>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - opinie

RBR1one 816,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Chodzi o to, ze zawezaja niektore rynki tylko do grania na swojej stronie internetowej i wykluczaja punkty stacjonarne. Dzisiaj takie rynki wykluczyli a jutro moga kolejne sobie wylaczyc i na koncu zostawia tylko najbardziej januszowe zaklady jakies Ligi Mistrzow i Premier League. Kiedys to ja szedlem do lokalu i wiedzialem, ze jak widze cos u nich na stronie to i to samo bede widzial w lokalu. Teraz nie mam takiej pewnosci i nie wiem czy jak cos sobie wymysle do grania to czy to bedzie dostepne stacjonarnie.

B 69,9K

bunio

Użytkownik
Czyli jesli juz niebezpieczny to tylko dla Ciebie (ze nie zarobisz lub nie zagrasz, spacer wyjdzie na zdrowie), a nie dla nich , myslalem, ze chodzi Ci o cos innego.

Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Fajna sprawa. Wygrałem w 1 i ostatniej edycji w 2025 roku ok. 140 zł. Mi pasowało bo i tak tam codziennie gram a warunek był grać za minimum 20 zł z kursem minimum 2,50 przez 14 dni. Wspomnę jeszcze że pieniądze trafiły mi od razu na depozyt!.

Reasumując i abstrahując od tego "Maratonu" dla mnie to najlepszy bukmacher na polskim rynku (bogata oferta niszowych lig, niezłe kursy, szybkie przelewy z wygranych, czego chcieć więcej?).

Aaa..najważniejsza rzecz nigdzie indziej tak szybko przelew z wygranej nie trafia na moje konto jak w STS! Świątek, piątek po kilkunastu minutach kasa na koncie.

PS: Strona którą podał succesful podaje że zapisy są od 2 stycznia. Nieprawda, ja się już zapisałem, dzisiaj przyszła oferta.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1745
piatddz 491,1K

piatddz

Użytkownik
Tutaj już jest wspomniane że wygrana trafia na konto bonusowe. To spora różnica, dalej tam liczą się tylko wygrane kupony do obrotu?

Otrzymane punkty reputacji: +677
S 50,2K

sobolekk

Użytkownik
Trzeba było postawić 280 żeby zgarnąć 140 , czesta promka u buków wiec totalnie bym nie przesadzał że to nie wiadomo jaki bonus. Teraz jeszcze git bo było na saldo gotówkowe a będzie na bonusowe. No i warto zaznaczyć że ludzie odpadali na początku prawdopodobnie nie wiedząc że trzeba zaznaczyć promke. W dalszej fazie maratonu już ludzie mało co odpadali. Jestem przekonany że w kolejnej edycji maratonu jak będzie w puli milion to wygrana będzie sporo mniejsza

Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Członek Załogi
Tutaj już jest wspomniane że wygrana trafia na konto bonusowe. To spora różnica, dalej tam liczą się tylko wygrane kupony do obrotu?
Z tego co wiem wygrana również trafi od razu na depozyt ale po Twoim poście teraz nie jestem tego już pewny.

Trzeba było postawić 280 żeby zgarnąć 140 , czesta promka u buków wiec totalnie bym nie przesadzał że to nie wiadomo jaki bonus. Teraz jeszcze git bo było na saldo gotówkowe a będzie na bonusowe. No i warto zaznaczyć że ludzie odpadali na początku prawdopodobnie nie wiedząc że trzeba zaznaczyć promke. W dalszej fazie maratonu już ludzie mało co odpadali. Jestem przekonany że w kolejnej edycji maratonu jak będzie w puli milion to wygrana będzie sporo mniejsza
Wtedy była przyznana pula miliona teraz półtora miliona złotych więc różnica jest. Dwa jak pisałem wyżej ja i tak gram w STS codziennie więc osobiście dla mnie to mega bonus i nic nie przesadzam.

