>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów mężczyzn 2025

Pablito91 2,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
1 set Kanada handicap +4.5 @1.63 superbet 25:21 dla Kanady :)

Dzisiaj w ostatnim meczu dojdzie do starcia Słoweńców z Kanadyjczykami. Obie ekipy są dość daleko w tabeli. W 8 spotkaniach zarowno jedni jak I drudzy zgromadzili 11 oczek. Szczególnie Słowenia rozczarowuje, bowiem od lat są cały czas w topie wielkich imprez. Kanadyjczycy grają cały czas tym samym składem i raz jest lepiej a raz gorzej. Ich bilans to 3;5. Podoba mi się tutaj Typ na handicap w stronę Kanadyjczyków w 1 secie, bowiem we wszystkich 8 spotkaniach zdobywali minimum 22 pkt a grali już z naprawdę solidnymi drużynami. Dlatego uważam, że dzisiaj również są w stanie ugrać te 21 pkt w pierwszym secie i to też gram.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4159
K 18,8K

kretmmz

Użytkownik
Moje kupony są takie:

Turcja - USA (Turcja +13,5 pkt) 1.45
Niemcy - Japonia (Niemcy +14,5) 1.41
Ukraina - Holandia (Holandia +16,5) 1.40
Kurs 2.86 bez podatku na Totalbecie

Argentyna - Brazylia (Argentyna +14,5) 1.86
Turcja - USA (ponad 44,5 1 set) 1.59
Niemcy - Japonia (ponad 44,5 1 set) 1.58
Kurs 4.67 bez podatku na Totalbecie

Turcja mimo porażek, często po 3:0 to miała dość wyrównane mecze jeśli chodzi o wyniki poszczególnych setów, także 1.59 za 44,5 jest sporą okazją. Ale nie wykluczam, że Turcja jest w stanie nawet wygrać ten mecz, a nawet jeśli nie wygrać to zdobyć seta bądź dwa, które pomogą w handicapie.

Mecz Niemiec z Japonią spodziewam się, że będzie dość równy. Niezależnie od tego jakim składem przyjadą Niemcy grają bardzo dobrze w obronie i bloku, więc dla Japończyków to będzie trudne spotkanie, nawet mimo tego, że mają przyjechać już w najmocniejszym składzie. Japonia rzadko wygrywa z dużym handicapem, także taka linia +14,5 wydaje się również bardzo bezpieczna.

Ukraina - Holandia, tutaj mimo tego, że kurs jest najmniejszy to odczuwam największe obawy, gdyż Ukraina z bilansem 5-3, może śmiało walczyć o turniej finałowy oraz potrafi szczególnie w pierwszych setach dość zdecydowanie odskoczyć. Liczę jednak, że +16,5 wystarczy nawet na pokrycie wyniku 3:0. To jednak siatkówka męska, także tak wysokie handicapy się raczej nie wydarzają.

Argentyna - Brazylia, najbardziej ryzykowne spotkanie. Argentyna z Brazylią lubią ze sobą rywalizować i te mecze często są dość wyrównane. Spodziewam się dużej mobilizacji po obu stronach i wysokich wyników poszczególnych setów.

Mam jeszcze na celowniku 1 set Argentyna - Brazylia linię over 43,5 ale czekam aż kursy trochę podbiją. Może jednak skuszę się na 44,5. Oraz czekam na kursy na 1 set w meczu Polska - Iran, gdzie spodziewam się dość wyrównanych setów, tak jak to było w meczu towarzyskim. Takie +44,5 po 1.65 będą mnie zadowalały, a jeśli obniżą linię do +43,5 po 1.50 to będzie super.
pierwszy dzień trafiony

Otrzymane punkty reputacji: +1671
zimny94 30,5K

zimny94

Użytkownik
Ciekawe który z dzisiejszych faworytów ulegnie ? Ja całkowicie na dzisiejszy dzień nie mam pomysłów.

