>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

L 9,1K

luis11

Użytkownik
masz racje nie pisz i nie trać czasu nie trzeba nam takich troli ;)
A gdzie tu widzisz "trollowanie", jakbym komentował po meczu to ok, ale ja przed meczami pisze i jak dotąd wszystko się sprawdza. Belgia kilka poziomów niżej od Włochów, co dzisiejszy mecz dobitnie pokazał, z tamtego postu z tym niebotycznym "value" Serbia już jedzie do domu, Belgia to samo, pisałem że jedynie Bułgaria na jakikolwiek sens, ale oni medalu i tak nie zdobędą, bo teraz zaczyna się poważne granie, ale przecież kursy rzędu 20.30.100 takie fajne i wgl 😉 Szkoda tylko, że po fakcie żaden ekspert już się nie wypowiada jak typy są zupełnie nietrafione, ale ok, powie, że było "value", śmiech na sali i tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +120
larkspur 734,4K

larkspur

Użytkownik
Krótko i na temat. Polska z Turcja skończy na 3:0. Mistrzostwa wchodzą coraz bardziej w decydująca fazę i po stracie seta z Kanada a wcześniej z Holandia trzeba eliminować drobne błędy czy rozluźnienie. Turcja idealny rywal żeby zamknąć mecz w 3:0 bo na litość boską.... Turcja??? Chyba nikt nie powie mi że mamy się ich obawiać.Według mnie tylko dlatego że niespodzianki sprawiły Francja Brazylia czy Japonia to drabinka stworzyła się tak że ekipy jak Turcja Czechy Belgia dostały dar od losu że mogą być tu gdzie są.Trzeba zbudować pewność siebie i pokonać Turków i skupić się na półfinale z Włochami. Ehy i ahy nad Włochami a tak naprawdę nie wiem skąd ten zachwyt? Dotychczas na mistrzostwach jedynie Argentynę wzięli 3:0 z poważnych rywali. Inni to slabeusze z którymi win to obowiązek...
Co innego mecze grupowe z ekipami które rzadko grają z czołówka na które potrafią się zmotywować i urwać seta a co innego Włochy polska Brazylia USA gdzie znają się dobrze i potrafią odpowiednio rozszyfrowac rywala i jego słabe punkty.

Polska 3:0 @2.00 betclic ✅ ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +732
T 6,7K

tommyjohnson

Użytkownik
Bez analizy, bo przy takich okazjach nie ma na to czasu. Kto pierwszy ten lepszy.

Top 3:
Bułgaria @ 10 Totalbet
Belgia @22 Totalbet
Serbia @17 Totalbet
Czechy @ 100 Totalbet

Olbrzymie value. Warte rozważenia jeszcze kilka opcji, np Argentyna @8. Natomiast ja zagrałem te 4 powyżej. Wszystko w Totalbecie. Pozdrawiam i miłego wieczorku!
Czuję się wywołany do tablicy, a więc odpowiem, bo nie wszyscy zrozumieli. Totalbet miał olbrzymię różnice kursowe w stosunku do innych bukmacherów na powyższe zdarzenia. Np na Bułgarie kurs 10, gdzie u innych było 2,5, na Belgię 22, gdzie u innych było to 6, a na Czechy 100, u innych - 20. Generalnie prawie na każdą drużynę, na którą byś nie postawił było mniejsze bądź większe value. Ja zaproponowałem 3 ekipy pod kątem słabszej części drabinki i Belgów, którzy grali naprawdę znakomicie, ale dzisiaj nie dojechali i odpadli. Takie duże różnice kursowe pozwoliły mi dograć sobie jeszcze na spokojnie Iran i Usa. Na ten moment mam, więc zagrane:
Bułgaria top3 @ 10
Czechy top 3 @ 100
Iran top 3 @ 50
Usa top 3 @ 6

Zasady turnieju mówią mi, że niezależnie, co się teraz wydarzy 1 lub 2 powyższe drużyny zajmą miejsce w top3. Najbardziej liczę na Bułgarów, bo tam włożyłem nie ukrywam największą kwotę. Natomiast jeśli to będzie Usa to również będę na plus.

Można cofnąć sobie kilka stron wstecz, gdzie podałem typ na zwycięzcę w grupie A na Tunezje, Filipiny i Egipt. To, że zagrałem wszystkie te 3 opcje nie znaczy, że nie znam zasad i myślałem, że może być 3 zwycięzców. Chodziło o to, że różnice kursowe u rożnych buków dały fajne możliwości. Ostatecznie grupę wygrała Tunezja, co mnie ucieszyło, bo na nią włożyłem największą kwotę.

