słabości czy też może już lekkie zmęczenie? Dzisiaj po drugiej stronie Littler. Buki zakładają 8/9 setów. Ja się skupie na 180-tkach

Searle przed turniejem zmienil lotki. Zdarza mu się schodzić na 19tki. O ile jeszcze w 1/16 finału rzucił 5 macie w 14 legach, tak następne 5 rzucił w ostatnich 43 legach (jednak zmęczenie? )

Buki spodziewają się 8-9 setów. Licząc po 4 legi średnio na seta to powinno być ich około 34. Dla mnie 9 jest nie do zrobienia a i o 8 powinno być trudno

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4252
'Corek 519,9K

'Corek

Znawca - e-sport
Witam, Panowie kupon 4fun puszczony i okazało się, że zostało mi powyżej 7.5 seta w meczu Littlera.
Nie znam się na Darcie i nie mam pojęcia, w którą stronę bliżej. Co myślicie? Bo jeśli ryzyko jest wysokie to zamykam bez stresu.
Z góry dzięki, pozdrawiam

Cabron 164,7K

Cabron

Użytkownik
Witam, Panowie kupon 4fun puszczony i okazało się, że zostało mi powyżej 7.5 seta w meczu Littlera.
Nie znam się na Darcie i nie mam pojęcia, w którą stronę bliżej. Co myślicie? Bo jeśli ryzyko jest wysokie to zamykam bez stresu.
Trudne się wylosowało. Searle do 3 seta meczu z Claytonem grał znakomicie i w ten sposób jest w stanie urwać Littlerowi te 2 sety... Ale no właśnie. Jeśli Littler wzbije się na swój najwyższy poziom, to jeden wygrany set Ryana będzie już sukcesem.
Obecnie to jest jedyny darter w stawce, który jak wchodzi na swój najwyższy poziom, to nie ma na niego rywala.
Osobiście bym się wstrzymał, ale to Twoja decyzja i nie chce brać odpowiedzialności 😅

Otrzymane punkty reputacji: +195
N 34,1K

najtmar

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Trudne się wylosowało. Searle do 3 seta meczu z Claytonem grał znakomicie i w ten sposób jest w stanie urwać Littlerowi te 2 sety... Ale no właśnie. Jeśli Littler wzbije się na swój najwyższy poziom, to jeden wygrany set Ryana będzie już sukcesem.
Obecnie to jest jedyny darter w stawce, który jak wchodzi na swój najwyższy poziom, to nie ma na niego rywala.
Dokładnie.
Zobacz też z innej strony. Czy dużo zainwestowałeś i ile % cashout masz mniej jeżeli teraz się wycofasz.
Jeśli przegrana Cię jakoś nadwyręży finansowo - to wypłacaj, jeśli nie - wtedy zostaw. Ja wychodzę z takiego założenia zawsze w podobnych sytuacjach.

Otrzymane punkty reputacji: +195
kriksus 16,8K

kriksus

Użytkownik
też bym zostawił... ale nie hejtuj potem.

brodaty-zolw 122,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
dla mnie wygra 2 sety jak coś, ale na styk ;)

mecze już takie, że można rzucać kupony na wysokie zamki. IMG_0636.png

Wczoraj dużo nie brakowało, dziś ponowię. 170 w obu meczach? Czemu nie.

aa i jak kocham Garyego to GVV mistrzem świata.

Otrzymane punkty reputacji: +380
piotrex007 386,3K

piotrex007

Użytkownik
Ja idę podobnym tokiem myślenia, co brodaty-zolw brodaty-zolw w drugim półfinale, ale nie pokuszę się na Big Fisha, a po prostu zamknięcie 160+. Szykuje się długi, wyrównany mecz, będą szanse na wysokie zamki. Czy wpadnie Big Fish? Może i tak, ale ja bezpiecznie obniżam linię 😉

Gian van Veen - Gary Anderson
Typ: Najwyższy C/O powyżej 159,5
Kurs: 2,30 w 888starz
Wynik: 170 🎯

I jednak z podwójnym nawet Big Fishem 😎

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3190
kriksus 16,8K

kriksus

Użytkownik
Słabo bardzo słabo z tym Littlerem. On nie gra jakichś cudów i daje szansy to jest najlepsze. Oby drugi półfinał był efektowny.

brodaty-zolw 122,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
Liczby ma niesamowite, ale zgadzam się z kolega wyżej.. są miejsca gdzie można mu coś zrobić. Nie rozliczam wygranej GVV, ale mentalnie wygląda na gościa, który może go postraszyć.