Ostatnia edycja:
piatddz 491,1K

piatddz

Użytkownik
Jeśli będzie tak jak opisałeś to zgadzam się, że promocja przyzwoita szczególnie przy codziennym graniu. Natomiast opis promocji narazie wygląda tak:

2628.jpg

A ja dobrze pamiętam, że mieli zawsze dziwny obrót bonusów tylko wygranymi kuponami, więc da się wyjść w plecy. No ale zobaczymy jak to finalnie będzie wyglądać :)

Otrzymane punkty reputacji: +677
N 6,9K

nn89

Użytkownik
Reasumując i abstrahując od tego "Maratonu" dla mnie to najlepszy bukmacher na polskim rynku (bogata oferta niszowych lig, niezłe kursy, szybkie przelewy z wygranych, czego chcieć więcej?).

Pzdr/Psycho.
Trzeba jeszcze dodać do tego, że mają bonuserię czyli najlepszą promocję dla regularnie grających. Stawiając 100zł dziennie przez 28 dni dostajemy bonus 1000zł. Nie licząc innych bonusów to z samej bonsuerii przez cały rok można było dostać 12000zł

Mimo tych wszystkich zalet mocno w tym roku na nich się zawiodłem. We wrześniu zrezygnowali z normalnego maxikombi z możliwością grania kilku zdarzeń w grupach i wyboru stawek. Zastąpili to zwykłym systemem z maksymalną liczbą 20 zdarzeń. Tłumaczyli, że ma to za zadanie ułatwienie i większą dostępność tego sposobu gry dla początkujących.

Otrzymane punkty reputacji: +678
anzelmo 536,5K

anzelmo

Użytkownik
post ogólnie z dupy nie tu nie na nich ale mi brakuje starego totalizatora piłkarskiego na gole i taka 13 angielska niemiecka polska miks na tym sie wychowałem zdrówka panowie a sts ostatnio daje rade u mnie przez boks oferte na sporty walki dart trzeba ich pochwalić te bromki ok o ile fortuna poszła na psy to tu bym powiedział jest in plus chyba tego kundla juroszka juz tam nie ma bo zawsze na niego najeżdżałem... a brakuje to co miała fortuna betbulidera na sporty walki taki fajny ilosc ko sprowadzeń itp a nie to co teraz daje

Otrzymane punkty reputacji: +680
P 5,5K

Pirania

Użytkownik
13 totalizator to było coś! I pomyśleć , że wygrałem dwa razy jako jedyny w Polsce główne pule.

Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Członek Załogi
Zapomniałem o następnej super akcji. STS Coins! Mam już tyle punktów że mogę zgarnąć 200 zł w bonusie ale dążę do 500 zł.
Ktoś jest zapisany do tej akcji? Ja mam na teraz 4021 coins.

W 2,5K

wojtekpln

Użytkownik
Ja tam grywam. Mam troche ponad 3000. W ogóle nie zwracałem uwagi na to na początku. Później zobaczyłem o co chodzi, nawet o nagrodach rzeczowych pomyślałem, ale jak zobaczyłem że dziennie można zdobyć tylko okresloną liczbę tych pkt to zrezygnowałem. Dodatkowo one ważne są tylko pół roku od otrzymania.

Psychosocial 2,1M

Psychosocial

Członek Załogi
Ja tam grywam. Mam troche ponad 3000. W ogóle nie zwracałem uwagi na to na początku. Później zobaczyłem o co chodzi, nawet o nagrodach rzeczowych pomyślałem, ale jak zobaczyłem że dziennie można zdobyć tylko okresloną liczbę tych pkt to zrezygnowałem. Dodatkowo one ważne są tylko pół roku od otrzymania.
Jak to zrezygnowałeś? Przecież nie da się zrezygnować z tego bo punkty są nabijane automatycznie. I tylko pół roku? Chyba aż pół roku!

Otrzymane punkty reputacji: +475
W 2,5K

wojtekpln

Użytkownik
W sensie odpuściłem. No ale teraz tak przeliczyłem że skoro prawie 300coinów za same dniówki można zgarnąć plus tygodniówki, to jakiegoś drona spokojnie można złapać. Dziś już prawie maksa zrobiłem, postaram się codziennie i zobaczymy za 2 msc ile będzie na koncie 😀

Otrzymane punkty reputacji: +681
Do góry Bottom