Wyobraź sobie, że grasz w orzeł i reszkę. Bukmacher daję Ci kurs 2,50 na orła to niezależnie co się wydarzy warto to zagrać. Tu i teraz wypadnie reszka - przegrasz, w porządku. Natomiast w skali 100,1000 takich gier matematyka i value się zawsze obronią i to ty będziesz zwycięzcą, a chyba o to chodzi, by w dłuższej perspektywie być do przodu?

Jeżeli wszyscy dają ci kurs 2,50 na Bułgarię, a ktoś proponuje ci 10 to tu i teraz może to nic nie znaczyć i możesz przegrać, ale w dłuższej perspektywie ma to sens i każdy doświadczony, dobry typer to zrozumie. Nie mówię o anomaliach, gdzie u jednego kurs jest 500, a u drugiego 1000, bo wtedy faktycznie to nie ma sensu. Natomiast Bułgaria w top3 chyba realne? Pozostałe opcje z tej części drabinki to zabezpieczenia głównego typu. Także kto chciał to skorzystał, kropka.

I jeszcze jedno. Gorąco zachęcam do podawania swoich typów z kursami. Ja też mogę dawać mądrości typu, że Polska wygra zaraz z Turcją, bo to już jest taki etap, że najmocniejsi nie odpuszczają itp frazesy. Ale czy kurs 1,15 ma sens, czy przyniesie mi to zysk? To już zostawiam bez odpowiedzi.😁

Otrzymane punkty reputacji: +586
L 9,1K

luis11

Użytkownik
Na ten moment mam, więc zagrane:
Bułgaria top3 @ 10
Czechy top 3 @ 100
Iran top 3 @ 50
Usa top 3 @ 6
Aha, czyli w tamtym poście podałeś typy na uwaga: Serbia, Bułgaria, Belgia, Czechy i ewentualnie proponowales Argentynę, teraz w tym poście jak odpadły wszystkie poza Bułgaria, "magicznie" nagle pojawia się Iran i USA, które grają dalej i oczywiście jak USA będzie w top 3 to najwięcej zarobisz? 🤣🤣🤣🤣 Nie no, nie mam pytań, niech każdy sobie sam odpowie tutaj na pytanie, czy to nie jest kabaret 😅

Otrzymane punkty reputacji: +260
Z 98,6K

zwierzakus

Użytkownik
Turcja bez Mandiraciego, trener Turków wygląda jakby już dostali 3-0.
Polska ma miażdżącą przewagę, superboost na sts po 2,35 trzeba grać. Nie ma co tu dorabiać żadnej ideologii o zagrywce i Kurku. To co dla nas jest podłogą dla nich obecnie nawet nie sufitem a Mount Everestem.

Polska - Turcja 3:0 2,35

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2895
Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Bulbul więcej pkt od Hubera @1.75 betclic

Już niedługo mecz bialo-czerwonych o strefę medalową. Ich rywalami będą Turcy, którzy zdecydowanie zaskoczyli na tych mistrzostwach. Polacy przechodzą te mecze, ale cały czas nie ma tego wow. W każdym spotkaniu miewają jakieś problemy i przestoje. Głośno cały czas jest o tym, że Turcja będzie mega osłabiona, bo nie wiadomo czy zagra ich druga strzelba, przyjmujący Piacenzy, Mandarici. Turcja nie ma zbyt wielu opcji na zastępstwo, więc spodziewam się ze i tak zagra mimo wszystko. Na lekach, prochach itp ale zagra. Spróbuję pójść w stronę środkowego reprezentacji Turcji, Bulbula. Kręci fajne liczby i dzisiaj również może dostać sporo piłek. Gram go w parze z Huberem. U nas więcej pkt z dwóch środkowych to powinien ugrać Kochanowski. Dlatego Gram Bulbula z Huberem.

