>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2025/26 (typy, analizy, komentarze)

czoker 268K

czoker

Użytkownik
GTK - Krosno
Typ: Krosno -2,5 fortuna stawka 6/10 kurs 2,03

GTK dalej bez Wesa Gordona, pod kossem tylko Bender, Grudzinski i Jodlowski
W Krosnie bedzie biegal najlepszy gracz na boisku - Mo Watson . Dodatkowo dolaczył Radic.
Duza przewaga pod koszem w stronę Krosna, moim zdaniem value w ich strone

Ostatnia edycja:
G 42,6K

gelutbg

Użytkownik
Ostrów - Krosno, Krosno +7,5 1.68 Krosno zagrało w Gliwicach zagrało żenujące zawody. Z drugiej strony Ostrów podbudowany ważnym zwycięstwem z Czarnymi. Ostrów to dla mnie drużyna zagadka, której wyniki raczej w tym sezonie będą falować, natomiast gorąco się robi w Krośnie. Trochę widzę analogię do dramatu Ostrowa w Toruniu gdzie dostali reprymendę od kibiców co odbiło się tydzień później jak widzieliśmy w Słupsku. Mamy Krosno gdzie większość była zdumiona postawą i rozmiarami porażki, dlatego liczę dziś na fakt, że Krosno podejdzie ambicjonalnie do meczu i zarówno w sferze mentalnej jak i sportowej postawią się gospodarzom.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2689
G 42,6K

gelutbg

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Anwil - Czarni, (Bet builder Anwil i under 178,5) 2.04 Superbet. Kluczem będzie zatrzymanie Skele i Tomczaka, nie spodziewam się dziś strzelania, Anwil ma w nogach 48h mecz pucharowy, więc dziś powinniśmy zobaczyć rotowanie składem, kontrolowane tempo gry. Czy Anwil wygra przekonywująco? na to się nie zapowiada. Czarni są w tym sezonie mocni ale personalnie nadal Anwil ma duże przewagi. Jeśli tylko Anwil się ogarnie i będzie flow na boisku i Pearson zacznie szukać kolegów to powinno być dobrze.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3746
G 42,6K

gelutbg

Użytkownik
MKS - Górnik, Górnik +3,5pkt zapomniałem dopisać kurs, w momencie wpisu 1.68, trochę typ wbrew logice, generalnie ciężkie mecze do typowania, idę tutaj pod buków bardziej, bo uważam że na MKS powinno być coś w granicach 1.65, wygrana z Treflem, z drugiej strony beznadziejny ostatnio Górnik, który dostaje łomot w Krośnie, wygrywa ostatnią kwartę z GTK i tutaj kursy prawie 50/50, ta liga nieraz przyzwyczaiła do grania wbrew logice dlatego idę dziś na czuja. Spodziewam się jak to w przypadku stylu Górnika meczu na styku i tutaj może być rozstrzygnięcie w końcówce, za drobne spróbuję dogrywkę również. Ale generalnie dziś z kwotami ostrożnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1174
czoker 268K

czoker

Użytkownik
Ja w drugą stronę, nie kumam tych kursów na MKS
Górnik gra ostatnio fatalnie, MKS idiotycznie przegrał w Wawie, tak byśmy mieli na Mks dzisiaj kurs max 1,5.
Górnik po przerwie wróci pewnie w innym składzie, a dzisiaj pozegnanie Andersona.

Lepsi obcokrajowcy + Dąbrowa u siebie + rowne kursy :) Value w jedna stronę

Typ: Dąbrowa -1,5 2,08 pinnacle, stawka 6/10

Otrzymane punkty reputacji: +131
S 9K

sudo

Użytkownik
Ja w drugą stronę, nie kumam tych kursów na MKS
Górnik gra ostatnio fatalnie, MKS idiotycznie przegrał w Wawie, tak byśmy mieli na Mks dzisiaj kurs max 1,5.
Górnik po przerwie wróci pewnie w innym składzie, a dzisiaj pozegnanie Andersona.

Lepsi obcokrajowcy + Dąbrowa u siebie + rowne kursy :) Value w jedna stronę

Typ: Dąbrowa -1,5 2,08 pinnacle, stawka 6/10
Kiedys o tym pisalem,sport to jest amatorski,ten cyrk ma zarabiac i dobrze kolega wyzej to rozpracowal,nie doszukujcie sie w PLK logiki.Przed swietami bedzie ba pewno jeszcze kolejka gdzie bede wyniki na odwrot dla zarobienia przez dzialaczy i rodziny 😀

Otrzymane punkty reputacji: +190
U 0

underosik

Użytkownik
Kiedys o tym pisalem,sport to jest amatorski,ten cyrk ma zarabiac i dobrze kolega wyzej to rozpracowal,nie doszukujcie sie w PLK logiki.Przed swietami bedzie ba pewno jeszcze kolejka gdzie bede wyniki na odwrot dla zarobienia przez dzialaczy i rodziny 😀
Co to są za kocopoły, po prostu poziom ligi jest niski, spotkały się dwa zespoły o podobnym potencjale i dzisiaj wygrał Górnik. Dąbrowa popełniła 21 strat i robiła frajerskie błędy w obronie i tyle, ale wypisywanie bzdur o tym, że "wyniki będą na odwrót" albo "rodziny zawdników czy działacze zarobią" jest komiczne. Poza tym co ten kolega rozpracował? To, że zagrał "przeciw logice"? Przecież to się totalnie niczego nie trzyma i na dłuższą metę na pewno przyniesie stratę. Jeśli ktoś podaje jakiś typ to niech poprze go konkretnymi argumentami sportowymi, a nie dziwnymi teoriami z kosmosu.

S 9K

sudo

Użytkownik
Co to są za kocopoły, po prostu poziom ligi jest niski, spotkały się dwa zespoły o podobnym potencjale i dzisiaj wygrał Górnik. Dąbrowa popełniła 21 strat i robiła frajerskie błędy w obronie i tyle, ale wypisywanie bzdur o tym, że "wyniki będą na odwrót" albo "rodziny zawdników czy działacze zarobią" jest komiczne. Poza tym co ten kolega rozpracował? To, że zagrał "przeciw logice"? Przecież to się totalnie niczego nie trzyma i na dłuższą metę na pewno przyniesie stratę. Jeśli ktoś podaje jakiś typ to niech poprze go konkretnymi argumentami sportowymi, a nie dziwnymi teoriami z kosmosu.
Mało wiesz o sporcie i tyle

Otrzymane punkty reputacji: +190
A 28K

asot33

Użytkownik
Lublin - Slask 2 1.75 Lvbet [1.68 pinnacle] 3/10

Bez Sanona i kursy poszły w górę na Śląsk. Nie jestem fanem drużyny z Lublina, 15-ta ofensywa z przestojami jak u Gliwic. 13-ta Defensywa ligi. Spore porażki u siebie z dogami [Ostrów, Zastal]. Śląsk konsekwentnie się ogrywa i ma papiery na mistrza PLK. Wyniki z eurocupu nieprzypadkowe. Spodziewałem się tu raczej okolic 1.4 z Sanonem i 1.55 bez niego.

Bilans PLK: 8-1 30/48.872 +18.872

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1120
G 42,6K

gelutbg

Użytkownik
Legia - Dziki, under 168,5, 1.71 wyłączenie Hortona i danie grać na obwodzie to przepis na sukces, w pomalowanym Dziki nie mają czego szukać, nie grzeszą również skutecznością za 3. Jakoś nie wyobrażam sobie otwartego meczu przy takiej dyspozycji Dzików. L powinna zdominować ich fizycznością.

Start - Śląsk, over 168,5 1.5 i Start + 5,5 1.61 mecz pułapka wg mnie, Śląsk wygrywający z jedną z najlepszych drużyn w Turcji, wcześniej z Legią, jedzie do beznadziejnego Startu, gdzie mamy do czynienia z radosną koszykówką, kurs na Śląsk powinien być w granicach 1.40. Patrząc na ten mecz jeszcze przed kursami chciałem grać over, Start musi „przerzucić” Śląsk. Spodziewam się dziś strzelania i biegania idealnie pasuje mi tu over i nie zdziwię się jak Start dziś wyszarpie zwycięstwo.