Pachnie jedynie w meczu Niemcy vs Turcja overkiem

C 1,7K

canyon

Użytkownik
Ciekawe który z dzisiejszych faworytów ulegnie ? Ja całkowicie na dzisiejszy dzień nie mam pomysłów.
Na pewno nie Włosi. Zdziwię się też jak Japończycy przegrają u siebie przy swojej oddanej publiczności, lubię oglądać ich w domu.
Iran wg kursów można nazwać w jakimś stopniu faworytem. To taka drużyna która często nie trzyma koncentracji przez cały mecz z resztą podobnie jak Chińczycy.
Myślę, że mogą być co najmniej 4 sety.

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Polska vs Kuba 1:3

Oj czeka Nas piękne starcie. Wczoraj Polacy pokonali Iran 3:2 natomiast Kuba pokonała w takim samym stosunku Bułgarię 3:2. Ile daje na środku Simon i jakie jest to wzmocnienie pokazał już wczoraj będąc 2-gim najlepiej punktującym zawodnikiem w zespole. Wczoraj odpoczywał Lopez więc dziś powinien wyjść.
Nie ma co ukrywać Kuba jest mocna, ma ogromny potencjał szkoda, że często tego nie wykorzystują.
Wczoraj Polacy zagrali nie najlepiej. Widać, że kilku zawodników brakuje, że kilku zawodników dopiero wchodzi na obroty.
Kuba gra wszystkim najlepszym tym co ma, może po za atakującym Herrera ale on jak grał to często falował. U Nas brakuje więcej zawodników.

Kuba +16,5 1,43

Turcja vs Niemcy 3:1

Wczoraj Turcja przegrała 0:3 z USA ale te sety były na styku zwłaszcza 1 i 3 - mogło to pójść w obie strony. Wrócił atakujący Lagumdzija, jest Mandiraci - na pewno na papierze nie wygląda to źle a już na pewno nie wygląda to dużo gorzej od Niemców, którzy wczoraj powalczyli z Japonią ulegając 1:3. Wczoraj Turcja przegrała z USA -8 małymi punktami a nie wydaje mi się aby Niemcy w takim zestawieniu byli dużo mocniejsi od Amerykanów.

Turcja +13,5 1,45

Na podbitke dodaje win Słowenii 1,18.

AKO: 2,43

Pogralem również kilka singli:

Turcja vs Niemcy powyżej 179,5 1,85
Argentyna vs Japonia powyżej 179,5 1,85
Polska vs Kuba powyżej 173,5 1,85
Polska vs Kuba Kuba +1,5 seta 2,9

Widać, że Japonia jeszcze nie gra swojej najlepszej siatkówki. Argentyna gra praktycznie takim samym składem cały turniej i widać u nich zgranie. Dodatkowo wzmocnienia Danani, Lima na plus. Z Brazylia wygrali seta więc z Japonią również mogą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4722
A 40,1K

Antongno

Użytkownik
Polska vs Kuba

Oj czeka Nas piękne starcie. Wczoraj Polacy pokonali Iran 3:2 natomiast Kuba pokonała w takim samym stosunku Bułgarię 3:2. Ile daje na środku Simon i jakie jest to wzmocnienie pokazał już wczoraj będąc 2-gim najlepiej punktującym zawodnikiem w zespole. Wczoraj odpoczywał Lopez więc dziś powinien wyjść.
Nie ma co ukrywać Kuba jest mocna, ma ogromny potencjał szkoda, że często tego nie wykorzystują.
Wczoraj Polacy zagrali nie najlepiej. Widać, że kilku zawodników brakuje, że kilku zawodników dopiero wchodzi na obroty.
Kuba gra wszystkim najlepszym tym co ma, może po za atakującym Herrera ale on jak grał to często falował. U Nas brakuje więcej zawodników.

