>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Starladder Budapeszt Major [ 24 listopada - 14 grudnia ]

'Corek 487,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Witam, brak tematu więc zakładam, ponieważ takie wydarzenie zasługuje na osobny temat.

Pierwszy etap : 24-27 listopad
Drugi etap : 29 listoapda - 2 grudzień
Trzeci etap : 04 - 07 grudzień
Faza Play Off : 11 - 14 grudzień

Bez wątpienia czekają nas ogromne emocje. Dla mnie osobiście Vitality jest głównym faworytem do zwycięstwa, na pewno tuż za nimi Furia, w stosunku do której są oczekiwania na bardzo dobry wynik, choć ja osobiście uważam że nie zobaczymy ich nawet w półfinale. Ogromnie napompowany balonik w Brazylii, który strzeli z hukiem.
Ileż można czekać na Falcons? Może być ciężko utrzymać ten skład w przyszłym roku, jeśli nie osiągną tutaj dobrego wyniku. Spirit raczej bez większych szans, tak jak mówiłem jakiś czas temu, dawno żadna ekipa nie zrobiła tak głupich transferów, sam Donk do finału nie dociągnie. Jeśli chodzi o Mongolz to nie mamy o czym dyskutować bez najlepszego zawodnika. Kto może zaskoczyć trochę z drugiego rzędu? Navi? Jeśli aleksib będzie mieć swoje dni, to bez wątpienia będą bardzo groźni. Jeżeli chodzi o Aurorę, to tutaj bez wątpienia dużo będzie zależeć od dyspozycji bo Xantares i spółka jeśli mają swoje dni, to mogą ograć każdego.
Faze, Astralis, Liquid tutaj nie widzę większych szans, jeszcze nie teraz a niektórzy na pewno nie w takich składach.
Bardzo fajnie było by zobaczyć zwycięstwo kogoś niespodziewanego, ale będzie o to bardzo ciężko.
Czy Apex poprowadzi Vitality po puchar? Jeśli nie, to kto ich ogra? Kto czarnym koniem?
Zapraszam do dyskusji!

Otrzymane punkty reputacji: +457
vsky 148,5K

vsky

Użytkownik
Witam, brak tematu więc zakładam, ponieważ takie wydarzenie zasługuje na osobny temat.

Pierwszy etap : 24-27 listopad
Drugi etap : 29 listoapda - 2 grudzień
Trzeci etap : 04 - 07 grudzień
Faza Play Off : 11 - 14 grudzień

Bez wątpienia czekają nas ogromne emocje. Dla mnie osobiście Vitality jest głównym faworytem do zwycięstwa, na pewno tuż za nimi Furia, w stosunku do której są oczekiwania na bardzo dobry wynik, choć ja osobiście uważam że nie zobaczymy ich nawet w półfinale. Ogromnie napompowany balonik w Brazylii, który strzeli z hukiem.
Ileż można czekać na Falcons? Może być ciężko utrzymać ten skład w przyszłym roku, jeśli nie osiągną tutaj dobrego wyniku. Spirit raczej bez większych szans, tak jak mówiłem jakiś czas temu, dawno żadna ekipa nie zrobiła tak głupich transferów, sam Donk do finału nie dociągnie. Jeśli chodzi o Mongolz to nie mamy o czym dyskutować bez najlepszego zawodnika. Kto może zaskoczyć trochę z drugiego rzędu? Navi? Jeśli aleksib będzie mieć swoje dni, to bez wątpienia będą bardzo groźni. Jeżeli chodzi o Aurorę, to tutaj bez wątpienia dużo będzie zależeć od dyspozycji bo Xantares i spółka jeśli mają swoje dni, to mogą ograć każdego.
Faze, Astralis, Liquid tutaj nie widzę większych szans, jeszcze nie teraz a niektórzy na pewno nie w takich składach.
Bardzo fajnie było by zobaczyć zwycięstwo kogoś niespodziewanego, ale będzie o to bardzo ciężko.
Czy Apex poprowadzi Vitality po puchar? Jeśli nie, to kto ich ogra? Kto czarnym koniem?
Zapraszam do dyskusji!
Listopada*, grudnia*.

micer 46,5K

micer

Użytkownik
Widzę, że w temacie cisza, więc spróbuję wrzucić swoje przemyślenia.

Dzisiaj pierwszy dzień zmagań, format BO1 i okazja dla zespołów z tier2/tier3 na pokazanie się światu. O ile niespecjalnie mam pomysł na wyniki poszczególnych spotkań, tak na H2H zabójstw już tak.

Nie będę oryginalny i postawię na największe gwiazdy swoich zespołów. Zarówno PR, jak i blameF to główni rifflerzy i statystycznie na ich konto wpada najwięcej zabójstw. Porównując statystyki pod uwagę wziąłem ostatni miesiąc w wykonaniu GamerLegion i Fnatic.

