06/09/2025 11:00 CET
Polska -
Bośnia i Hercegowina (powyżej 77.5)
1.85 (STS)/1.77 (
Fortuna)/1.76 (
Superbet)
5/10
Bośnia nie zrobiła tej linii tylko w jednym meczu z Hiszpanią, a grupę mieli bardzo trudną i zdołali tyle punktów rzucić Grecji, Włochom i Gruzinom.
Polska z meczu na mecz coraz słabsza i ze słabymi Islandią i Belgią grali mecze 50-50%, więc dla mnie też kursy są źle wystawione i ja szedłbym w kierunku 50-50% meczu, bo Bośnia ma tutaj świetny matchup z Nurkicem, gdzie
Polska jest fatalna na tym turnieju pod koszem, a Nurkic swoją wielkością powinien robić różnicę. Z mecz na mecz coraz lepszy jest ściągnięty z wakacji Roberson. Bośnia też stara się grać szybko, żeby
Polska jeszcze cokolwiek się ruszała i będzie dobrze, bo czasami takiego muła grają, że rzygać się chce, ale tutaj stawka i większy odpoczynek powinien dać więcej sił i biegania.
06/09/2025 20:45 CET
Grecja -
Izrael 1 POŁOWA powyżej 79.5 punktów
1.88 (STS)/1.85 (
Fortuna/
Superbet)
5/10
Grecja jest niedoceniana na punkty, bo w dwóch meczach nie było Giannisa, a dla mnie to top 3 zawodników tego EuroBasketu i świetny w szybkim ataku.
Grecja poszła w ostatnim ważnym meczu z Hiszpanią w bieganie i myślę, że to powtórzą z Izraelem, który również lubi biegać, ale jednak często robią fatalne błędy w obronie i Słowenia ich spunktowała, a
Grecja wg mnie jest mocniejszym zespołem i spodziewam się w pierwszej połowie tutaj szybkiego tempa i rzucenia tych 80 punktów.