>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher AdmiralBet - opinie

BrooklynBouncee 8,2K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Założyłem konto. Wpłaciłem pod bonus. Aplikacja muli. Nie mają podstawowych zakładów nawet na duże mecze, typu czerwona kartka, rzut karny. Nie mają nawet oferty na strzelców w NHL, a co dopiero inne ligi z tego sportu. W tenisie nie ma typu na asy, podwójne błędy. Parszywa oferta. Jak się uda obrócić, to tak jak w przypadku lebull i innych tego typu tworów pierwsza i ostatnia wpłata. Odradzam. Bukmacher nie wart uwagi.

Ostatnia edycja:
N 6,2K

nn89

Użytkownik
Testowałem tego bukmachera przez grudzień przy okazji kalendarza adwentowego. Do regularnej gry, a nawet tylko pod bonusy nie nadaję się.
Brakuje w ofercie podstawowych zakładów takich jak awanse w pucharach czy 1 połowa lub wynik meczu (podwójna szansa). Nie można łączyć zakładów betbuildera z regularną ofertą. Niby da się dodać tylko jedno zdarzenie z betbuildera i tak to ominąć ale to już nie to samo i kurs często mniejszy. Brak superprzewagi czy innych rozwiązań, które by wyróżniały tego bukmachera.
Teraz wprowadzili jakieś mecze fantasy, że o wyniku decydują realne spotkania odbywające się w danym dniu. Nie wiem co to za wynalazek i kto to będzie grał.

Podsumowując atrakcyjna oferta powitalna i nic więcej.

Otrzymane punkty reputacji: +289
A 1,8K

aigor

Użytkownik
Też brałem udział w kalendarzu Admiral i kursy bardzo często były znacząco wyższe niż na innych bukmacherach i nawet pierwszy raz widziałem tam specjale w tenisie (atp next gen)

Do góry Bottom