>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Irlandia Północna - 2025/26 (NIFL Premiership, Mistrzostwa NIFL + Puchary)

Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
9 sierpnia zaczął się nowy sezon. Mam nadzieje że uda nam się zarobić parę złotych.

O to moje propozycje na dziś..na razie bez opisów ale analizowane przeze mnie.

Glentoran-Glenavon TYP 1 kurs 1,64 4/10 g.20.45 2:0 WIN

Coleraine-Dungannon TYP BTS kurs 1,76 3/10
g.20.45 2:0 BOX

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1697
Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Członek Załogi
Ballymena-Linfield TYP 2 kurs 1,65 4/10 g.20.45 1:0 BOX

Larne-Crusaders TYP 1 kurs 1,48 5/10
g.20.45 4:0 WIN

PS: W obu tych spotkaniach dwóch zdecydowanych faworytów to mistrz i wicemistrz z poprzedniego sezonu. Po swoich przygodach i odpadnięciu z pucharów zarówno Linfield jak i Larne muszą skupić się na lidze. W niej grają bardzo dobrze.

"Ballymena zaliczyła sezon niczym rollercoaster, wygrywając trzy pierwsze mecze ligowe, a następnie przegrywając trzy z rzędu. W sobotę stracili gola w końcówce meczu z Cliftonville na Solitude, przegranym 2:3. Po rozczarowującym dziewiątym miejscu w tabeli ligowej w zeszłym sezonie , menedżer Jim Ervin wzmocnił swój skład, dodając mu głębi i jakości. Wśród nowych zawodników jest były obrońca Linfield, Matthew Clarke, który spędził poprzedni sezon w Livingston w Scottish Championship.
Linfield utrzymał niepokonany początek sezonu, remisując w pełni zasłużenie 1:1 w derbowym meczu „Wielkiej Dwójki” z Glentoran na The Oval. The Blues mieli sporo posiadania piłki i stworzyli kilka okazji do zdobycia gola w meczu, który był doskonałą reklamą dla lokalnych rozgrywek. Podopieczni Davida Healy'ego byli rozczarowani, że nie udało im się zdobyć kompletu punktów na Windsor Park.
The Blues mogą spodziewać się trudnych 90 minut przeciwko drużynie Ballymena, która będzie zdeterminowana, by szybko powrócić na ścieżkę zwycięstw."

Co do Krzyżowców jest to cień drużyny z poprzedniego sezonu chociaż już wtedy grali poniżej oczekiwań. Larne powinno wymęczyć zwycięstwo.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1504
plaski 131K

plaski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Irlandia Północna, NIFL Premiership
Godzina: 20:45
Spotkanie: Ballymena - Linfield
Typ: 2
Kurs: 1,68
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Dziś w rozgrywkach Irlandii Północnej tegoroczni pucharowicze odrabiają mecze z drugiej kolejki. Zeszłoroczny mistrz rozegra wyjazdowe spotkanie z klubem z Ballymena. Goście z Linfield rozegrali do tej pory cztery spotkania, trzy razy wygrywając i raz remisując, bilans bramkowy po tych meczach to 8:1. Z pucharów już odpadli i mogą się skupić na rozgrywkach w swoim kraju (tak jak wyżej napisał Psychosocial). Gospodarze po sześciu rozegranych meczach mają dziewięć punktów i dodatni bilans bramek (10:7). Uważam że dzisiaj mistrz będzie chciał zrobić wszystko żeby już na początku sezonu nie stracić kontaktu z czołówką, a po remisie w poprzednim spotkaniu z liderującym Glentoran tylko zwycięstwo pozwoli na zachowanie tylko kilkupunktowej straty do lidera (nawet mając w perspektywie zaległe spotkanie). Stawiam na zwycięstwo gości po całkiem przyjemnym kursie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +610
Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Członek Załogi
1/16 Irish League Cup;

Institute-Glentoran TYP -1,5 handi Glentoran kurs 1,68 4/10 g.20.45 0:1 BOX

Crusaders-Ballymacash TYP -1,5 Crusaders kurs 1,46 3/10
g.20.45 3:1 WIN

Ballymena-Ballinamallard TYP -1,5 handi Ballymena kurs 1,85 3/10
g.20.45 1:0 BOX

PS: Wszystkie mecze obarczone dużą dozą ryzyka bo to tylko Puchar Ligi. Wszystkie ekipy z NIFL Premiership na pewno będą rotować składem ale i tak będą dwa razy mocniejsze od rywali więc jeżeli nie pokryją tych linii to pójdą na łatwiznę a tego nie przewidzę. Dobra wiadomość że w Glentoran po 9 miesiącach karencji do składu wraca skrzydłowy Krystian Pattisson i raczej zagra.

