>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - opinie

RBR1one 816,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Chodzi o to, ze zawezaja niektore rynki tylko do grania na swojej stronie internetowej i wykluczaja punkty stacjonarne. Dzisiaj takie rynki wykluczyli a jutro moga kolejne sobie wylaczyc i na koncu zostawia tylko najbardziej januszowe zaklady jakies Ligi Mistrzow i Premier League. Kiedys to ja szedlem do lokalu i wiedzialem, ze jak widze cos u nich na stronie to i to samo bede widzial w lokalu. Teraz nie mam takiej pewnosci i nie wiem czy jak cos sobie wymysle do grania to czy to bedzie dostepne stacjonarnie.

B 69,9K

bunio

Użytkownik
Czyli jesli juz niebezpieczny to tylko dla Ciebie (ze nie zarobisz lub nie zagrasz, spacer wyjdzie na zdrowie), a nie dla nich , myslalem, ze chodzi Ci o cos innego.

Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Fajna sprawa. Wygrałem w 1 i ostatniej edycji w 2025 roku ok. 140 zł. Mi pasowało bo i tak tam codziennie gram a warunek był grać za minimum 20 zł z kursem minimum 2,50 przez 14 dni. Wspomnę jeszcze że pieniądze trafiły mi od razu na depozyt!.

Reasumując i abstrahując od tego "Maratonu" dla mnie to najlepszy bukmacher na polskim rynku (bogata oferta niszowych lig, niezłe kursy, szybkie przelewy z wygranych, czego chcieć więcej?).

Aaa..najważniejsza rzecz nigdzie indziej tak szybko przelew z wygranej nie trafia na moje konto jak w STS! Świątek, piątek po kilkunastu minutach kasa na koncie.

PS: Strona którą podał succesful podaje że zapisy są od 2 stycznia. Nieprawda, ja się już zapisałem, dzisiaj przyszła oferta.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1453
piatddz 488,5K

piatddz

Użytkownik
Tutaj już jest wspomniane że wygrana trafia na konto bonusowe. To spora różnica, dalej tam liczą się tylko wygrane kupony do obrotu?

Otrzymane punkty reputacji: +677
S 50,2K

sobolekk

Użytkownik
Trzeba było postawić 280 żeby zgarnąć 140 , czesta promka u buków wiec totalnie bym nie przesadzał że to nie wiadomo jaki bonus. Teraz jeszcze git bo było na saldo gotówkowe a będzie na bonusowe. No i warto zaznaczyć że ludzie odpadali na początku prawdopodobnie nie wiedząc że trzeba zaznaczyć promke. W dalszej fazie maratonu już ludzie mało co odpadali. Jestem przekonany że w kolejnej edycji maratonu jak będzie w puli milion to wygrana będzie sporo mniejsza

Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Tutaj już jest wspomniane że wygrana trafia na konto bonusowe. To spora różnica, dalej tam liczą się tylko wygrane kupony do obrotu?
Z tego co wiem wygrana również trafi od razu na depozyt ale po Twoim poście teraz nie jestem tego już pewny.

Trzeba było postawić 280 żeby zgarnąć 140 , czesta promka u buków wiec totalnie bym nie przesadzał że to nie wiadomo jaki bonus. Teraz jeszcze git bo było na saldo gotówkowe a będzie na bonusowe. No i warto zaznaczyć że ludzie odpadali na początku prawdopodobnie nie wiedząc że trzeba zaznaczyć promke. W dalszej fazie maratonu już ludzie mało co odpadali. Jestem przekonany że w kolejnej edycji maratonu jak będzie w puli milion to wygrana będzie sporo mniejsza
Wtedy była przyznana pula miliona teraz półtora miliona złotych więc różnica jest. Dwa jak pisałem wyżej ja i tak gram w STS codziennie więc osobiście dla mnie to mega bonus i nic nie przesadzam.

Ostatnia edycja:
piatddz 488,5K

piatddz

Użytkownik
Jeśli będzie tak jak opisałeś to zgadzam się, że promocja przyzwoita szczególnie przy codziennym graniu. Natomiast opis promocji narazie wygląda tak:

2628.jpg

A ja dobrze pamiętam, że mieli zawsze dziwny obrót bonusów tylko wygranymi kuponami, więc da się wyjść w plecy. No ale zobaczymy jak to finalnie będzie wyglądać :)

Otrzymane punkty reputacji: +677
N 6,9K

nn89

Użytkownik
Reasumując i abstrahując od tego "Maratonu" dla mnie to najlepszy bukmacher na polskim rynku (bogata oferta niszowych lig, niezłe kursy, szybkie przelewy z wygranych, czego chcieć więcej?).

Pzdr/Psycho.
Trzeba jeszcze dodać do tego, że mają bonuserię czyli najlepszą promocję dla regularnie grających. Stawiając 100zł dziennie przez 28 dni dostajemy bonus 1000zł. Nie licząc innych bonusów to z samej bonsuerii przez cały rok można było dostać 12000zł

Mimo tych wszystkich zalet mocno w tym roku na nich się zawiodłem. We wrześniu zrezygnowali z normalnego maxikombi z możliwością grania kilku zdarzeń w grupach i wyboru stawek. Zastąpili to zwykłym systemem z maksymalną liczbą 20 zdarzeń. Tłumaczyli, że ma to za zadanie ułatwienie i większą dostępność tego sposobu gry dla początkujących.

Otrzymane punkty reputacji: +678
anzelmo 534,3K

anzelmo

Użytkownik
post ogólnie z dupy nie tu nie na nich ale mi brakuje starego totalizatora piłkarskiego na gole i taka 13 angielska niemiecka polska miks na tym sie wychowałem zdrówka panowie a sts ostatnio daje rade u mnie przez boks oferte na sporty walki dart trzeba ich pochwalić te bromki ok o ile fortuna poszła na psy to tu bym powiedział jest in plus chyba tego kundla juroszka juz tam nie ma bo zawsze na niego najeżdżałem... a brakuje to co miała fortuna betbulidera na sporty walki taki fajny ilosc ko sprowadzeń itp a nie to co teraz daje

Do góry Bottom