>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic I Liga - Dyskusja, Typy, Newsy, Zakłady Długoterminowe - w sezonie 2025/2026

N 28,7K

norbertb

Użytkownik
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego na Wisłę Kraków są tak duże kursy mimo tego, iż gra u siebie? Szanujmy się - Wisła Kraków to hegemon tej ligi a Wieczysta Kraków jako beniaminek oraz jako gość nie sprawia wrażenia na podstawie którego kursy miałyby się rozkładać w granicach 55%-45% bycia faworytem dla Wisły.

sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/1. Liga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Wieczysta Kraków vs Wisła Kraków
Typ: obie drużyny strzelą gola w obu połowach
Kurs: 9.75
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Analiza:

Trzeba zerknąć na Reymonta, bo szykuje nam się prawdziwy hit. Wieczysta z Wisłą zapowiada się znakomicie i mam nadzieję, że piłkarze nie zawiodą. Obie drużyny nastawione mocno ofensywnie. Ostatnio Wisła trochę underowa pod kątem bramek, myślę, że fajerwerki zostawili na dzisiaj. Wieczysta w weekend z Ruchem Chorzów pokryła BTTS w obu połowach, czy też niedawno z Polonią Bytom. Wisła po raz ostatni w meczu z Odrą Opole. Jasne, jest to mocno wariacki zakład, ale jak widzimy w tej kampanii zdarzały się już takie spotkania Wieczystej i Wisły.

Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego na Wisłę Kraków są tak duże kursy mimo tego, iż gra u siebie? Szanujmy się - Wisła Kraków to hegemon tej ligi a Wieczysta Kraków jako beniaminek oraz jako gość nie sprawia wrażenia na podstawie którego kursy miałyby się rozkładać w granicach 55%-45% bycia faworytem dla Wisły.
Hegemon? Wieczysta tylko 4 punkty straty. Wisła w ostatnich 4 kolejkach nie potrafiła wygrać z nikim więcej niż dwoma golami, remisując przy tym i przegrywając. Czyli zdobyła tyle samo punktów co Wieczysta. Jak taki hegemon to stawiaj dom za te 2,25 bo dla mnie kurs jest dobrze oszacowany i wcale nie taki wysoki. Oglądałem ostatnio Pazdana i spółkę na żywo właśnie na wyjeździe i mieli bardzo dobrze zorganizowaną defensywę i dyscyplinę w grze.
Biała Gwiazda i owszem faworytem ale czy takim wielkim?

Otrzymane punkty reputacji: +153
Ardnas 129,1K

Ardnas

Użytkownik
"W dniu 25 czerwca 2025 roku, w siedzibie Urzędu Miasta Krakowa, odbyło się spotkanie z udziałem przedstawicieli: Miasta Krakowa, Klubu Wieczysta Kraków, Klubu Wisła Kraków oraz Zarządu Infrastruktury Sportowej. Strony doszły do porozumienia w sprawie dotyczącej rozgrywania swoich meczów domowych przez Wieczystą Kraków na Stadionie Miejskim im. Henryka Reymana w Krakowie. Wieczysta Kraków i Wisła Kraków będą współpracować aby klub z Wieczystej mógł rozgrywać mecze domowe w Krakowie w rundzie wiosennej" — można było przeczytać we wspólnym piśmie obu klubów.
Źródło: https://przegladsportowy.onet.pl/pi...wieczystej-uciesza-kibicow-w-krakowie/hj1sx78

Na papierze to spotkanie fajnie wygląda to prawda, jak i sama otoczka wokół niego, ale w moich oczach nie jest to mecz do typowania. Jedyne co mi w tym meczu przychodzi na myśl to BTS YES = marne okolice 1,50 jak nie mniej. Jeżeli już kluby współpracują i oba mają REALNE szanse na awans do Ekstraklasy, gdzie zapewne będą się bić o ten awans również pewnie ze Śląskiem to w moich oczach podzielą się punktami i mam tu na myśli, raz wygra Wieczysta, raz Wisła, ale to tylko moja osobista opinia z cyklu teorie spiskowe. 🙃

Otrzymane punkty reputacji: +622
N 28,7K

norbertb

Użytkownik
Hegemon? Wieczysta tylko 4 punkty straty. Wisła w ostatnich 4 kolejkach nie potrafiła wygrać z nikim więcej niż dwoma golami, remisując przy tym i przegrywając. Czyli zdobyła tyle samo punktów co Wieczysta. Jak taki hegemon to stawiaj dom za te 2,25 bo dla mnie kurs jest dobrze oszacowany i wcale nie taki wysoki. Oglądałem ostatnio Pazdana i spółkę na żywo właśnie na wyjeździe i mieli bardzo dobrze zorganizowaną defensywę i dyscyplinę w grze.
Biała Gwiazda i owszem faworytem ale czy takim wielkim?
Jak ostatnio Wieczysta podejmowała ŁKS Łódź to kursy były 51-49 na korzyść Łodzi a tu kursy gdy podejmuje Wisłę są już tylko 55-45 na korzyść Wisły. Chyba nie powiesz mi, że Wisła jest trochę gorsza od ŁKSu?

