>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata PDC 2026 (11.12.2025 - 3.01.2026)

Cabron 164,1K

Cabron

Użytkownik
Król darta inny poziom. To co Littler czaruje to szok... Mocno kibicuje, żeby wygrał MŚ back to back, bo jest wybitny..
Oczywiście wolałbym Claytona, ale to nie będzie proste.
Dzisiaj alkus Mensur średnia 107 w secie i nawet do doubla go Luke nie dopuścił. Totalny kosmos

N 32,1K

najtmar

Użytkownik
Ciekawy dzień za nami. Najważniejsze, że Rataj w kolejnej rundzie i dla mnie będzie on zdecydowanym faworytem w meczu z Woodhousem. Zagram póki kursy nie spadną zbytnio (na ten moment +- 1.70 na zwycięstwo Polaka), plus może jakieś c/o Krzyśka.

Martin Schindler - Ryan Searle

Dwóch darterów o bardzo podobnych, niemal identycznych statystykach na przestrzeni ostatniego roku. Na tych MŚ również bardzo podobnie i pewnie awansowali w dotychczasowych meczach, tylko Anglik lepiej zamykał. Jeśli miałbym na kogoś stawiać, to Ryan wygląda na pewniejszego, ale biorę pod uwagę fakt, że ciężko jest utrzymać taki procent c/o trzeci mecz z rzędu, tym bardziej po przerwie świątecznej. Uważam, że może to być w miarę wyrównane spotkanie i te 6 setów powinno być.

Liczba setów powyżej 5,5@ 1.55 Betclic

Edit: Niemiec zmieciony z tarczy. Na początku tragiczny na dablach, a potem już się poddał, co nie zmienia faktu, że Anglik, nie licząc pierwszego setu rozegrał bardzo dobry mecz.

Damon Heta - Rob Cross

Bardzo podobna sytuacja jak powyżej. Zawodnicy o podobnym potencjale. Australijczyk miał dosyć trudną przeprawę z Bellmontem, ostatecznie pokonał go 3:2. Damon lepiej zamykał niż Rob, ale jeden i drugi mieli sety, na których zjeżdżali ze średnią grubo poniżej 80. Ogólnie bardziej skłaniałbym się, że ten mecz wygra Heta, ale idę w over meczowy, bo tu mogą być bardzo duże zjazdy z setu na set.

Liczba setów powyżej 5,5@ 1.55 Betclic

Myślę, że to jest ten mecz, w którym zobaczymy maksymalną długość spotkania.
Liczba setów powyżej 6,5@ 3.25 Superbet

Edit: Najgorszy mecz na dablach na tych mistrzostwach Hety, a najlepszy Crossa i to wystarczyło. Dwa mecze 0:4. W życiu bym się tego nie spodziewał 🫣

Do tego raczej zagram na 180-tki i checkout Hety, ale czekam aż Betfan wystawi zakłady to uzupełnie. Edit: Odpuszczam, bo nic mnie nie zainteresowało.

Gian van Geen - Madars Razma

Tu krótko: Holender wykręca kosmiczną średnią, zamyka też dobrze, ale im dłuższy format meczu tym ciężkiej utrzymać taki stan rzecz. Na bank Gian będzie miał gorszego seta i Łotysz będzie miał okazję aby chociaż jednego wygrać, bo Madars potrafi zamykać jak ma okazję.

