Dzisiaj króciutko:
Nice - Braga
Nice u siebie w lidze:
kopiuj/wklej to samo jest w Europie, nie śledzę ich to nie wiem co tam się wyprawia, no ale to jest gorzej niż dramat, w zasadzie jak Wolverhampton, w
LE w teorii mogą 9 pkt zdobyć, w teorii, realnie nawet jakby 6 pkt klepnęli to i tak im to nic nie da, trzeba cokolwiek w lidze zacząć kopać, bo zaraz to zrobi się walka o utrzymanie. Braga trochę tych pkt ma, ale
Portugalia raczej lubi
LE, poza tym grają po tym z Santą Clarą u siebie, można dzisiaj win zrobić i w zasadzie klepnąć awans, a później fajrant i możliwość rozegrania 2 kolejek rezerwami, gdyby grali u siebie to bym pewnie do Bociana leciał, żeby to przyłożyć, na wyjeździe zawsze trochę strach, że im się nagle odechce, no ale Francuzi z 2. strony ostatnio ze wszystkimi po minimum 2 bramki tracili, może coś dzisiaj strzelą, moooże zremisują, ale widząc taki kurs na 2 bramki Bragi to nie mogę przejść obojętnie
Braga over 1.5 @2.05 sts
=====
Midtjylland - Genk
FCM, rewelacja jak na razie
LE, awans w zasadzie pewny, ale, ale grają u siebie, a już setki razy pisałem jak to wygląda w Europie w przypadku Danii/Norwegii. Przecież tu będzie ogień, do tego oglądałem ich mecz z Romą, 1. połowa niby dramat, zacząłem drzeć kupony, Roma za bardzo zownowała, a finalnie wywieźli z Rzymu bramkę i 6 rożnych, grając co tu dużo mówić przeciętnie. Dzisiaj kibice z racami, słabszy rywal, do tego w 2 ostatnich meczach Genku padło 10 bramek, Belgowie z rożnymi to bardziej u siebie, ale kilka sztuk powinni dorzucić, chociaż tu liczę głownie na gospodarzy, w każdym razie powinien być fajny mecz, dodam jeszcze, że w FCM kontuzji doznał podobno najlepszy snajper, ale to lepiej, będzie bardziej wyrównane, a proponuję tak:
over 2.5 + over 7.5 rr @2.02 sts
over 2.5 + over 8.5 rr @2.30 sts
=====
Ludogorets - PAOK
Nie ogarniam tych kursów, gospo średnia prawie 4 na mecz, goście średnia ponad 3 na mecz, bramek oczywiście, spadki na PAOK win straszne, a oni tyle płacą na ich 2 bramki, no kurde gdzie tu jest haczyk ? Po punktach patrząc to Ludo pierwsze miejsce za strefą z awansem, trzeba wybrać czy
LE czy liga, bo tam też trzeba gonić, no ale kurczę hajs hajs hajs, nie mogą wyjść u siebie w meczu
LE, gdy jest możliwość awansu jeszcze i patrzeć w gwiazdy, w
LE jest mniejsza kasa, ale na realia bułgarskie i tak dobra, może się cofną na autobus, ale strata 11 bramek w 5 meczach o czymś też świadczy, po przeciwnej stronie 10 bramek strzelonych w 5 meczach, wychodzi mi 2 bramki PAOKu, podobnie jak wyżej, jakby grali u siebie to też bym do Bociana dzwonił, ale wyjazd to trochę lżej, po prostu 2 stosunkowo bramkostrzelne drużyny, z imo mimo wszystko faworytem w postaci Greków, no takie kursiwo na 2 bramki gości to całuję rączki i biorę
PAOK over 1.5 @2.05
=====
Celtic - Roma
Kurde tutaj to bym poemat na 5 kartek a3 napisał, ale czasu nie ma, poza tym komu się chce to czytać, Celtic ostatnio z Feyenoordem oglądałem, więcej szczęścia niż rozumu, ale 3 pkt są, dzięki temu są realne szanse na dalszą grę w
LE, poza meczem z Feye to Celtic szczerze mówiąc średnio grał, żeby nie powiedzieć słabo, ale u siebie ? w Europie? jak przyjeżdża topowy rywal ? ah aż zazdroszczę kibicom którzy tam będą
live, po prostu w takich meczach są w stanie strzelić każdemu, a rożne u nich to raczej formalność. Z drugiej strony bezkompromisowa Roma, która no potrafi grać ofensywnie trzeba przyznać, przy szaleńczych atakach gospodarzy będzie mnóstwo przestrzeni do gry, rożne też potrafią, może nie dwucyfrowo, ale takiej linii i tak nie gram, no po prostu żywy, ofensywny mecz powinien być. Można jeszcze kombinować typu "obydwie po x rożnych", ale na razie wrzucę to co zagrałem rano:
over 1.5 + over 7.5 @1.60 sts
over 1.5 + over 8.5 @1.83 sts
over 2.5 + over 7.5 @2.30
fortuna
Powodzenia all
//
A jeszcze miałem w głowie over 1.5 Feyenordu, tam było chyba coś koło @1.55, bo paradoksalnie te 2 wyjazdy, dzisiejszy i z Ajaxem w niedzielę, mogą im wyjść na dobre, bo po ostatnich wyczynach na swoim stadionie mogliby zostać krótko mówiąc wybuczeni, także mają imo świetną okazję, żeby powalczyć na wyjeździe i wrócić do domu z tarczą, ale ostatecznie odpuściłem, zobaczymy może
live
=====
No i zapomniałbym o taśmie zabójcy
Braga strzeli, PAOK strzeli, FCM-Genk over 2. Roma strzeli
@2.25 sts
//w Danii sporo sytuacji z obydwu stron i oczywiście musiało braknąć 1 bramek, słabo