>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata Kobiet - Niemcy, Holandia (26.11 - 14.12.2025)

B 72,7K

bosky

Użytkownik
Jeszcze ze dwie obserwacje z mojej strony. Kursy na Farerki spadają, a ja osobiście proponuję pominąć ten mecz. Sportowo, na tym turnieju Wyspy Owcze grają lepiej od Islandii, ale mieszkam tutaj, wiem jaka jest mentalność wobec Wysp Owczych. Islandki będą dzisiaj podwójnie zmotywowane, bo porażka byłaby potwarzą w kraju, w którym handball jest drugim sportem co do znaczenia. Nie stawiam nic na Islandii, ale po 1.28 nie dotknąłbym tego meczu palcem.

ciekawe ruchy na rynkach Czarnogóra - Serbia. Wg mnie faworytkami powinny być tutaj te pierwsze, ale u ruska kursy na czystą 2 dla Serbii poleciały do 2.25, podczas kiedy w bet365 jest jeszcze ponad 3.00. Mecz jest o stawkę, ale wygrana Serbek by mnie nie zszokowała. Drużyny narodowe obie mocno śmierdzące.

chorwacja -10.5 1.95
W kategorii ciekawostek po połówce - Urugwaj zdobył 10 goli, z czego 5 z karnych. Chorwatki zero.

Chorwatki trafiły do mordoru, trochę z własnej winy, a trochę nie miały szczęścia do rywalek. Tak czy siak ekipy pokroju Urugwaju, czy Iranu zjadają na śniadanie i uważam, że wysoka wygrana w tych spotkaniach jest jakimś tam odpokutowaniem słabego wyniku na całych mistrzostwach

Ostatnia edycja:
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Wyspy Owcze- Islandia
Typ: under 55,5
Kurs: 1,85
STS

Mecz z gatunku o pietruszkę bo oba zespoły nie mają już szans na awans przed ostatnią kolejką, jednak na tle narodowościowym zapowiada się prawdziwa wojna. Dość wysoka linia na to spotkanie, podyktowana overowymi wynikami Farerek, jednak tutaj spodziewam się gryzienia parkietu i walki do ostatniej minuty. Oba zespoły mierzyły się ze sobą 3- krotnie przez ostatnie 2 lata i padały ilości bramek: 51, 44, 46. Zatem linia wydaje się być przesadzona więc próbuję underu bramkowego.

maniek81 705,7K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Wyspy Owcze- Islandia
STS

Mecz z gatunku o pietruszkę bo oba zespoły nie mają już szans na awans przed ostatnią kolejką, jednak na tle narodowościowym zapowiada się prawdziwa wojna. Dość wysoka linia na to spotkanie, podyktowana overowymi wynikami Farerek, jednak tutaj spodziewam się gryzienia parkietu i walki do ostatniej minuty. Oba zespoły mierzyły się ze sobą 3- krotnie przez ostatnie 2 lata i padały ilości bramek: 51, 44, 46. Zatem linia wydaje się być przesadzona więc próbuję underu bramkowego.
Ubiegłeś mnie dosłownie z tym underem, bowiem mam to samo przemyślenie. Mecz nic nie wnoszący w kwestii dalszej gry na mistrzostwach, ale to takie małe derby krajów wyspiarskich i pojedynek o prestiż, a historia dobitnie pokazuje, se są te mecze walki z niską ilością bramek. Jeśli ktoś szuka bezpieczniejszej alternatywy, to na superbecie można znaleźć nawet wyższą linię po nieco niższym kursie.

Wyspy Owcze - Islandia [poniżej 57.5 bramki] 1.51 superbet 30-33

Ostatnia edycja:
elkaraso0o 43,2K

elkaraso0o

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Wczoraj złapałem kurs 1.68 na Niemki i w sumie dzisiaj nie poprawiam, bo jest już tylko 1.41.

Dorzucam tylko gole Jany Mittun over 4.5 (Wyspy owcze) @1.60 FORTUNA 6/7 dobre spotkanie w wykonaniu Jany, ale niestety za mało zeby pokonać zmotywowane Islandki.

Próba za drobne: Wyspy Owcze vs Islandia REMIS @8.60 FORTUNA

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1621
B 72,7K

bosky

Użytkownik
Wyspy Owcze- Islandia
STS

Farerki miały na ten mecz inny pomysł :D niby nadzieja jeszcze jest, ale jeśli one grają z pustą bramką nawet będąc w przewadze, to może być ciężko. Gwoli ścisłości, nie śmieje się, bo sam się skusiłem na Islandki + under ;-) powodzenia w drugiej połowie.