Set Handicap Madars Razma +3.5@ 1.55 Betclic

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +328
B 0

barca68fcb

Użytkownik
Justin Hood - Ryan Meikle
1
1.35

Ricky Evans - Charlie Manby
Liczba setów powyżej 5.5
1.61

Josh Rock - Callan Rydz
Handicap setowy Callan Rydz (2.5)
1.57

James Hurrell - Ryan Searle
Handicap setowy James Hurrell (2.5)
1.44

4%SuperBonus 4.91 w superbet

Na dzisiaj przede wszystkim Justin Hood, spokojnie z handicapem tez powinno wejść. Gra na dużo lepszej średniej co Meikle, którym niczym nie zachwyca.
Reszta podanych meczy w mojej ocenie zapowiada się bardzo wyrównanie stąd takie typy.

vsky 193,2K

vsky

Użytkownik
Littler - Cross
Cross +3.5, @1.60
betclic

Nie no bez przesady z tym kursem na minimum jednego seta Crossa XD To nie jest amator, tylko były mistrz świata, który lubi ten turniej, a z Littlerem gra zazwyczaj zacięte mecze. To jest promka i ja to gram mocno.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4198
Waldi1979 3,5M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Littler - Cross
Cross +3.5, @1.60
betclic

Nie no bez przesady z tym kursem na minimum jednego seta Crossa XD To nie jest amator, tylko były mistrz świata, który lubi ten turniej, a z Littlerem gra zazwyczaj zacięte mecze. To jest promka i ja to gram mocno.
czysto matematycznie przy takim toku myślenia lepiej opłacało się zagrać over 4,5 seta (kurs 1,68 Betclic), bo raczej Cross nie wygra tego 0:4. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +394
kriksus 16,8K

kriksus

Użytkownik
Littler - Cross
Cross +3.5, @1.60
betclic

czysto matematycznie przy takim toku myślenia lepiej opłacało się zagrać over 4,5 seta (kurs 1,68 Betclic), bo raczej Cross nie wygra tego 0:4. Pozdrawiam
skoro Suljovic prawie ugrał seta a Littler zagrał perfekcyjnie aby to domknąć to faktycznie typ dobry.

vsky 193,2K

vsky

Użytkownik
Cross w takiej formie pokonałby wielu, ale niestety nie Littlera. Szkoda Roba, ale walczył dzielnie.

Cabron 164,1K

Cabron

Użytkownik
Gdyby dzisiaj grał ktoś inny przeciwko niemu, to Cross zaprezentował by dużo niższy poziom. Zazwyczaj tak to działa w darcie.
Littler absolutny kozak i pomimo tego, że w chciałbym, aby w tym roku był nowy mistrz świata, to jednak jego wygrana też mnie ucieszy.
Absolutny kozak i jak dla mnie o wiele większy talent, niż Van Gerwen. Dużo mocniejsza głowa i jeżeli coś tam się nie popsuje ( nie zapowiada się, bo przecież cały ten rok gra jako nr 1 na świecie) to zostawi wszystkich daleko w tyle.

vsky 193,2K

vsky

Użytkownik
Cross to nie jest ogórek i spina się na MŚ z każdym dalszym etapem coraz bardziej, więc rywal nie miał tu wiele do rzeczy.

N 32,1K

najtmar

Użytkownik
Luke Woodhouse - Krzysztof Ratajski

Tak jak wcześniej wspomniałem, gram na Krzysztofa. Wygląda lepiej na tym turnieju niż Luke i tylko jakaś katastrofa albo dzień "konia" Anglika może to zmienić

Zwycięzca meczu Krzysztof Ratajski@ 1.62 Betclic

Edit: Bardzo szarpany mecz, wygrał Polak ale był bardzo nierówny.

Wiem, że checkouty to często loteria i jak przeciwnik rzuci 170 to zamyka zabawę, ale do tej pory Ratajowi idą te zamki, w przeciwieństwie do Woodhousa więc próbuje.

Zwycięzca meczu i najwyższy checkout Krzysztof Ratajski@ 2.80

Jonny Clayton - Andreas Harrysson

Do tej pory „Brudny Harry" mnie nie zawiódł i w każdym meczu zamknął 100+ więc trzeba dalej za ciosem, bo okazję będą.

Andreas Harrysson suma checkoutów 100+ powyżej 0,5@ 1.42 Betclic

Edit: Szwed może sobie pluć w brodę, bo tyle ważnych zamykających lotek na d18 i d9 zmarnował to szok... Mimo wszystko niezły mecz Andreasa, ustrzelił trzy zamki 100+.

W każdym meczu do tej pory Szwed zamknął 140+, trochę tych szans w meczach ma, a nie sądzę aby spotkanie skończyło się 4:0 więc lekko zagram.

Andreas Harrysson - najwyższy checkout
powyżej 139,5@ 4 Betfan

Luke Humphries - Kevin Doets

Anglika trochę postraszył Clemens w poprzedniej rundzie i pokazał, że Luke jest zdecydowanie do ugryzienia. Gram po najmniejszej linii oporu, bo szanse będą, a Holender powinien przynajmniej seta ugrać.

Kevin Doets set handicap +3,5@ 1.45 Superbet

Edit: Kevin zagrał świetnego pierwszego seta i potem zaliczał kompletny zjazd z seta na set. Anglik na spokojnie awansował.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2596
G 10,2K

gumazi

Użytkownik
Zwycięzca meczu, najwięcej 180 i najwyższy checkout 9.50 na krzysia według was jakaś szansa jest ? Krzysztof w formie tylko te 180 też troche rzuca ?

A 18,3K

andon

Użytkownik
Zwycięzca meczu, najwięcej 180 i najwyższy checkout 9.50 na krzysia według was jakaś szansa jest ? Krzysztof w formie tylko te 180 też troche rzuca ?
1,69*1,72*3,75 = 10,90. Dolicz standardowe 7% marży. 10.90 * 1,07 = 11,66. Po kursie >12 byłoby warto. Chyba, że musisz zapłacić 12% podatku. 11,66 * 1,12 = 13,06. W takiej sytuacji jak znajdziesz kurs 13,5 i więcej to można grać. Tak na oko.

Otrzymane punkty reputacji: +123
ziroxxx 1,5M

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
brodaty-zolw brodaty-zolw jakieś przemyślenia na dzisiaj?
Czy według Ciebie też coraz mniej przewidywalny jest ten turniej?

Ja sukcesywnie gram max w każdym secie. Najlepsza oferta w betcris
Clayton - Harrysson, 180tka w każdym secie @ 1.65
Hood - Rock, 180tka w każdym secie @ 1.35
Ako: 2.23 Betcris

Każdy zawodnik z par powyżej regularnie nabija maxy i są w stanie sami to pokryć

Otrzymane punkty reputacji: +571
brodaty-zolw 121,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
brodaty-zolw brodaty-zolw jakieś przemyślenia na dzisiaj?
Czy według Ciebie też coraz mniej przewidywalny jest ten turniej?

Ja sukcesywnie gram max w każdym secie. Najlepsza oferta w betcris
Clayton - Harrysson, 180tka w każdym secie @ 1.65
Hood - Rock, 180tka w każdym secie @ 1.35
Ako: 2.23 Betcris

Każdy zawodnik z par powyżej regularnie nabija maxy i są w stanie sami to pokryć
turniej bardzo nieprzewidywalny, ale koniec końców w ćwierćfinałach będziemy mieli 7 faworytów i 1 Kopciuszka. Ci co są mocni to są mocni, Hood gra świetny turniej i pewnie powalczy z Rockiem ale daje mu max 2 sety. Reszta spotkań bez wygranej faworytów będzie dziwna. MVG vs Gary to 50:50, serce rozdarte między dwóch z ulubieńców.

Woodhouse z Ratajem, imo kursy źle wystawione i to Anglik powinien być faworytem. Serduchem za Ratajem, ale imo kursy błędne.

vsky 193,2K

vsky

Użytkownik
Kursy na Ratajskiego są wystawione dobrze, ale wiele zależy od dyspozycji Anglika. Oni obaj lubią się spalić mentalnie, więc ten mecz to może być loteria i imo no-bet.

Co do meczu dwóch ikon PDC, czyli MvG z Andersonem, to zgadzam się, że będzie bardzo smutno któregoś z nich pożegnać, bo również uwielbiam obu. Natomiast jeżeli weźmiemy pod uwagę formę i całą historię, to Anderson bardziej zasłużył na awans. Jeśli zagra tak, jak z Wattimeną, to moim zdaniem wygra. Trzymam kciuki za Szkota i zagram też jego win, @2.00, superbet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +808
kriksus 16,8K

kriksus

Użytkownik
turniej bardzo nieprzewidywalny, ale koniec końców w ćwierćfinałach będziemy mieli 7 faworytów i 1 Kopciuszka. Ci co są mocni to są mocni, Hood gra świetny turniej i pewnie powalczy z Rockiem ale daje mu max 2 sety. Reszta spotkań bez wygranej faworytów będzie dziwna. MVG vs Gary to 50:50, serce rozdarte między dwóch z ulubieńców.

Woodhouse z Ratajem, imo kursy źle wystawione i to Anglik powinien być faworytem. Serduchem za Ratajem, ale imo kursy błędne.
A wg mnie dobrze wystawione. Ratajski powinien już odpaść i to zdecydowanie z Holendrem. Ale ten Woodhouse co pokazał? Bardzo dobrze zagrał z solidnym Barrym, ale z Gildingiem szału nie było i był strasznie chwiejny podczas tego meczu. Szczerze to na mnie Plaisier zrobił większe wrażenie. Turniej nieprzewidywalny, a raczej zawodnicy nieprzewidywalni bo ze średniej 80 potrafią wskoczyć na ponad 100 i na odwrót, ale dla mnie Krzychu jest faworytem. I to gram po dobrym kursie na Admiralbet.

Woodhouse, Luke - Ratajski, Krzysztof
Zwycięzca: Ratajski, Krzysztof @ 1,88 Admiralbet

Poza tym kradnę:
Kevin Doets set handicap +3,5@ 1.45 Superbet

Od siebie dodaję:

Hood, Justin - Rock, Josh
Zwycięzca: Rock, Josh 1.3 Admiralbet

Justin Hood - Josh Rock
Handicap +1.5 / -1.5 Josh Rock (-1.5) @ 1,6 BETFAN

Kurs mały, ale wydaje mi się to pewne. Hood jest zbyt cienki na podwójnych. Może dzisiaj będzie inny dzień, ale na Rocka to nie starczy, jest po prostu zbyt dobry. Hood wgl miał wiele szczęścia bo rywale dawali mu handicap na początku, a potem gonili. Nie wierzę w kolejny taki scenariusz.

van Gerwen, Michael - Anderson, Gary
Liczba 180-tek: Powyżej 14,5 @ 1,51 Admiralbet

Tutaj już kurs może faktycznie nie warty ryzyka, ale czemu nie? Zacięty mecz i dajmy nawet na to 10 180 jednego plus 5 drugiego zawodnika. Całkiem realne. Poszedłbym w stronę Andersona bo jest rewelacyjny i jaki oni dali mecz z Wattimeną to szok, ale dla mnie to MvG jest mistrzem i po prostu nie mogę tutaj obstawić zwycięzcy.

Clayton, Jonny - Harrysson, Andreas
Sety - handicap: Clayton, Jonny (-1,5) @ 1,55 Admiralbet

Clayton co prawda męczył się z Zonneveldem, ale gdzie Zonneveld a gdzie Pietreczko. Chłop cieszył się z jednej potrójnej lotki, a postawił się Szwedowi. Dla mnie różnica klas, jak nic się nie posypie to brodacza będzie stać tutaj na max 2 sety. Z resztą Hooda bardziej cenię i w tym przypadku wydaje mi się to bardziej pewne niż typ powyżej.

A reszta co sądzi o Krzyśku Ratajskim? Przyznam się, że mogę mieć lekko zniekształcony obraz, zawsze kibicuje się swoim na maxa, ktoś na chłodno potrafi ocenić sytuację?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +692
Do góry Bottom