R 2,4M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna Polska I Liga
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Wisła - Ruch
Typ: mecz/liczba goli: Wisła i powyżej 1,5
Kurs: 1,59
Bukmacher: Superbet
Analiza:
W ostatnich dniach obydwie drużyny zmierzyły się z rosnącą w siłę Wieczystą i lepiej w tych konfrontacjach spisała się Wisła, która grając przy Reymonta jako gość uratowała w ostatnich sekundach punkt. Ruch grając z Wieczystą w Sosnowcu do pewnego momentu spisywał się dobrze dwukrotnie prowadząc ale potem wróciły stare grzechy, czyli brak koncentracji we własnym polu karnym i indywidualne błędy kosztowały Niebieskich stratę trzech kolejnych bramek. Wisła w poprzednim sezonie urządziła Ruchowi lanie na Stadionie Śląskim- teraz z pewnością nie będzie aż tak źle ale klasowi dryblerzy Wisły znów będą szaleć w polu karnym Ruchu i z tego padną jakieś bramki.

Otrzymane punkty reputacji: +544
marts 132,2K

marts

Użytkownik
Polonia Warszawa - Stal Rzeszów
over 4,5 kartki
@1,77
superbet
Wychodzi ,że w tym meczu będzie trochę żółtych kartek,sędzia Idzik z Poznania poprowadzi zawody,w tym sezonie 4 spotkania w 1 lidze, średnia 6,25/mecz.Kartkuje wg sinusoidy,raz daje więcej,raz mniej kartoników: 8-4-9-4
Jeśli podtrzyma trend to możemy się dzisiaj spodziewać minimum 5 kartek.
Średnia tego sędziego z ostatniego sezonu prawie 5/mecz.Dla odważniejszych 5,5 za 2,37.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3659
ibis 2,1M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Wisła K. - Ruch Ch.
Ruch @ 6.30 Super przewaga
Ruch do przerwy albo mecz @ 4.20
Ruch wygra przynajmniej jedna polowe @ 3.20
Superbet

Gdyby to był początek sezonu i forma jaką Wisła nam zaprezentowała to bym zrozumiał powyższe kursy i przepaść miedzy nimi. Dla Wisły będzie to czwarte spotkanie w przeciągu 10 dni, a więc uważam, że w nogach już to lekko czują. Do tego forma nie jest na takim poziomie, gdzie po pięciu kolejkach wszyscy okrzyknęli ich, że zaraz zapewnia sobie awans. Ruch Fornalika wyglada inaczej niż ten za Szulczka czy poprzedników i nie wierze, że Ruch da się tutaj tak zdominować, chyba, że po raz kolejny przestrasza się pełnych trybun i głowa nie dojedzie.
Uważam, że ten mecz będzie na styku i gości stać tutaj na wygraną. Fornalik ma w składzie ofensywnych graczy jak Ceglarz czy Szewdzik, którzy mogą dać zwycięstwo. Z pewnością goście muszą zagrać na zero z tyłu jeśli myślą tutaj o komplecie punktów, a oto będzie ciężko bowiem Bielecki nie jest w jakiejś wybitnej formie, a jego zmiennik również.
Liczę, że doświadczony Fornalik coś tutaj wymyśli i sprawi gospodarzom nie miła niespodziankę...​

maarcin14 2,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska I Liga
Godzinna: 17:30
Spotkanie: Górnik Łęczna - Miedź Legnica
Typ: X2 i powyżej 1,5 goli w meczu
Kurs: 1,69
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, w Betclic 1 Lidze dziś 4 spotkania, o 17:30 spotkają się zespoły Górnika Łęczna oraz Miedzi Legnica, w tym spotkaniu typuję wygraną gości lub remis i że w meczu padnie więcej niż 1,5 gola. Gospodarze spisują się bardzo słabo, zamykają ligową tabelę, są jedyną drużyną bez wygranej w tym sezonie, w 11 meczach zdobyli 6 punktów, 6 spotkań zremisowali i 5 przegrali. W tym czasie strzelili 13 goli, a stracili 24. Sytuacja jest bardzo słaba, Górnik licząc wszystkie rozgrywki ma serię 22 spotkań bez wygranej, a tracą gole regularnie od 21 meczów. W każdym meczu Górnika w tym sezonie padało więcej niż 1,5 gola, podobnie jest zresztą w przypadku Miedzi Legnica, ale oni notują sporo lepsze wyniki. Dzisiejsi goście są na 12 miejscu w tabeli, zdobyli 14 punktów, wygrali 4 mecze, 2 to remisy i 5 to porażki. Miedź miała głównie słaby początek, pierwsze 4 kolejki to same porażki, ale później punktowali już regularniej i powoli pną się w górę tabeli. Uważam, ze goście są po prostu w lepszej formie, typuję X2 i over 1,5 gola.

Do góry Bottom