>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata PDC 2026 (11.12.2025 - 3.01.2026)

psotnick 1,2M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +415
brodaty-zolw 111,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Tyryrytyryryryry, zaczynamy najważniejszy okres roku! W tym roku jakieś bardziej jako kibic niż typer, bo ostatnie lata pokazały, że to już nie jest typowanie darta lat 2014-2022 gdzie faworyci wygrywali wtedy kiedy mieli. Teraz prawie każdy jest w stanie zagrać 100+. Zapewne będzie kilka betów z wyższym kursem i pojawiają się też jeźdźcy apokalipsy. Pierwsze rzeczy pewnie jutro albo pojutrze.

stand up if you love the darts

Otrzymane punkty reputacji: +169
Dr House 134,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Poratuje ktoś stroną gdzie sprawdzę statystyki danego zawodnika pod względem częstotliwości 180-tki na lega?

brodaty-zolw 111,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Zaproponowane do wyróźnienia:
+4
Littler vs Darek Labanauskas

Faworyt jest jeden i Littler pewnie zgarnie to 3-0 ale kursy są trochę dziwne. Litwin to nie żaden grajek z Argentyny czy innej Kenii, a zawodnik, który w Tourze swoje udowodnił. Gra praktycznie co roku w 1 rundzie MŚ i daje tam ciekawe mecze bardzo często z wysokimi zamkami. W 2022 rzucił min 9 lotkę. Ja tutaj idę w wyższy finisz Litwina, bo po prostu w tym widzę jego szanse na cokolwiek. Littler po 12 lotkach często powinien mieć singiel, double i wychodzę z założenia, że jego najwyższy finisz może być niższy niż 100. Do tej pory w dwóch występach na MŚ i 1 rundzie rzucił odpowiednio 100 i 106. Uważam, że odpowiednio po 12 lotkach Darek będzie miał 121 albo 161 i tym podobne liczby, więc jak ma wygrywać legi to najprawdopodobniej właśnie zamykając 120+. Oczywiście ten bet może być szybko zamknięty w drugą stronę jak Littler sobie zamknie 160+ na otwarcie mistrzostw ale widzę tutaj spore value.

Labanauskas wyższy C/O - 14/superbet

Otrzymane punkty reputacji: +4809
lebron2134 3,1K

lebron2134

Użytkownik
Dubel na rozgrzewkę bez kombinacji.
Merk handi+2.5 + over 3.5 seta Razma vs Herik/ kurs 1.97 22bet
Bez kombinacji. Niemca napewno stać żeby powalczyć a może nawet i wygrać 🤔 z Huybrechtsem który pewnie zakręci się przy średniej około 90.
Razma vs Herik na papierze wyrównany mecz z lekkim wskazaniem na Łotysza. Oboje nie imponują formą. Spodziewam się 4-5 setów

Otrzymane punkty reputacji: +2045
N 13,7K

najtmar

Użytkownik
Pójdę w podobną stronę co brodaty-zolw.
Suma checkout +100 Dariusa Labanauskasa powyżej 0.5 @4.50
Betclick

Edit: Pierwszy leg meczu i litwin zamyka 130.
A co najlepsze, okazał się to najwyższy zamek w tym meczu. Brawo brodaty-zolw za piękny typ.

Tak jak wspomniał brodaty-zolw,, aby Litwin coś ugrał w tym meczu musi zamykać wysokie liczby. Kurs dobry i nie trzeba się „stresować" patrząc na tego kosmitę Littlera, który może sieknąć i 170-tkę, zamykając całą zabawę.

Lisa Ashton, liczba 180 poniżej 1.5@ 1.72
Superbet

Edit: Do końcówki 3 seta, Smith miał przyzwoity procent zamknięć, więc jak ktoś spojrzy ogólnikowo, to może być mylące. Mimo wszystko to Lisa przeszła obok tego meczu, średnia 77 z haczykiem to jest naprawdę mało nawet na nią.

