Fajna sprawa. Wygrałem w 1 i ostatniej edycji w 2025 roku ok. 140 zł. Mi pasowało bo i tak tam codziennie gram a warunek był grać za minimum 20 zł z kursem minimum 2,50 przez 14 dni. Wspomnę jeszcze że pieniądze trafiły mi od razu na depozyt!.STS walczy o lojalność klienta:
Z tego co wiem wygrana również trafi od razu na depozyt ale po Twoim poście teraz nie jestem tego już pewny.Tutaj już jest wspomniane że wygrana trafia na konto bonusowe. To spora różnica, dalej tam liczą się tylko wygrane kupony do obrotu?
Wtedy była przyznana pula miliona teraz półtora miliona złotych więc różnica jest. Dwa jak pisałem wyżej ja i tak gram w STS codziennie więc osobiście dla mnie to mega bonus i nic nie przesadzam.Trzeba było postawić 280 żeby zgarnąć 140 , czesta promka u buków wiec totalnie bym nie przesadzał że to nie wiadomo jaki bonus. Teraz jeszcze git bo było na saldo gotówkowe a będzie na bonusowe. No i warto zaznaczyć że ludzie odpadali na początku prawdopodobnie nie wiedząc że trzeba zaznaczyć promke. W dalszej fazie maratonu już ludzie mało co odpadali. Jestem przekonany że w kolejnej edycji maratonu jak będzie w puli milion to wygrana będzie sporo mniejsza
Trzeba jeszcze dodać do tego, że mają bonuserię czyli najlepszą promocję dla regularnie grających. Stawiając 100zł dziennie przez 28 dni dostajemy bonus 1000zł. Nie licząc innych bonusów to z samej bonsuerii przez cały rok można było dostać 12000złReasumując i abstrahując od tego "Maratonu" dla mnie to najlepszy bukmacher na polskim rynku (bogata oferta niszowych lig, niezłe kursy, szybkie przelewy z wygranych, czego chcieć więcej?).
Pzdr/Psycho.
AKO boostera.czego chcieć więcej?