>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Prince de Belial 3,5M

Prince de Belial

Forum VIP

powiedzieć, że sędzia miał słaby mecz to nic nie powiedzieć...

Brattan powinien wyleciec w 1 połowy za drugą zółtą, Uskok pewnie czerwona za atak z tyłu bez piłki, a karny w drugiej połowie to jakiś żart? faul był przed polem karnym!

Otrzymane punkty reputacji: +1596
majekx 1,3M

majekx

Znawca A-League
Na jutro. Tak sobie myślę. I wymyśliłem sobie, że fajna by była niespodzianka jak od rana w Newcastle, Jets by zgarnęli komplet punktów. Wyniki meczy w Nowej Zelandii poszły w świat... może pora na zbicie Blue Sky? Zawsze to jak było bicie, to Sydney waliło bramki aż miło. Ja to postawię pod prąd na:

(forbet) 1 - @3 - 3 żetony 2:0

Derby Melbourne. No cóż, w tak wysoki kurs na gospodarzy to ja wchodzę bez pytania

(forbet) 1 - @2,08 - 5 żetonów 0:1

Ostatnie mecz sobie daruję. Myślałem o bramkach, ale @1,56 za ov2,5 to minimalnie za nisko jak dla mnie.

- 15,66 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3464
majekx 1,3M

majekx

Znawca A-League
SFC - Jets - no to pora na hadge
live 1:0 82'
X2 - @3,3 - 2 żerony 2:0

- 17,66 żetonów

//edit... no to już 2:0.. no to tu nie wejdzie... ale zysk jest :)

//edit2.. po meczu Jets: -11,66 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +926
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne, Victory vs City, ht 0-0...
Nudy na pudy, derbowe 0-0 w ht. Zobaczymy co dalej?
Natomiast mecz Perth mam nadzieję, że będzie z golami. Bts też mile widziany. Redsi po kilku porażkach, Glory u siebie. Oby bramek nie zabrakło... GL & KTF!
Edit
Dobra, w Perth zaraz mecz, łączony zakład wziąłem bts + over 2,5 po @ 2,0. Stawka - za miedziaka 😉
Edit1
Goodwin spierd.... karnego w 45 min. I zostało ht 0-1. Nie mogę, jak tak będą kwasić to znowu ch... australijska wyjdzie🥴
Edit 2
No i ch..., no i cześć... Bez komentarza...ft 0-- 1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2858
Prince de Belial 3,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4089
makaveli23 1,8M

makaveli23

Typer
23.12
Dyscyplina Piłka nożna, Australia, A-League
Godzina: 09:15
Spotkanie: Melbourne City - Macarthur FC
Typ: poniżej 2.5 goli
Kurs: 2.05
Bukmacher: superbet
Analiza:
Co się stało z tą ligą, kiedys pamiętam pełno goli padało a ostatnio bieda. Tutaj mamy jedne z najgorszych ofensywnie/dobrych defensywnie ekip. Obie mają 2 przypadki gdzie padło więcej niż 2 gole a 6 razy mniej niż 3 gole. Myślę że i tym razem zobaczymy poniżej, tym bardziej że w historii spotkań obydwu drużyn ostatnio 3 spotkania gdzie padły dwa razy 2 gole, raz tylko jeden.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5311
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Korzystając z okazji 😉
w Wigilię Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim miłośnikom, fanom, kolegom i przyjaciołom działu kangurzego zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt, no i odpoczynku oczywiście.
Niech się nam wszystkim darzy także w nadchodzącym Nowym Roku! Oby był lepszy niż ten powoli mijający... Sie ma 😁👋🤝