Ostatnia edycja:
Cabron 162,2K

Cabron

Użytkownik
Typu nie neguję, ale nie zgodzę się zupełnie co do oceny dyspozycji i gry Bartka.
Owszem w ubiegłym roku był totalnie bez formy, ale później zagrał świetnie w lidze, mimo że opuścił część sezonu przez kontuzję oka.
W meczach kontrolnych i Memoriale Wagnera nie imponował formą, ale już na tym turnieju gra dobrze. Przede wszystkim fizycznie wygląda świetnie. Nie ma żadnej kontuzji, a to się odbija w jego dynamice. Do tego ma cechy przywódcze i uważam, że w obecnej formie jest wręcz niezbędny na boisku.
Co do Wilfredo to obawiam się, że może dzisiaj nie podołać na przyjęciu. Jestem pewien, że będzie celem zagrywki Turków, a na tym turnieju serwują świetnie.
Chciałbym się mylić w mojej ocenie, bo mocno kibicuje reprezentacji. Może trochę przemawiają przezemnie emocje, bo win Polaków na MŚ zamyka mi 20k, ale no nie ukrywam, że kompletnie się nie spodziewałem takiej odstawki Sasaka, który w lidze narodów był znakomity przeciwko topowym reprezentacją. Liczyłem, że to on będzie podstawowym atakującym, a Kurek będzie alternatywą i według mnie tak to powinno wyglądać, a przynajmniej Grbic powinien nie mieć żadnych że sentymentów, żeby ściągnąć Bartka z parkietu jak mu nie idzie, a nie na siłę grać na niego.

lukas88 911,2K

lukas88

Forum VIP
Polska - Turcja
Over 144,5 pkt
Kurs: 1,80
BetClic

Jakoś nie wierzę w spacerek Biało- Czerwonych, biorąc pod uwagę ich dotychczasową dyspozycję. Turcja to nie jakieś tam ogórki, uważam że stać ich tutaj na walkę ze średnio dysponowaną kadra Polski, Linia zaproponowana przeze mnie może być pokryta nawet przy 3 setach, w tym jednam dość mocno na przewagi, ale ja spodziewam się tutaj przynajmniej 4- setowego pojedynku. Mimo tego że mamy najlepszą drużynę na świecie to gra "Gangu Łysego" mnie nie zachwyca podczas tych mistrzostw stąd mój typ na over punktowy.

Poza tym pobieram za drobne:
Turcja + 1,5 seta @ 2,80 Fortuna
Turcja wygra 1 set, Polska wygra mecz @ 5,20 Fortuna

M 12,5K

makalele007

Użytkownik
Czuję się wywołany do tablicy, a więc odpowiem, bo nie wszyscy zrozumieli. Totalbet miał olbrzymię różnice kursowe w stosunku do innych bukmacherów na powyższe zdarzenia. Np na Bułgarie kurs 10, gdzie u innych było 2,5, na Belgię 22, gdzie u innych było to 6, a na Czechy 100, u innych - 20. Generalnie prawie na każdą drużynę, na którą byś nie postawił było mniejsze bądź większe value. Ja zaproponowałem 3 ekipy pod kątem słabszej części drabinki i Belgów, którzy grali naprawdę znakomicie, ale dzisiaj nie dojechali i odpadli. Takie duże różnice kursowe pozwoliły mi dograć sobie jeszcze na spokojnie Iran i Usa. Na ten moment mam, więc zagrane:
Bułgaria top3 @ 10
Czechy top 3 @ 100
Iran top 3 @ 50
Usa top 3 @ 6

Zasady turnieju mówią mi, że niezależnie, co się teraz wydarzy 1 lub 2 powyższe drużyny zajmą miejsce w top3. Najbardziej liczę na Bułgarów, bo tam włożyłem nie ukrywam największą kwotę. Natomiast jeśli to będzie Usa to również będę na plus.

Można cofnąć sobie kilka stron wstecz, gdzie podałem typ na zwycięzcę w grupie A na Tunezje, Filipiny i Egipt. To, że zagrałem wszystkie te 3 opcje nie znaczy, że nie znam zasad i myślałem, że może być 3 zwycięzców. Chodziło o to, że różnice kursowe u rożnych buków dały fajne możliwości. Ostatecznie grupę wygrała Tunezja, co mnie ucieszyło, bo na nią włożyłem największą kwotę.

Wyobraź sobie, że grasz w orzeł i reszkę. Bukmacher daję Ci kurs 2,50 na orła to niezależnie co się wydarzy warto to zagrać. Tu i teraz wypadnie reszka - przegrasz, w porządku. Natomiast w skali 100,1000 takich gier matematyka i value się zawsze obronią i to ty będziesz zwycięzcą, a chyba o to chodzi, by w dłuższej perspektywie być do przodu?

