elkaraso0o
Użytkownik
Po takim kursie jak najbardziej warto! Do jutra kurs na Niemki na pewno spadnie.
Po takim kursie jak najbardziej warto! Do jutra kurs na Niemki na pewno spadnie.
Paolo na sb 1.7 na tą linie.![]()
Ubiegłeś mnie dosłownie z tym underem, bowiem mam to samo przemyślenie. Mecz nic nie wnoszący w kwestii dalszej gry na mistrzostwach, ale to takie małe derby krajów wyspiarskich i pojedynek o prestiż, a historia dobitnie pokazuje, se są te mecze walki z niską ilością bramek. Jeśli ktoś szuka bezpieczniejszej alternatywy, to na superbecie można znaleźć nawet wyższą linię po nieco niższym kursie.Wyspy Owcze- Islandia
Typ: under 55,5
Kurs: 1,85
STS
Mecz z gatunku o pietruszkę bo oba zespoły nie mają już szans na awans przed ostatnią kolejką, jednak na tle narodowościowym zapowiada się prawdziwa wojna. Dość wysoka linia na to spotkanie, podyktowana overowymi wynikami Farerek, jednak tutaj spodziewam się gryzienia parkietu i walki do ostatniej minuty. Oba zespoły mierzyły się ze sobą 3- krotnie przez ostatnie 2 lata i padały ilości bramek: 51, 44, 46. Zatem linia wydaje się być przesadzona więc próbuję underu bramkowego.
Farerki miały na ten mecz inny pomysłWyspy Owcze- Islandia
Typ: under 55,5
Kurs: 1,85
STS
Mecz z gatunku o pietruszkę bo oba zespoły nie mają już szans na awans przed ostatnią kolejką, jednak na tle narodowościowym zapowiada się prawdziwa wojna. Dość wysoka linia na to spotkanie, podyktowana overowymi wynikami Farerek, jednak tutaj spodziewam się gryzienia parkietu i walki do ostatniej minuty. Oba zespoły mierzyły się ze sobą 3- krotnie przez ostatnie 2 lata i padały ilości bramek: 51, 44, 46. Zatem linia wydaje się być przesadzona więc próbuję underu bramkowego.
Witam!
Jest tutaj jakiś znawca kobiecego szczypiorniaka ? Chodzi mi dokładne o spotkanie Francja - Niemcy i kurs 4,70 na Niemki w AdmiralBET.
Raczej nie oglądam piłki ręcznej, ale zaciekawił mnie ten typ, a przede wszystkim tak wysoki kurs na Niemki. Na ostatnie 10 spotkań między tymi zespołami bilans to 10-0 dla Francji! W tym turnieju jest idealny scenariusz na zmianę tego tragicznego trendu, bo jak nie teraz to kiedy ? W każdym razie ostatnie spotkania między tymi reprezentacjami były na styku i zastanawiam się, czy po takim kursie ryzyko jest warte świeczki ?
Francuzki zdemolowały Danie, a Dania jest o klasę lepsza niż Niemki. Dla mnie realne są handikapy minus 1.5 czy nawet 2.5 na zwycięstwo Francji. Agresywne i szybkie Francuzki z dwoma b.dobrymi Foppa i Bouktit na kole oraz skutecznie rzucająca Horacek nie będą miały kłopotów w tym meczu, przewiduje.Witam!
Jest tutaj jakiś znawca kobiecego szczypiorniaka ? Chodzi mi dokładne o spotkanie Francja - Niemcy i kurs 4,70 na Niemki w AdmiralBET.
Raczej nie oglądam piłki ręcznej, ale zaciekawił mnie ten typ, a przede wszystkim tak wysoki kurs na Niemki. Na ostatnie 10 spotkań między tymi zespołami bilans to 10-0 dla Francji! W tym turnieju jest idealny scenariusz na zmianę tego tragicznego trendu, bo jak nie teraz to kiedy ? W każdym razie ostatnie spotkania między tymi reprezentacjami były na styku i zastanawiam się, czy po takim kursie ryzyko jest warte świeczki ?
Sorry, ogromna niespodzianka zwłaszcza dla mnie. Bez wątpienia, ze Niemcy maja dobra drużyna i będą wkrótce dominowały z Norwegia żeńska piłkę ręczna.Francuzki zdemolowały Danie, a Dania jest o klasę lepsza niż Niemki. Dla mnie realne są handikapy minus 1.5 czy nawet 2.5 na zwycięstwo Francji. Agresywne i szybkie Francuzki z dwoma b.dobrymi Foppa i Bouktit na kole oraz skutecznie rzucająca Horacek nie będą miały kłopotów w tym meczu, przewiduje.
Dodam tez, ze trener Francuzek genialnie taktycznie przygotował swoją drużyne do meczu; 3 czołowe Dunki ( Hansen, Elmer, Scaglione) strzeliły w sumie 2 bramki.
Mieszkam w Danii i mam ogromna ilość babskiej piłki ręcznej w tv.