"To były dla mnie osobiście frustrujące miesiące. Całe lato ciężko pracowałam, żeby utrzymać formę, żeby kiedy nadarzy się okazja, być gotowa do gry. Drużyna spisuje się fantastycznie w tym sezonie, jest niepokonana w lidze i gra w znakomity futbol, ale jako zawodnik zawsze chcę być zaangażowany, więc teraz desperacko chcę wrócić i dać z siebie wszystko”.
Cieszyłem się, że wróciłem do składu na zwycięstwo w Coleraine. To był ogromny sukces i teraz chcę go wykorzystać, zdobywać minuty, stwarzać sytuacje i strzelać gole. Powrót do gry dał mi ogromną motywację i chcę po prostu mieć wpływ na grę za każdym razem, gdy jestem w niej zaangażowany. Niezależnie od tego, czy zaczynam mecz, czy wchodzę z ławki rezerwowych, moim celem jest robienie różnicy i pomaganie drużynie w ciągłym rozwoju.
Declan ciągle nam przypomina, że to gra drużynowa. Codziennie motywujemy się nawzajem na treningach i to rywalizacja wyznacza standardy. Wszyscy wiemy, że to będzie długi sezon i jedynym sposobem na ciągły rozwój jest ciężka praca i utrzymanie koncentracji. Nie mamy wpływu na to, co robią inne drużyny; możemy kontrolować tylko własne występy i dbać o to, by w każdym tygodniu dawać z siebie wszystko”.

Od czasu dołączenia do Glentoran w styczniu 28-latek pokazał przebłyski swojej szybkości i bezpośredniej gry w ataku. Jest zdeterminowany, aby mieć większy wpływ na grę, walcząc o stałe miejsce w podstawowym składzie pod wodzą Declana Devine'a.
Christie dodał: „Odkąd tu przyszedłem, kibice są dla mnie wspaniali i naprawdę to doceniam. Wiem, że jeszcze nie osiągnąłem poziomu, na jaki mnie stać, ale jestem pewny swoich umiejętności i zdeterminowany, aby pokazać w tym sezonie najlepszą formę. Dołączenie do nowego klubu w trakcie rozgrywek bywa trudne. Osobiście wciąż się aklimatyzowałem, starałem się znaleźć rytm i wrócić do pełnej sprawności, a to może trochę potrwać.
„Ten sezon jest zupełnie inny, pomimo zakazu. Przeszedłem pełny okres przygotowawczy z drużyną, znam zawodników, styl i standardy, jakich oczekuje się od nich każdego dnia. Czuję się bystrzejszy, silniejszy i bardziej pewny siebie w tym, co mogę wnieść do drużyny. Jestem zdeterminowany, aby kibice zobaczyli mnie w tym sezonie w zupełnie innej wersji”.
Pattison twierdzi, że biorąc pod uwagę zaciętą rywalizację na każdym polu, mocna i złożona kadra Glentoran była jednym z najważniejszych czynników stojących za udanym początkiem sezonu.
Pattisson dodał: „Jakość w całej drużynie jest niesamowita. Na każdej pozycji jest co najmniej dwóch zawodników, którzy z łatwością mogliby grać w pierwszym składzie, co motywuje wszystkich do utrzymywania jak najlepszej formy każdego dnia. Nowi zawodnicy, którzy dołączyli latem, podnieśli poprzeczkę, a atmosfera w grupie jest znakomita. Treningi są intensywne, pełne rywalizacji i jakości, ponieważ nikt nie chce przegapić dnia meczowego.
„Standardy wyznaczone przez menedżera i jego sztab szkoleniowy oznaczają, że nie ma miejsca na samozadowolenie. Trzeba być czujnym na każdym treningu, każdym meczu i każdej sesji regeneracyjnej. Taki poziom rywalizacji utrzymuje nas w formie i wydobywa z każdego to, co najlepsze. Nie mamy złudzeń, że kiedy dostaje się szansę w tym zespole, trzeba ją wykorzystać. To nas wszystkich napędza i właśnie to zamierzam zrobić, kiedy nadarzy się okazja”.
Po dotarciu do finału Pucharu BetMcLean w zeszłym sezonie, w którym minimalnie przegrali z Cliftonville po dogrywce, Glentoran rozpoczyna tegoroczną kampanię zdeterminowani, aby poprawić wynik i przywieźć trofeum do East Belfast.
Pattisson twierdzi, że zawodnicy są w pełni skoncentrowani na występie i zapewnieniu sobie miejsca w kolejnej rundzie rozgrywek, ponieważ w pierwszej rundzie czeka ich trudny sprawdzian z drużyną grającą w rozgrywkach NIFL Championship.
Christie podsumował: "Wszyscy z niecierpliwością czekamy na mecz, zwłaszcza że od kilku tygodni nie rozegraliśmy żadnego meczu ligowego z powodu przełożenia meczów z Larne i Cliftonville. Wszyscy są głodni powrotu na boisko i podtrzymania dobrej passy”.
Po tym, jak w zeszłym sezonie byliśmy tak blisko zwycięstwa w tych rozgrywkach, tym razem chcemy być o krok lepsi. Każdy mecz jest ważny i jeśli chcemy zdobywać trofea na koniec sezonu, musimy sobie na to zasłużyć w każdym meczu, który gramy.
Institute to dobra drużyna i z pewnością będzie gotowa do walki przed własną publicznością. Wyjazd na Brandywell nie będzie łatwy i okażemy im pełen szacunek. Jednocześnie skupiamy się na tym, aby grać na naszym poziomie i osiągnąć pożądany wynik.
Wsparcie, jakie otrzymujemy od naszych kibiców, zarówno u siebie, jak i na wyjeździe, jest niesamowite. To długa podróż jak na mecz w środku tygodnia, ale wiemy, że będą tam w całej swojej liczbie, tak jak zawsze. Dla nas, zawodników, to znaczy wszystko. Mamy nadzieję, że we wtorek wieczorem damy im świetny występ i wrócimy do domu zadowoleni”.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1958
Do góry Bottom