Jeżeli wszyscy dają ci kurs 2,50 na Bułgarię, a ktoś proponuje ci 10 to tu i teraz może to nic nie znaczyć i możesz przegrać, ale w dłuższej perspektywie ma to sens i każdy doświadczony, dobry typer to zrozumie. Nie mówię o anomaliach, gdzie u jednego kurs jest 500, a u drugiego 1000, bo wtedy faktycznie to nie ma sensu. Natomiast Bułgaria w top3 chyba realne? Pozostałe opcje z tej części drabinki to zabezpieczenia głównego typu. Także kto chciał to skorzystał, kropka.

I jeszcze jedno. Gorąco zachęcam do podawania swoich typów z kursami. Ja też mogę dawać mądrości typu, że Polska wygra zaraz z Turcją, bo to już jest taki etap, że najmocniejsi nie odpuszczają itp frazesy. Ale czy kurs 1,15 ma sens, czy przyniesie mi to zysk? To już zostawiam bez odpowiedzi.😁
Nie można brać pod uwagę porównania orzeł i reszka bo tak samo można napisać że Anglią gra z San Marino i zawsze jest 33 %szans że wygra san Marino a prawdopodobieństwo jest 1 do 1000 albo i więcej że cud się stanie

Otrzymane punkty reputacji: +140
T 6,7K

tommyjohnson

Użytkownik
Aha, czyli w tamtym poście podałeś typy na uwaga: Serbia, Bułgaria, Belgia, Czechy i ewentualnie proponowales Argentynę, teraz w tym poście jak odpadły wszystkie poza Bułgaria, "magicznie" nagle pojawia się Iran i USA, które grają dalej i oczywiście jak USA będzie w top 3 to najwięcej zarobisz? 🤣🤣🤣🤣 Nie no, nie mam pytań, niech każdy sobie sam odpowie tutaj na pytanie, czy to nie jest kabaret 😅
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.😅 "Najbardziej liczę na Bułgarów, bo tam włożyłem nie ukrywam największą kwotę. Natomiast jeśli to będzie Usa to również będę na plus."

Na tamten moment te opcje wydawały mi się najkorzystniejsze, ale to nie znaczy, że nie mogę w kolejnych dniach dołożyć coś jeszcze żeby się dodatkowo zabezpieczyć, bo złapanie tych wielkich niemożliwych kursów, z których się śmiałeś dały mi taką możliwość.

To, że postawiłem przed turniejem na zwycięstwo Polski po kursie 3,75 nie znaczy, że nie mogę w ewentualnym finale tego skontrować i postawić na przeciwników żeby w przypadku wygranej Polaków być na "duży" plus, a w przypadku porażki na "mały" plus. Przecież nie muszę wszystkiego co gram tutaj wrzucać.

Ja nikogo nie zmuszam do grania moich typów. Chętnie zobaczę twoje kupony, a kabaretem to jest szczycenie się wygraną Włochów po 1,15.😅

T 6,7K

tommyjohnson

Użytkownik
Nie można brać pod uwagę porównania orzeł i reszka bo tak samo można napisać że Anglią gra z San Marino i zawsze jest 33 %szans że wygra san Marino a prawdopodobieństwo jest 1 do 1000 albo i więcej że cud się stanie
Podałem taki najprostszy przykład, żeby każdy początkujący zrozumiał. Szansę 50 na 50. W przypadku, którym podałeś w kursie 1,01 na Anglie nie ma value, ale gdyby jakiś buk dał 1,50 to wtedy value jest. I na tym zakończę, bo i tak pewnie nie rozumiesz. Pozdro.

U 50,6K

undertaker87

Użytkownik
Przez ostatnie kilka kilkanaście lat Czechy nie miały by do Iranu nawet podjazdu na dużej imprezie. Poziomy tych ekip trochę się zrównoważyły ale chyba nie na tyle, żeby Czesi dali rade.

qkens1986 186K

qkens1986

Użytkownik
Czechy 1.95 Betclic ✅✅✅
Widzę na forach, że dużo ludzi stawia na Iran. Wiadomo na tym etapie rozgrywek, w tak wyrównanej parze dużo może zależeć od dyspozycji dnia. Patrząc jednak na ogólną formę drużyn na tych Mistrzostwach to dla mnie faworytem są Czechy. Okey z Brazylią dostali srogie lanie natomiast w pozostałych meczach poradzili sobie bardzo pewnie. Iran natomiast na początku rozgrywek przegrał z Egiptem i to 1:3 co chwały im nie przynosi, pozostałe 3 mecze wygrane ale były to raczej męczarnie, mecz z Filipinami wygrany "rzutem na taśmę". Moim zdaniem to Czechy mają większą szansę na wyjście z tego pojedynku zwycięsko.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +220
pawelex 982

pawelex

Użytkownik
Niektórzy za dużo kombinują. Szukanie niespodzianek czy overów raczej bez sensu. Faza pucharowa przewidywalna i liczę że tak pozostanie.