Trefl - King, Trefl wygra 1.51 3 porażka z rzędu w PLK? drużyna która aspiruje do wygrania ligi takie mecze powinna wygrywać, King bardzo mi się podoba od początku sezonu i dla Trefla będzie to prawdziwy sprawdzian. Gram na przełamanie Trefla, bo paradoksalnie widzę więcej przewag po stronie Kinga. King zagrał już jeden słabszy mecz z Czarnymi, taki mecz musi przyjść w końcu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1668
czoker 268K

czoker

Użytkownik
Legia - Dziki , Dziki +8,5 pinek 1,8579:84

Legia dziś bez Pluty (śr. 26 minut, 12,7 punktów, 5,4 asysty), mózgu tej drużyny. Poza grą jest również Graves (najbardziej atletyczny zawodnik w drużynie, śr. 26 minut, 12,4 punktów, 6,3 zbiórek, 3,9 asyst) oraz M. Tass (center s5, śr. 21 minut, 7,3 punktów i 5,3 zbiórek).
Derby, spodziewam się wyrównanego spotkania. Do sprawdzenia linie w pl bukach :)

Dodatkowo Kolenda ponad 10,5 pkt sts 2,00 betfan ma 1,85, betclick 1,811

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1720
N 439,4K

niewierny-janek

Użytkownik
Mało wiesz o sporcie i tyle
Sam mało wiesz o sporcie.

Podpisuję się pod tym co napisał kolega U underosik wcześniej, poziom ligi jest słaby to i wyniki czasami zaskakujące. Po za tym to sport a nie symulacja gry komputerowej, gdzie liczą się parametry poszczególnych graczy. W sporcie na wynik zespołu składa się masa czynników, to że dana drużyna ma lepszy skład na papierze, nie oznacza, że będą wszystko wygrywać. Jeżeli masz argumenty za tym, że mecze są ustawiane to podaj twarde dowody. Wątpię jednak w to, więc radzę zamilknąć niż wypisywać takie głupoty niemające podstaw w rzeczywistości.

Otrzymane punkty reputacji: +157
unicaja 135,5K

unicaja

Użytkownik
Dodam od siebie że w Starcie dziś najpewniej debiut zaliczy dobrze znany w Lublinie Liam O'Reilly także może tych szaleństw Hawkinsa będzie mniej.
Wright nie grał w Murcii ponoć drobny uraz ale na dzisiaj ma być gotowy.
Z drugiej strony w Śląsku debiut ligowy też dobrze znanego Nuneza. Grał już zresztą w tygodniu z Turkami.
Można połapać undery graczy którym ci dwaj zabiorą minuty i rzuty ;)

A 46,2K

antyks

Użytkownik
Legia - Dziki, under 168,5, 1.71 wyłączenie Hortona i danie grać na obwodzie to przepis na sukces, w pomalowanym Dziki nie mają czego szukać, nie grzeszą również skutecznością za 3. Jakoś nie wyobrażam sobie otwartego meczu przy takiej dyspozycji Dzików. L powinna zdominować ich fizycznością.

Start - Śląsk, over 168,5 1.5 i Start + 5,5 1.61 mecz pułapka wg mnie, Śląsk wygrywający z jedną z najlepszych drużyn w Turcji, wcześniej z Legią, jedzie do beznadziejnego Startu, gdzie mamy do czynienia z radosną koszykówką, kurs na Śląsk powinien być w granicach 1.40. Patrząc na ten mecz jeszcze przed kursami chciałem grać over, Start musi „przerzucić” Śląsk. Spodziewam się dziś strzelania i biegania idealnie pasuje mi tu over i nie zdziwię się jak Start dziś wyszarpie zwycięstwo.

Trefl - King, Trefl wygra 1.51, 3 porażka z rzędu w PLK? drużyna która aspiruje do wygrania ligi takie mecze powinna wygrywać, King bardzo mi się podoba od początku sezonu i dla Trefla będzie to prawdziwy sprawdzian. Gram na przełamanie Trefla, bo paradoksalnie widzę więcej przewag po stronie Kinga. King zagrał już jeden słabszy mecz z Czarnymi, taki mecz musi przyjść w końcu.
w LVbet 1,88 na Trefla

Do góry Bottom