Kuba +16,5 1,43

Turcja vs Niemcy

Wczoraj Turcja przegrała 0:3 z USA ale te sety były na styku zwłaszcza 1 i 3 - mogło to pójść w obie strony. Wrócił atakujący Lagumdzija, jest Mandiraci - na pewno na papierze nie wygląda to źle a już na pewno nie wygląda to dużo gorzej od Niemców, którzy wczoraj powalczyli z Japonią ulegając 1:3. Wczoraj Turcja przegrała z USA -8 małymi punktami a nie wydaje mi się aby Niemcy w takim zestawieniu byli dużo mocniejsi od Amerykanów.

Turcja +13,5 1,45

Na podbitke dodaje win Słowenii 1,18.

AKO: 2,43

Pogralem również kilka singli:

Turcja vs Niemcy powyżej 179,5 1,85
Argentyna vs Japonia powyżej 179,5 1,85
Polska vs Kuba powyżej 173,5 1,85
Polska vs Kuba Kuba +1,5 seta 2,9

Widać, że Japonia jeszcze nie gra swojej najlepszej siatkówki. Argentyna gra praktycznie takim samym składem cały turniej i widać u nich zgranie. Dodatkowo wzmocnienia Danani, Lima na plus. Z Brazylia wygrali seta więc z Japonią również mogą.
Podpisuje się pod tym. Uważam, że bardzo dobre typy. Dokładnie takie same typy gram. Może poza handicapem setowym na Kubę i odpuszczam Słowenię :)

C 309,2K

czary-mary

Użytkownik
Ja nadal uparcie w stronę Turków. Wczoraj przegrali, ale mecz na niesamowitym styku.
Mandarici nie zagra kolejnego spotkania tak słabo. A obok siebie ma w ofensywie braci Lagumdzija, którzy w siatkówkę grać potrafią. Adis i Mandarici to sprawdzeni zawodnicy z ligi włoskiej.
Punktów potrzebują jak powietrza, a kurs 3.65✅ w meczu przeciwko Niemcom jest najzwyczajniej w świecie sporym value. Niemcy to zespół bez gwiazd, ale solidny monolit. Jednak brak wielkich nazwisk (Grozer wraca do gry, ale będzie wprowadzany stopniowo) powoduje, że nie są żadnych pewniakiem.
Jak dla mnie skoro Turkom nie udało się wczoraj to zrobią to dzisiaj. Odpoczywali od 10 naszego czasu. Natomiast Niemcy mieli kilka godzin mniej odpoczynku po dłuższym spotkaniu.

Grającym typ gratuluję ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3896
K 18,8K

kretmmz

Użytkownik
Ja niestety dzisiaj nie mogłem wstawić typów wcześniej, a zarówno over w meczu Japonii jak i Niemców siadł, tak samo overy na 1 set. Aż szkoda bo reszta setów live też była do grania, ale z uwagi na podróż nie mogłem zagrać. Wtedy bardziej polecam granie linie over 45.5 i łapanie kursów koło 2.0. Zostały mi jeszcze typy zamykające kupony, które zazwyczaj są najmniej pewne, ale liczę, że wejdą:
Holandia +15.5, 1.59
Chiny vs Iran, 1 set, powyżej 44.5 pkt 1.52

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +205
K 18,8K

kretmmz

Użytkownik
Na jutro zapowiadają się ciekawe mecze, gdzie będę celował w overy punktów w meczu jeśli będą dobre linie (max do 182.5), oraz oczywiście pierwsze sety over 44.5, na mecze:
Argentyna - USA
Brazylia - Japonia
Chiny - Bułgaria
Holandia - Kanada.
Ale liczę, że jeszcze dzisiaj wieczorem wstawię konkretniej już z kursami
Może jeszcze jakieś handicapy jeśli się trafi linia na +12.5 na Chiny i Holandię. W takie linie celuje

Otrzymane punkty reputacji: +160
little-dj 193,4K

little-dj

Użytkownik
Siatkówka - Liga Narodów
Argentyna 🇦🇷 - 🇺🇸 USA
1.set liczba punktów: powyżej 44,5 @ 1.47, Fortuna