Zabójstwa na rundę:
PR 0,78 - Tauson 0,72
blamef 0,89 - jambo 0,60

Obrażenia na rundę:
PR 86,7 - Tauson 75,4
blamef 88,1- jambo 64,3

Liczę, że trend dzisiaj zostanie utrzymany. W związku z tym próbuję tak:

GamerLegion vs Fluxo
Typ: H2H zabójstw Tauson vs PR: PR @1.75 STS 11:12
Fnatic - RED Canids

Typ: H2H zabójstw blameF vs jambo: blameF @1.50 STS 13:21 (Duńczyk po zmianie stron zrobił chyba tylko jednego killa, żałość)

AKO: @2.62 STS

Ostatnia edycja:
husarz22 530,7K

husarz22

Forum VIP
Fnatic - Fluxo
mecz zaplanowano na 22:00
Uważam, że fnatic nie jest wcale żadnym faworytem jak to widzą bukmacherzy. Słabo się zaprezentowali w pierwszym meczu wygrywając co prawdą ale dopiero po dogrywce. W teorii z dużo słabym przeciwnikiem. Natomiast Fluxo solidny występ pokonali bowiem 13:10 GamerLegion. Wynik może wskazywać na wyrównany mecz ale Fluxo po zmianie stron w CT miało już wszystko pod kontrolą.

Typy:
Fluxo wygra @2.15
Fluxo handicap rund (+2,5) @1.78

betclic

Wynik 13:9 dla Fluxo

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1765
husarz22 530,7K

husarz22

Forum VIP
NIP - Lynn Vision
Początek zaplanowano na 23:00
NIP bez szału po pierwszym meczu. Porażka z NRG. Tym razem grają z Chińczykami. Uważam, że to też będzie trudna przeprawa dla nich. Lynn Vision co prawda przegrali dość wyraźnie bo 13:5 ale z Faze.
Nie odważe się tutaj obstawić kto wygra lecz postanowiłem pograć na under HS naszego zawodnika xKacpersky. Linia moim zdaniem wysoka na to zdarzenie..jest co prawda liderem w zespole no ale bez przesady. Lynn są nadal groźni...
W pierwszym meczu Kacper zdobył 12 eliminacji i tylko 4 headshoty. Wiadomo, że teraz może zagrać o 180 stopni inaczej ale uważam, że ciężko będzie miał przekroczyć tę linię..

Typ:
xKacpersky poniżej 10,5 headshotów @1.72 betclic

8 headshotów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2311
husarz22 530,7K

husarz22

Forum VIP
Zaczynamy drugi dzień pierwszego etapu Majora!
Kilka propozycji które gram płaską stawką 2/10 bo to dopiero początek

!!! B8 - Parivision
15:00
B8 miało cięzkie wejscie w ten turniej. Zaczęli od porażki 13:11 z NRG choć i tak ładny wynik wykręcili zwłaszcza, że przegrali pierwszą połówkę aż 10:2. Drugi mecz już wygrali. Parivision odwrotnie: pierwsza wygrana a drugi mecz porażka. Natomiast odnoszę takie wrażenie, że Parivision jakoś lepiej wygląda po pierwszym dniu. Do tego przed majorem byli w lepszej formie. A obecnie xIELO i Jame naprawdę zasługują na wyróżnienie. Idę w ich stronę a do tego w elimiacje Jame. Cała drużyna gra pod niego bo jak Jame nie dojeżdża to zazwyczaj Parivision ma ogromne problemy.
Typy:
Parivison wygra @1.68 13:11 w plecy a pierwsza połowę w terro wygrali 7:5 ehh
Jame powyżej 14,5 eliminacji @1.68
Jame powyżej 15,5 eliminacji @1.92 18 eliminacji

Legacy - RED Canids
15:00
Legacy mocnym faworytem. Jak przegrają to będę mega zdziwiony. Jednak to BO1 więc nie ryzykuje bo kurs mimo wszystko zdecydowanie za mały...
Pewnie pogram na over eliminacji któregoś z zawodników tylko jeszcze się zastanawiam na kogo. Poczekam na mapę jaką wybiorą i wtedy zdecyduje... Poczekam na live

FaZe - Ninjas in Pyjamas
16:00
Nie no Faze musi takie mecze po prostu wygrywać. Liczę mocno na to trio: frozen, broky i Twistzz. Jak sobie z takim słabym NIP'em nie poradzą to już mogą jechać do domu. Nie wiem co tu mogę więcej opisać.
Typ:
FaZe wygra @1.56 eTOTO
13:8szkoda słów na to co zagrało FaZe... Wybór mapy też swoje zrobił niestety nie spodziewałem się overpassa

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1558
Do góry Bottom