nie znam ani jednej osoby która odzyskała kasę od betsbet, sam jestem w tej grupie chociaż mi ukradli (na szczęście) tylko kilkaset złotychCiekawe jak się toczy ta sprawa z bestbet i czy wypłacili tym ludziom
To nie zrobiliście pozwu zbiorowego? Trochę lipa jak im to ujdzie płazemnie znam ani jednej osoby która odzyskała kasę od betsbet, sam jestem w tej grupie chociaż mi ukradli (na szczęście) tylko kilkaset złotych
MajątekTeż tam mam z 50zl wpłacone pod promke zadanie dnia ciekawe czy ukradną
Strona działa zaloguj się i obstawiajTeż tam mam z 50zl wpłacone pod promke zadanie dnia ciekawe czy ukradną
Strona już działaW dalszym ciągu nie działa. Żadnej informacji. Takie BetX i Ewinner chociaż poinformował o wycofaniu się z rynku.
Gdyby mieli działać dalej to do każdego klienta wyslaliby wiadomość na e-mail, że np w związku z przejęciem przez nowego inwestora jest potrzebne więcej czasu.
Tak chyba zrobił Betters jak przechodzili na platformę Lebull.
Strona bukmachera już działa zaloguj sięNajgorzej jak nie obrócone siano bo i tak nie wypłaca...
Może tych ludziOby tylko ludziom kasę oddali i niech się zawijają. Zresztą coś w tym jest, ludzie co tam pracowali gorączkowo szukają pracy.
no pewnieMajątek