B 72,7K

bosky

Użytkownik
Węgry - Dania 1 8.50 żarło żarło i zdechło…

Dzisiaj dzień ciekawych spotkań, ktore z grubsza są bez znaczenia. można by ograniczyć analizę tego meczu do: “bo Węgierki nie są bez szans”. Obie ekipy są w topce europejskiej i światowej, a mimo tego ciekawostka - bardzo mało ze sobą grały (ostatni raz w 2022). Węgierki dotychczas bywały silniejsze od średniaków i przegrywające z topem. Mam wrażenie, że mecz z Japonią był daniem oddechu przed meczami o półfinały. Oczywiście, takie skupienie się na tym meczu może pójść w dwie strony, więc nie planuje próbować jakichś dodatnich handi. Dunki są faworytkami, ale widzę cień szansy dla Węgierek.

Ostatnia edycja:
Pablito91 2,8M

Pablito91

Typer
1 połowa Holandia handicap +2.5 @1.55 admiralbet

Mecz o 1 miejsce w grupie i uniknięcie Dunek w ćwierćfinale. Obie reprentacje idą jak burza. Ale nie ma co się oszukiwać. Nie miały jeszcze poważnego sprawdzianu przed sobą. Ich obowiązkiem były przekonujące wygrane I Obie reprentacje się z tego wywiązały. Faworytkami są broniące tytułu Francuzki. Jednak to Holenderki grają u siebie i atut własnej hali i doping publiczności może im pomóc. Moim pomysłem na ten mecz jest 1 połowa i handicap w stronę Holenderek. Francuzki w 1 połowie wolno się rozkręcają. Wyrównany pojedynek chociażby z Polkami czy Austriaczkami. W tym roku Francuzki z Holenderkami graly 2 mecze towarzyskie i w 1 polowach raz był remis a raz 12:10 dla Francuzek. Holenderki jeżeli chcą utrzymać się w meczu to uważam, że muszą zagrać przede wszystkim dobrze od początku bowiem jak Francuzki odjadą to będą już nie do dogonienia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +736
bfred 1,2M

bfred

Typer
Dyscyplina Piłka ręczna Mistrzostwa Świata kobiety
Godzina: 13:30
Spotkanie: Iran - Urugwaj
Typ: over 51,5 gola
Kurs: 1,67
Bukmacher: Betclic
Analiza: Dziś tak spróbuję. Gra 3 z 4 drużyną w tabeli. Oba po zero punktów. Ale Urugwaj lepszy bilans. 45-57 w golach co prawda 2 porażki ale Iran to dziadostwo bo 2 porażki i w golach 29-71 w golach. Iran porażka z Paragwajem 20-33 więc tutaj linia przekroczona a Chorwacja porażka 25-34 z Chorwatkami ale linia też przekroczona. Historii meczów bezpośrednich brak ale sądzę, że tutaj będzie nastrzelane trochę goli bo Iranki to totalne ogóry i przyjmą dzisiaj sporo w pojedynku outsiderów. Powodzenia:)

R 2,9M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka ręczna MŚ kobiet
Godzina 18:00
Spotkanie: Polska - Austria
Typ powyżej 50,5 gola
Kurs: 1,47
Bukmacher Admiralbet
Post w dziale:
Analiza:

Na dziś dla emocji telewizyjnych zagram mecz naszych pań w ramach MŚ piłkarek ręcznych i zaproponuję, że w meczu będzie over 50,5 gola. Linia niska na Polki w tym turnieju regularnie przekraczały z rywalkami tę linię. Samodzielnie rzucały minimum 28 goli, wyłączając ostatni mecz z Holenderkami gdzie udało im się tylko 22 razy pokonać bramkarkę rywalek. Austria ofensywnie trochę gorzej bo nawet zdarzyło się tylko 17 goli z Francją czy 22 z Holandią, ale pozostałe mecze mimo wszystko akceptowalnie, bo 25, 27 czy 29. Jak dla mnie ta linia będzie przekroczona i kusi coś w okolicach 55 goli z kursem, powyżej 2,0 ale pozostanę przy bezpiecznej opcji w Admiralbet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +633
Do góry Bottom