Cabron 164,7K

Cabron

Użytkownik
Liczby ma niesamowite, ale zgadzam się z kolega wyżej.. są miejsca gdzie można mu coś zrobić. Nie rozliczam wygranej GVV, ale mentalnie wygląda na gościa, który może go postraszyć.
Oczywiście, że można, tylko pytanie na ile Littler gra na wyjebce, bo nie traktuje rywali poważnie. Kim dla niego był Ratajski, czy Searle z taką grą. Momentami miałem wrażenie, że jedynym rywalem Luke'a są jego lotki, które nie chcą wpaść w T20 na początku Lega, żeby mógł zaatakować 9 lotkę. Gra rywala to nie ruszała, bo wiedział, że mu nie zagraża.

piotrex007 386,3K

piotrex007

Użytkownik
Oczywiście, że można, tylko pytanie na ile Littler gra na wyjebce, bo nie traktuje rywali poważnie. Kim dla niego był Ratajski, czy Searle z taką grą. Momentami miałem wrażenie, że jedynym rywalem Luke'a są jego lotki, które nie chcą wpaść w T20 na początku Lega, żeby mógł zaatakować 9 lotkę. Gra rywala to nie ruszała, bo wiedział, że mu nie zagraża.
No ale właśnie to broń obosieczna - nie był zmuszony do najlepszej gry, przez co nie miał prawdziwego testu. Przed drugim półfinałem kursy na jego zwycięstwo w Mistrzostwach był 1,3 w 888starz. Jeśli się utrzymają, to wg mnie będzie value na van Veena 🤔

H 67,1K

halacik96

Użytkownik
Momentami miałem wrażenie, że jedynym rywalem Luke'a są jego lotki, które nie chcą wpaść w T20 na początku Lega, żeby mógł zaatakować 9 lotkę.
Widać było jego zdenerwowanie dzisiaj gdy po 6tej lotce dalej już nie poszło po jego myśli. Myślę,że bardzo chce te 9 żeby udowodnić kibicom w AP, że to ON jest tam najważniejszą postacią na dobre kilkanaście (?) lat a nie buczący na niego tłum.

brodaty-zolw 122,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
IMG_0644.png

U mnie leży zamrożony mistrz świata w postaci młodego Holendra, więc nie dokładam wina, ale te 3.1 z superprzwaga wygląda pięknie. Dorzucę jakieś C/O bullami i pewnie klasyczny bet na remis w CO. Kursy jutro sprawdzę.

Otrzymane punkty reputacji: +513
P 20,6K

pablocuoco8

Użytkownik
Jedyną osobą na świecie która może zatrzymać Littlera jest van Veen. W sumie chciałbym żeby ktoś nadepnął na ogon Angolowi żeby się spocił w końcu w meczu.
Holender jest mocny mentalnie więc tylko pytanie jak dźwignie gwizdy i tyranie goryli z Ally Pally. Dzisiaj to miał 40% tego co będzie miał z trybun przeciwko sobie, jutro.

Mam nadzieję że w końcu będzie 9 dart leg. Ale po kursie 4.3 jest to bezsensowne.

Ja atakuje finish na bullu over 3.5 po kursie 4.5 i nic innego ciekawego na ten mecz nie widzę i liczę na morderczą walkę w 13 setach. Okazje na checkouty 121+ będą nie raz i nie dwa.

Stawka rekreacyjna 270 zł pod lepsze oglądanie.

Ostatnia edycja:
W 61,1K

Wieczorek85

Użytkownik
GVV fantastycznie Cię widzieć w finale. Jesteś na tą chwilę chyba jedyną odpowiedzią ze świata na dominację brytyjskich darterów. No ale to już finał. A tu Littler - człowiek który wydaje się być absolutnie poza zasięgiem. Dla mnie niespodzianka bedzie jeżeli chociaż przez chwilę będzie równo. No ok, może początek to coś co Littler potrafi przegrać. Później na dystansie już niszczy zabawę.

Dzisiaj do jednej bramki.

Littler - 2.5 @ 2.00

Littler -3.5 @2.75

GVV under 14,5 max @2.15

Łatwo, gładko i przyjemnie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2547
C 1,3K

carambula88

Użytkownik
Są gdzieś statystyki ile razy kończyli przez bullseye w tych Mistrzostwach?
Warto pograć obydwaj skończą przez bullseye po 1,75?

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom