czoker
Użytkownik
Brak Davisa, bo jest 6 obco i tak ... Więc nic to Śląskowi nie robi i żadne to osłabienieMuhammad dziś gra w Dąbrowie ma ktoś info?Śląsk bez Niziola i Davisa...pytanie co z Djordzevicem?
Brak Davisa, bo jest 6 obco i tak ... Więc nic to Śląskowi nie robi i żadne to osłabienieMuhammad dziś gra w Dąbrowie ma ktoś info?Śląsk bez Niziola i Davisa...pytanie co z Djordzevicem?
Poruszyles wazny watek a mianowicie,ze ten cyrk ma przede wszystkim zarabiac,takze oczywiscie Arka moze przegrac ale sportowo 99% Arka ich zjeArka - Dziki, trochę jestem zdziwiony kursami, uważam że na Arkę powinno być coś w granicach 1.25-1.3 a tu można łapać jeszcze 1.46. Nie wiem, może szukam dziury w całym, oglądając Dziki, mam wrażenie jednej wielkiej improwizacji. Jest pomysł do 10s posiadania, a potem niech sie dzieje co chce. Arka powinna ich zjeść -15pkt. Dzisiaj spodziewam sie szybkiego grania - czyli to co Dziki miały grać od samego początku. Pod koszem Arki może być za gęsto, więc będzie więcej rzutów obwodowych, jeśli tylko Dziki będą trafiać to powinno byc dobrze, dlatego zamiast zwycięstwa Arki pójde w over 164,5 1.74.
A gdyby grali w Rzeszowie to by nie było warto powalczyć bo blisko jechali? Co to za bzdura?Czarni - Krosno, Krosno +12,5 1.67, kursy wystawione poprawnie mierząc potencjał obu drużyn, Czarni u siebie mocni, ale czy to drużyna która seryjnie będzie niszczyć kolejnych rywali u siebie? Wygrana wydaje się być oczywista, ja natomiast swój typ opieram na hurraoptymizmie po pierwszym wygranym meczu Krosna. W dodatku fajnie wkomponował się Watson , który napędza atak. Liczę, na to że Krosnianie postawią się dzisiaj tym bardziej jadąc przez całą Polskę chyba warto powalczyć, czyż nie?Fajnie wygląda +3,5 pkt w 1 kwarcie
Masz moze jakies luźne przemyślenia odnośnie dzisiejszych meczy?31/10/2025 20:15 CET
Miasto Szkła Krosno (powyżej 78.5) - Górnik Wałbrzych
2.05 (STS)/1.92 (Fortuna/Superbet)
5/10
Jestem fanem Maurice Watsona i na warunki PLK jest to kawał grajka. Jednak po ofensywnej stronie, a nie defensywnej. Myślę, że wrzuci Krosno na wyższy poziom ataku i oni będą sobie całkiem nieźle radzili. Jedynym problemem jest gra Górnika, która jest powolna, nastawiona na defensywę i mało efektowną koszykówkę. Jednak linia jest tutaj wystawiona tak nisko, że myślę iż uda się przekroczyć 80 punktów.
Dziki wezmą jutro u siebieW pełni się zgadzam, kurs nieporozumienie. Realnie to powinno być max 1,45 - nie widzę ani 1 argumentu za dzikami, Popovic pod koszem będzie miał używanie przy Frackiewiczu. Tylko jakiś dzień konia za 3 dzików może ich uratować ale naprawdę bardzo w to wątpię-co do personaliów to kolega wyżej wyczerpał temat (zresztą mnie wyprzedził z typem)brać ten kurs póki jest z dowolnym handi do -4,5. Jedyna uwaga że mecz jutro a nie dziś ale do jutra kurs na pewno spadnie
King -2,5 2,05