Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
W tym temacie możecie zadawać pytania, zgłaszać propozycje, niezgodności czy wątpliwości na temat konkursu.
Zanim jednak zgłosisz jakikolwiek problem zapoznaj się najpierw z Regulaminem konkursu!
Część, pisze a propo konkursowego meczu w Melbourne, wg flasha ale i ich oficjalnej kangurzej ligi, widziałem, że było 5 kartek w meczu, a rozliczales punkty za 6?? Może coś przeoczyłem, proszę o odpowiedź
Część, pisze a propo konkursowego meczu w Melbourne, wg flasha ale i ich oficjalnej kangurzej ligi, widziałem, że było 5 kartek w meczu, a rozliczales punkty za 6?? Może coś przeoczyłem, proszę o odpowiedź
Tak, jak napisał arass1 . Tutaj posiłkujemy się regulaminem sponsora. Iforbet jasno określa - https://www.iforbet.pl/pomoc-rodzaje-zakladow
"
Ilość kartek (poniżej/powyżej)
Zakład polega na wytypowaniu ile kartek pokaże sędzia zawodnikom uczestniczącym w grze (kartki dla zawodników rezerwowych, sztabu trenerskiego, osób funkcyjnych oraz pokazane po zakończeniu meczu nie są zaliczane).
"
wiem, że to można przypisać do meczu jak i nie przypisać. Przyjąłem tutaj zasadę, że nadrzędny jest regulamin rozliczania typów Iforbet.
1. Proszę o podanie typu (1/x/2) (1 punkt) 1
2. Proszę o podanie typu: do przerwy/koniec meczu (np. x/1 lub 1/2) (3 punkty) 1/1
3. Proszę o podanie typu (un/ov 2,5) (2 punkty) Over
4. Proszę o podanie czy będzie rzut karny (2 punkt) Nie
5. Proszę o podanie ilości rzutów rożnych (6 punktów) 10
6. Ilości kartek (żółta = 1, czerwona = 2) (6 punktów) 5
7. Czy będzie czerwona kartka (tak/nie) (2 punkty) Nie
8. Proszę o podanie strzelca bramki (4 punkty) Sabit James Ngor
9. Więcej rzutów rożnych: Gospodarze/Goście (2 punkty) Gospodarze
10. Dla kogo będzie rzut karny (gospodarze/goście/obaj) (2 punkty) bez karnego
Follow Central Coast Mariners vs Macarthur as it happens with our Match Centre, giving updates for every goal, save and more! Match centre for the 18 Jan 2026 game.
aleagues.com.au
Tutaj obowiązuje zasada, że typy cały czas obowiązują, jak ktoś nie podał, ma czas do rozpoczęcia meczu. Na ten moment kolejka konkursowa będzie rozegrana.