>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher GO+bet - opinie

P 0

pl677

Użytkownik
Witam. Czy go-bet to kolejny bukmacher w Polsce który skończy dzialalność ? Od kilku dobrych dni na stronie internetowej widnieje zapis o przerwie technicznej , która trwa i trwa.

dzvonek 6,4K

dzvonek

Użytkownik
Chyba tak, już przed tą przerwą techniczną nie były dostępne promocje które były wcześniej dostępne, zadanie z plusem czy happy hours

R 190,9K

roykeane2.0

Użytkownik
Ale fart. Zalogowałem się, zleciłem wypłatę, kasa na koncie, a za chwilę znowu zwiecha strony. Dobra rada - sp...cie stamtąd póki czas.

K 1,2K

kinder-jajko

Użytkownik
W dalszym ciągu nie działa. Żadnej informacji. Takie BetX i Ewinner chociaż poinformował o wycofaniu się z rynku.
Gdyby mieli działać dalej to do każdego klienta wyslaliby wiadomość na e-mail, że np w związku z przejęciem przez nowego inwestora jest potrzebne więcej czasu.
Tak chyba zrobił Betters jak przechodzili na platformę Lebull.

jf-sebastian 5,4K

jf-sebastian

Użytkownik
Strona bukmachera już działa dziś się zalogowałem.🧐 Długo trwały te prace techniczne.
Post automatycznie złączony:

Też tam mam z 50zl wpłacone pod promke zadanie dnia ciekawe czy ukradną
Strona działa zaloguj się i obstawiaj 🤔
Post automatycznie złączony:

W dalszym ciągu nie działa. Żadnej informacji. Takie BetX i Ewinner chociaż poinformował o wycofaniu się z rynku.
Gdyby mieli działać dalej to do każdego klienta wyslaliby wiadomość na e-mail, że np w związku z przejęciem przez nowego inwestora jest potrzebne więcej czasu.
Tak chyba zrobił Betters jak przechodzili na platformę Lebull.
Strona już działa 🧐zaloguj się kolego.

Do góry Bottom