Obie ekipy mają dalej realne szanse na wejście do play-offów, choć zaczyna się ten etap, gdzie trzeba walczyć o każdy mecz, bo są tuż-tuż pod ósmą lokatą. Obie ostatnie mecze Ligi Narodów mają podobnie - zwycięstwa z drużynami z dołka tabeli i porażki z ekipami, które play-offy mają już raczej zapewnione.
USA ogarniało ten over w pięciu ostatnich spotkaniach Ligi Narodów, Argentyna w czterech z pięciu, z tym, że ten jeden nieszczęsny raz to był przedziwny wyjątek z najsłabszą drużyną całego turnieju, Serbią, gdzie przegrali pierwszy set do 18. Jeśli USA potrafiło ostatnio zdobyć co najmniej 20 punktów z Polską czy Włochami, to z Argentyną tym bardziej. Argentyńczycy zresztą podobnie - po powrocie z Copa America w pierwszym secie z Brazylią zdobyli 21 punktów, a dzisiaj pierwszy set z Japonią przegrali na styk 25-23.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +152
pinio1111 360,6K

pinio1111

Użytkownik
Siatkówka - Liga Narodów
Argentyna 🇦🇷 - 🇺🇸 USA
1.set liczba punktów: powyżej 44,5 @ 1.47, Fortuna

Obie ekipy mają dalej realne szanse na wejście do play-offów, choć zaczyna się ten etap, gdzie trzeba walczyć o każdy mecz, bo są tuż-tuż pod ósmą lokatą. Obie ostatnie mecze Ligi Narodów mają podobnie - zwycięstwa z drużynami z dołka tabeli i porażki z ekipami, które play-offy mają już raczej zapewnione.
USA ogarniało ten over w pięciu ostatnich spotkaniach Ligi Narodów, Argentyna w czterech z pięciu, z tym, że ten jeden nieszczęsny raz to był przedziwny wyjątek z najsłabszą drużyną całego turnieju, Serbią, gdzie przegrali pierwszy set do 18. Jeśli USA potrafiło ostatnio zdobyć co najmniej 20 punktów z Polską czy Włochami, to z Argentyną tym bardziej. Argentyńczycy zresztą podobnie - po powrocie z Copa America w pierwszym secie z Brazylią zdobyli 21 punktów, a dzisiaj pierwszy set z Japonią przegrali na styk 25-23.
Nie no z choinki się urwałeś???
Z jakiego Copa America??? Przecież tam grała zupełnie inna drużyna!!! Tego samego dnia Argentyna grała w VNL z Kubą😉

Otrzymane punkty reputacji: +462
K 18,8K

kretmmz

Użytkownik
Tworzyłem post, ale mi się usunął, więc na szybko:
2 kupony po 3 zdarzenia:

Argentyna - USA pow 44.5 pkt 1 set, 1.45
Brazylia - Japonia, pow 44.5 pkt 1 set, 1.52
Chiny +12.5, 1.59

Brazylia - Japonia, powyżej 182.5 pkt, 1.82
Holandia - Kanada, pow 44.5 pkt 1 set, 1,52
Chiny - Bułgaria, pow 44.5 pkt 1 set 1,56

Uważam, że najpewniejszy jest Handicap na Chiny, a też ma całkiem niezły kurs. Dzisiaj 2 punktów zabrakło Holendrom, szkoda, bo jest plus, ale tak byłby kilkukrotnie większy. Powodzenia!

Jakby ktoś na początku meczu Argentyna - USA widział powyżej 180 pkt, to myślę, że warto

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +312
C 309,2K

czary-mary

Użytkownik
Argentyna wygra 1 set i cały mecz kurs 2.72

Argentyna praktycznie podstawą. Natomiast USA rezerwy rezerw, ponieważ brak rozgrywającego Ma'a, przyjmującego Champlina i atakującego Garcia

Bardzo duże value

❌

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom