slomiany400
Użytkownik
No pietruszka się popisała
czysto matematycznie przy takim toku myślenia lepiej opłacało się zagrać over 4,5 seta (kurs 1,68 Betclic), bo raczej Cross nie wygra tego 0:4. PozdrawiamLittler - Cross
Cross +3.5, @1.60
betclic
Nie no bez przesady z tym kursem na minimum jednego seta Crossa XD To nie jest amator, tylko były mistrz świata, który lubi ten turniej, a z Littlerem gra zazwyczaj zacięte mecze. To jest promka i ja to gram mocno.
Littler - Cross
Cross +3.5, @1.60
betclic
Nie no bez przesady z tym kursem na minimum jednego seta Crossa XD To nie jest amator, tylko były mistrz świata, który lubi ten turniej, a z Littlerem gra zazwyczaj zacięte mecze. To jest promka i ja to gram mocno.
skoro Suljovic prawie ugrał seta a Littler zagrał perfekcyjnie aby to domknąć to faktycznie typ dobry.czysto matematycznie przy takim toku myślenia lepiej opłacało się zagrać over 4,5 seta (kurs 1,68 Betclic), bo raczej Cross nie wygra tego 0:4. Pozdrawiam
1,69*1,72*3,75 = 10,90. Dolicz standardowe 7% marży. 10.90 * 1,07 = 11,66. Po kursie >12 byłoby warto. Chyba, że musisz zapłacić 12% podatku. 11,66 * 1,12 = 13,06. W takiej sytuacji jak znajdziesz kurs 13,5 i więcej to można grać. Tak na oko.Zwycięzca meczu, najwięcej 180 i najwyższy checkout 9.50 na krzysia według was jakaś szansa jest ? Krzysztof w formie tylko te 180 też troche rzuca ?
turniej bardzo nieprzewidywalny, ale koniec końców w ćwierćfinałach będziemy mieli 7 faworytów i 1 Kopciuszka. Ci co są mocni to są mocni, Hood gra świetny turniej i pewnie powalczy z Rockiem ale daje mu max 2 sety. Reszta spotkań bez wygranej faworytów będzie dziwna. MVG vs Gary to 50:50, serce rozdarte między dwóch z ulubieńców.brodaty-zolw jakieś przemyślenia na dzisiaj?
Czy według Ciebie też coraz mniej przewidywalny jest ten turniej?
Ja sukcesywnie gram max w każdym secie. Najlepsza oferta w betcris
Clayton - Harrysson, 180tka w każdym secie @ 1.65
Hood - Rock, 180tka w każdym secie @ 1.35
Ako: 2.23 Betcris
Każdy zawodnik z par powyżej regularnie nabija maxy i są w stanie sami to pokryć
A wg mnie dobrze wystawione. Ratajski powinien już odpaść i to zdecydowanie z Holendrem. Ale ten Woodhouse co pokazał? Bardzo dobrze zagrał z solidnym Barrym, ale z Gildingiem szału nie było i był strasznie chwiejny podczas tego meczu. Szczerze to na mnie Plaisier zrobił większe wrażenie. Turniej nieprzewidywalny, a raczej zawodnicy nieprzewidywalni bo ze średniej 80 potrafią wskoczyć na ponad 100 i na odwrót, ale dla mnie Krzychu jest faworytem. I to gram po dobrym kursie na Admiralbet.turniej bardzo nieprzewidywalny, ale koniec końców w ćwierćfinałach będziemy mieli 7 faworytów i 1 Kopciuszka. Ci co są mocni to są mocni, Hood gra świetny turniej i pewnie powalczy z Rockiem ale daje mu max 2 sety. Reszta spotkań bez wygranej faworytów będzie dziwna. MVG vs Gary to 50:50, serce rozdarte między dwóch z ulubieńców.
Woodhouse z Ratajem, imo kursy źle wystawione i to Anglik powinien być faworytem. Serduchem za Ratajem, ale imo kursy błędne.