Otrzymane punkty reputacji: +4889
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Tomorrow,
Jets vs Bulls, biedacy/fixmani vs ściemniacze/ustawkowicze, słowem Pan Li wie jak to się skończy 😉
Mecz świąteczny więc może x po @ 4,0 za drobne będzie dobrą opcją? Spróbuję 🙃GL!
Update
W składzie Jets Lachlan Rose, były Byk więc może coś kolegom z Sydney wcisnąć, ale to do rozważenia live... KTF!
Edit
Otwarty meczyk, jest 0-1, ale Jets walnęli przed chwilą w poprzeczkę. Zobaczymy co dalej. Aha Rose się stara póki co... Ten z Sydney, bo jeszcze jest drugi, w Jets - Liam 😉
Edit 1
Adams z wolnego, masz Filip nawet nie pierdnął... 1-1...
Edit2
Hyc i 1-2, fajnie się fixiarze bawią 🙃
Edit 3
Hi,hi 2-3 i fixują dalej😁
Edit4
I znowu gole już 4-4, overy brane co gol po @ over 2, za te wszystkie wtopy dziś boxing day 😁
Edit5
"Piękno" sportu dziś w całej okazałości 🙃 po czystym jak łza meczu ft 4-5 😁🙃 Pre minus (na x) ale warto było być live 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3940
majekx 1,3M

majekx

Znawca A-League
Dzisiejszy mecz jest o tyle dla mnie ciekawy, że niby grają zespoły, które ostatnie mecze zaliczyły na plus, ale oczekiwania przedmeczowe były zupełnie inne. Jets - zasłużone i spodziewane zwycięstwa. Macarthur - tutaj spodziewałem się max 1 pkt w 2 ostatnich meczach.

Dziś gram tak:

live bo mecz już się zaczął:
7' 0:0
1 - @1,8 - 5 żetonów
za qowalsky6 qowalsky6 , bo myśle, że to dobra droga - gol LaRose - @4,7 - 3 żetony

Stan konta: -11,66 żetonów

edit:
Na razie idzie źle.. ale może łamak?
live HT 1:2
1 - @4,05 - 2 żetony

edit2:
wygląda na totalną klapę... obrona Jets chyba zjadła o jeden serniczek za dużo. Są bardzo wolni, co przy szybkich kontrach Macarthur daje efekt jaki widać na tablicy wyników. 2:4

-21,66 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2511
Lukasz1988!! 2,6M

Lukasz1988!!

Typer
I oczywiście kiedy dzisiaj trafiło się widowisko to spałem ... A znając swoje szczęście do Australii w tym roku znów pogram coś w meczu ,gdzie padnie 1-2 bramki albo nic 😁

Otrzymane punkty reputacji: +929
snajp 1,4M

snajp

Użytkownik
Na jutro wyskoczę z poświątecznym wariatem :)
Dokładnie rok temu WSW wygrało z Reds 2-3 w tym roku chyba będzie odwrotnie.
Bez nazwy.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1601
majekx 1,3M

majekx

Znawca A-League
I ja na jutro biorę gol Goodwina:
iforbet - gol Goodwina - 3,25 - 3 żetony

Oba zespoły są w lekkim kryzysie. Jeżeli ktoś ma strzelić to główną osobą która to zrobi właśnie Goodwin. A po za tym? Boję się, że tutaj oba zespoły zagrają bardziej na nie stracenie bramki niż na to co dziś zagrali Jets z Macarthur:

iforbet - un2,5 - @2,15 - 5 żetonów 3:2

-28,6 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +929
Lukasz1988!! 2,6M

Lukasz1988!!

Typer
Na jutro wyskoczę z poświątecznym wariatem :)
Dokładnie rok temu WSW wygrało z Reds 2-3 w tym roku chyba będzie odwrotnie.
Pokaż załącznik 60870
Zapowiada się może podobnie znów 3:2 lub 2:3 .

Australian A-League Men
72'
Adelaide United

2
2
Western Sydney Wanderers

Betway
Grubo over 4,5 @1,60.
W końcu coś ! Ja miałem to po @1,85
Któraś z drużyn wygra @1,91
No i się sprawdziło tym razem 3:2 dla Adelaide 😎🤙💰

Załączniki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3786
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne, City vs Glory, ht 0-2...🙃
Poważnie?
Przy tym wyniku Glory - najgorszy zespół od lat (choć z potencjałem 😉 marnowanym widocznie przez poprzedniego coucha) wyrzuca z TOP6 właśnie City 😁
No nie wierzę. Dlatego za miedziaka biorę łączony bet: bts + over 3,5 po @ 2,10 - choć gwarancji nie daję, że wejdzie 🙃😉 bo wiadomo - tu na Antypodach wszystko na opak... GL!
Edit
Ft 1-3, stało się 😁 Glory za City w TOP6...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3521
Do góry Bottom