>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Superbet - opinie

U 0

Usunięty użytkownik 179428

Gość
Gdyby ktoś grał na zawodników w MLB, to zakłady rozliczane są po 1.0 jeśli dany zawodnik nie rozpocznie meczu w podstawowym składzie. Nawet jeśli wejdzie z ławki i pokryje linię. Regulamin tego nie obejmuje, na czacie tez mieli problem z odpowiedzią w tej kwestii.

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
N 320

najtnum

Użytkownik
Witam. Wczoraj W Superbecie była promocja 100% bonusu od depozytu do 100zł. Czy ktoś może mi wyjaśnić na czym polega ten bonus bo z konsultantką nie mogłem się dogadać. To jakiś wirtualny bonus czy co?

inzaghi78 5,6K

inzaghi78

Użytkownik
W tych warunkach Superbet w temacie przydałoby się czasami uaktualnić bo jeśli się nie mylę to teraz jest wymagany kurs 1.91 (zamiast 1.8) i 7 dni zamiast 10.
Nie wiem tylko czy jest gdzieś jakaś opcja ile dni pozostało z tych pierwszych 7 gdzie jest gra bez ryzyka i jakaś zbiorcza suma przegranych kuponów w tym okresie, które zamiesią się w Bonus ?

Superbet - Nowy Bonus Powitalny w Superbet - 3 754 PLN na Start!

Otrzymane punkty reputacji: +1494
Waldi1979 3,2M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
W tych warunkach Superbet w temacie przydałoby się czasami uaktualnić bo jeśli się nie mylę to teraz jest wymagany kurs 1.91 (zamiast 1.8) i 7 dni zamiast 10.
Nie wiem tylko czy jest gdzieś jakaś opcja ile dni pozostało z tych pierwszych 7 gdzie jest gra bez ryzyka i jakaś zbiorcza suma przegranych kuponów w tym okresie, które zamiesią się w Bonus ?

Superbet - Nowy Bonus Powitalny w Superbet - 3 754 PLN na Start!
dzięki za zwrócenie uwagi, zaktualizowane

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
SUPERBET dodał nową ofertę na różne dyscypliny, w tym betbuilder na NFL czy MLB, jednak póki co uważajcie, bo jest cyrk...

Z soboty na niedzielę kupon mi wisiał nierozliczony kilkanaście godzin, bo brakowało danych od dostawcy na temat wyników MLB.

Dziś jest jeszcze gorzej, bo jestem wprost oszukiwany. Postawiłem betbuilder, bo miałem na to freebet i nie dość, że sami sobie zaprzeczają, bo Over 1.5 Baz jest wygrany a 2+ jest przegrane, to w dodatku upierają się, że wszyscy trzej zawodnicy zdobyli 0 baz. Linkowanie wyników z oficjalnej strony mlb.com nie pomaga. Dostałem już 2 maile, że kupon jest rozliczony prawidłowo. Teraz przez chwilę zmieniło się w przypadku jednego zawodnika na zielono wszystko ale po ponownym odświeżeniu strony już znów jest na czerwono:

1757514494376.png 1757514501968.png 1757514507546.png 1757514515426.png

Sosa i Marsee zdobyli po 2 bazy, Judge zdobył 4.

W dodatku inne rzeczy rozliczają w drugą stronę:

1757514558208.png

Ohtani zdobył 1 bazę..

No cyrk na kołach... nie wiem co mam dalej zrobić..

Do góry Bottom