Pytanie jaką formę przygotował Bully Boy na te mistrzostwa. Wydaję mi się, że będzie dość szybko zamykał i nie da rozwinąć Lisie skrzydeł, która mam nadzieję będzie przytłoczona dzisiejszym meczem i nie zdobędzie dwóch maxów. Lekko ze stawką, bo początek mistrzostw i sporo znaków zapytania. ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +6799
vsky 160,9K

vsky

Użytkownik
Razma to wygra bez problemu, więc polecam go grać grubo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2496
M 10K

marcin9182

Użytkownik
Pierwszy raz widziałem wczoraj przeciwnika Razmy, mimo że był mocno chaotyczny to nie wiele brakło do 5 seta. Razma wyglądał po prostu słabo. Najważniejszy jednak wynik końcowy :)

Ode mnie dziś Cross - Dekker
Under 6,5 180 @1.75
Admiralbet

głównie z uwagi na słabszą formę Crossa w ostatnim okresie.

vsky 160,9K

vsky

Użytkownik
Pierwszy raz widziałem wczoraj przeciwnika Razmy, mimo że był mocno chaotyczny to nie wiele brakło do 5 seta. Razma wyglądał po prostu słabo. Najważniejszy jednak wynik końcowy :)

Ode mnie dziś Cross - Dekker
Under 6,5 180 @1.75
Admiralbet

głównie z uwagi na słabszą formę Crossa w ostatnim okresie.
Razma zagrał bez spiny, a i tak 10 pkt wyższa średnia od mega słabego rywala. Gadanie o piątym secie jest bez sensu, bo równie dobrze mogło być 3:0 dla Razmy, gdyby wykorzystał przełamanie w drugim secie. Pełna kontrola Łotysza, który dla każdego będzie niewygodny.

Na dzisiaj polecam win Crossa grubiej. Jest w bardzo słabej formie, ma jakiś kryzys, ale to Cross, kocha MŚ, już wygrywał w tym pałacu kilka lat temu, więc się zepnie. Nie wierzę, żeby Anglik przegrał w pierwszej rundzie.
Cross wygra, @1.40
łatwe 3:0

Ostatnia edycja:
N 13,7K

najtmar

Użytkownik
Gian Van Veen - Cristo Reyes

Cristo Reyes najwyższy checkout powyżej 90.5@ 1.85
Superbet

Ogólnie też zagrałem lekko handi setowy +2.5 na Hiszpana, ale spadł kurs w międzyczasie z 3.25 na 2.5 na superbecie, a aktualnie najlepszy jest na betclicu bez podatku po kursie 2.50.
Ale do rzeczy
Z Reyesem jest ciekawa sprawa, bo przez ostatnich pięć lat, nie grał profesjonalnie w darta. Zaczęło się od covida i spadku formy. Przestał podróżować gdyż jego ojciec był ciężko chory, miał problem z sercem i płucami, do tego był podłączony do tlenu od 15 lat i nie chciał najzwyczajniej go zarazić, do tego potem zajął się prowadzeniem/rozwijaniem swojej firmy, nie miał czasu i ochoty na darta, aż do listopada 2025 gdzie zakwalifikował się z śródziemnomorskich kwalifikacji. Nigdzie nie znalazłem filmików z tego turnieju, ale wedle relacji, Cristo rzucał jak za swoich najlepszych lat, gdzie był nawet 24 w rankingu.
Wiele do stracenia nie ma i jeśli chce coś ugrać w tym meczu, musi zamykać wyższe liczby. A co do handi, dużo też zależy od Holendra, bo jeśli będzie zamykał na wysokim procencie, to z Hiszpana nie będzie co zbierać, ale liczę, że Gian, troche gorzej wejdzie w mecz, bo zdarza mu się prowadzić wyrównane boje z teoretycznie słabszymi przeciwnikami i tu upatruje szansy na ugranie chociażby jednego seta przez Hiszpana.

Ricky Evans - Man Lok Leung

Man Lok Leung liczba checkout 100+ , powyżej 0.5@ 2.35 Betclic

Bez zbytniego rozwijania się: gram na podobnej zasadzie co powyżej, aby zawodnik z Hongkongu coś ugrał musi zamykać wyższe liczby, a, że potrafi to robić, niejednokrotnie już pokazywał. Ostatni rok spędził na różnego rodzaju azjatyckich tourach i mistrzostwach, gdzie wygrał 74 procent spotkań.
Kurs dużo lepszy niż u konkurencji (superbet na +100.5 daje 1.72).
A jak będzie, zweryfikują lotki 😉

Do góry Bottom