Czesi mieliby nie wygrać z Iranem który ledwo awansował z takimi potęgami jak Egipt czy Filipiny?

M 358

matjenko90

Użytkownik
Niektórzy za dużo kombinują. Szukanie niespodzianek czy overów raczej bez sensu. Faza pucharowa przewidywalna i liczę że tak pozostanie.

Czesi mieliby nie wygrać z Iranem który ledwo awansował z takimi potęgami jak Egipt czy Filipiny?
To bedzie mój pierwszy post, bo zawsze sobie przeglądałem wasze wpisy, ale dzis zabiore głos.
Mowisz, że ludzie za dużo kombinują po czym twierdzisz, ze Czechy wygraja z Iranem, bo ten meczyl sie z Egiptem i Filipinami. Jak w takim radzie IRAN wyeliminowal Serbie? Wszyscy widzielismy do jakich niespodzianek dochodzilo w fazie grupowej. Wczoraj ludzie wymyslali jakies typy w kierunku Belgów...
Ja pozwolilem sobie na zagranie Włochów -12.5 i Polski -13.5 za 200 euro i weszło bez najmniejszego problemu.
Dzisiaj gram Iran za 200 euro z bardzo protego powodu. Iran pokazuje, ze z nozem na gardle umie wygrywac mecze. Czesi mieli latwa przeprawę. W ich pierwszym meczu na turnieju Serbia wygladala jak na meczu sparingowym i to oni ten mecz przegrali. Brazylia pokazała, ze przyjechali bez formy.
Czesi dzisiaj pierwszy raz zostana sprawdzeni i zobaczymy jak zagraja pod presja Iranskiej zagrywki, ktora zaczyna z meczu na mecz wygladac lepiej. Poza tym przywolam tutaj dokladnie to samo o czym myslalem w meczu z Belgi z Włochami? Kim Belgowie mieli straszyc podraznionych Wlochow? I kim Czesi maja dzisiaj straszyc Iranczykow? Zawodnikami z ligi czeskiej?
Gdyby to byl pierwszy mecz w turnieju to na Iran byloby maksymalnie 1.4.... Czesi juz zaszli daleko i dzisiaj jada do domu.

Otrzymane punkty reputacji: +358
pawelex 982

pawelex

Użytkownik
To bedzie mój pierwszy post, bo zawsze sobie przeglądałem wasze wpisy, ale dzis zabiore głos.
Mowisz, że ludzie za dużo kombinują po czym twierdzisz, ze Czechy wygraja z Iranem, bo ten meczyl sie z Egiptem i Filipinami. Jak w takim radzie IRAN wyeliminowal Serbie? Wszyscy widzielismy do jakich niespodzianek dochodzilo w fazie grupowej. Wczoraj ludzie wymyslali jakies typy w kierunku Belgów...
Ja pozwolilem sobie na zagranie Włochów -12.5 i Polski -13.5 za 200 euro i weszło bez najmniejszego problemu.
Dzisiaj gram Iran za 200 euro z bardzo protego powodu. Iran pokazuje, ze z nozem na gardle umie wygrywac mecze. Czesi mieli latwa przeprawę. W ich pierwszym meczu na turnieju Serbia wygladala jak na meczu sparingowym i to oni ten mecz przegrali. Brazylia pokazała, ze przyjechali bez formy.
Czesi dzisiaj pierwszy raz zostana sprawdzeni i zobaczymy jak zagraja pod presja Iranskiej zagrywki, ktora zaczyna z meczu na mecz wygladac lepiej. Poza tym przywolam tutaj dokladnie to samo o czym myslalem w meczu z Belgi z Włochami? Kim Belgowie mieli straszyc podraznionych Wlochow? I kim Czesi maja dzisiaj straszyc Iranczykow? Zawodnikami z ligi czeskiej?
Gdyby to byl pierwszy mecz w turnieju to na Iran byloby maksymalnie 1.4.... Czesi juz zaszli daleko i dzisiaj jada do domu.
Brazylia do meczu z Serbami zrobiła co trzeba, komplet punktów. Serbowie ponoć mieli dzień konia, no chyba że nie mieli. Zdania są podzielone ; )

Do góry Bottom