>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubaśne Lokomotywy

A 40,1K

antyks

Użytkownik
Ale Ty tak na poważnie ? Jeśli Ty to wszystko łykasz to sie nadajesz również do Tworek. Jeśli byłby na takiej imprezie to by oglądał z zaciekawiniem a nie siedział na czacie sportowym w czasie meczów i nie opowiadał farmazonów o dziadku z Węgier albo o kimś z Rumuni itp. bo chyba nie po to tam pojechał ? Gościu jest fantastą. O zbijaniu piatek i rozmowach z tenisistami już nie wspomne haha,
Twoim zdaniem w trakcie meczów tenisa nie ma chwilki żeby napisać szybki post lub popisać ze starym znajomym Caruzo? Zresztą Wawo nie pierwszy raz jest na tych kortach, więc jemu się aż tak oczy nie świecą jak innym, bo dla niego to standard być tam na żywo. Widać że sam nie byłeś na kortach Philipa Chartier skoro przybijanie piątek ze Zverevem czy tam piwo z Kyrgiosem Cię dziwią...

Otrzymane punkty reputacji: +1236
H 179,8K

hagi84

Użytkownik
mi pocztowke wawo wyslal, baaa nawet raz na masangerze zadzwonil i chwile pogadalismy z Kyrgiosem

Tak trzeba zyc.

Otrzymane punkty reputacji: +757
inkub1986 733,4K

inkub1986

Użytkownik
Ale zdjęcia nie wysłał na czacie nigdy z Kyrgiosem czy Zverevem. Tak tylko mówię. Chociaż samemu z kawką na obiekcie... Nie skreśla to oczywiście jego lokomotyw, które są fajną alternatywą na pęd młodych za wysokimi kursami. Tutaj mamy do czynienia z "lokatami".

Otrzymane punkty reputacji: +570
5xharoldx5 2,3M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Jeśli byłby na takiej imprezie to by oglądał z zaciekawiniem a nie siedział na czacie sportowym w czasie meczów i nie opowiadał farmazonów o dziadku z Węgier albo o kimś z Rumuni itp. bo chyba nie po to tam pojechał ? Gościu jest fantastą. O zbijaniu piatek i rozmowach z tenisistami już nie wspomne haha,
I co w tym takiego dziwnego? Na naszym forum pisze nawet Iga Świątek, a najbardziej lubi typować kartki w piłce nożnej. W końcu nie samym tenisem człowiek żyje i wiele wybitnych osobistości ze świata sportu i kultury regularnie przebywa na naszym forum.

Otrzymane punkty reputacji: +1163
wawo 47,1K

wawo

Użytkownik
Mecz już za chwilę. Chociaż staram się nie grać WTA, gdyż wiadomo kobiety różnie się zachowują na korcie. Dziadek z Debreczyna zawsze mi powtarzał zeby rozsądnie dobierać typy z kobiecego tenisa.
Dzis jest okazja i typ pewniejszy niż rosół w niedzielę. Aryna Sabalenka

I tak też zagram. Nie widzę szans jakichkolwiek żeby Iga mogła zagrozić Sabie. Dlatego zagram to grubasnie ale ostrożnie żeby się zabezpieczyć jakby Aryna miała niedyspozycję wiadomo.

Aryna Sabalenka Set 1.31
Stawka będzie grubasna ale też nie przesadnie, kto śledzi ten wie, myślę że taka z czterema zerami.
Musze uzbierac kasę aby oddać ojcu Caruza na przełomie lipca i sierpnia a dodatkowo na wesele dla młodych.
Na jutro szykuje z pół finałów panów już ARCY GRUBAŚNA LOKOMOTYWE.
Drabinka się tak ułożyła że mamy dwa mocne półfinały a co za tym idzie dobre i pewne kursiwa.

Zapraszam

wawo 47,1K

wawo

Użytkownik
Alcaraz win 1.50 (przy 0-1 dla Musetti)

ARCY Grubasna Lokomotywa

Otrzymane punkty reputacji: +956
wawo 47,1K

wawo

Użytkownik
Nadszedl dzien dzisiejszy!
Ostatni dzien Roland Garros, ostatni dzien w Paryzu. Jutro juz mam samolot do Polski, kilka dni spraw biznesowych i troche czasu z zona a juz pod koniec czerwca wylot na Wimbledon. Co prawda to moj najmniej ulubiony turniej ale coz, skoro graja tam najlepsi tenisisci to ja tez bede w poszukiwaniu GRUBASNYCH Lokomotyw!

Dzis wielki final. Sinner kontra Alcaraz. 1 atp z 2 rankingowa. Wielkie MECZYCHO!
Moja analiza przed meczowa i obserwacja turniejowa wskazuje ze bedzie bardzo bliski mecz. 4 sety a moze i znowu 5.
Oboje ciezkie mecze w półfinale. Szkoda ze Musetti sie zmeczyl i mu sie nie chcialo powalczyc o 5 seta.
Sinner mimo 3 sety to nie byl latwy mecz.

Wczorajszy final wta dzieki analizie przewidzialem ze bedzie bliski i tak czuje dzis. Ostatnia lokomotywa z rolanda w tym roku to over 3,5 seta

Ov 3,5s 1.5
Stawka grubasna jak zawsze.
Pieniadze dla ojca Caruzo mam juz odlozone wiec moge szalec.

Bede relacjonowal na bierzaco w trakcie meczu z kortu Pilipa Chareri!!!

Zapraszam

Otrzymane punkty reputacji: +917
tedddy2060 14,3K

tedddy2060

Użytkownik
Nadszedl dzien dzisiejszy!
Ostatni dzien Roland Garros, ostatni dzien w Paryzu. Jutro juz mam samolot do Polski, kilka dni spraw biznesowych i troche czasu z zona a juz pod koniec czerwca wylot na Wimbledon. Co prawda to moj najmniej ulubiony turniej ale coz, skoro graja tam najlepsi tenisisci to ja tez bede w poszukiwaniu GRUBASNYCH Lokomotyw!

Dzis wielki final. Sinner kontra Alcaraz. 1 atp z 2 rankingowa. Wielkie MECZYCHO!
Moja analiza przed meczowa i obserwacja turniejowa wskazuje ze bedzie bardzo bliski mecz. 4 sety a moze i znowu 5.
Oboje ciezkie mecze w półfinale. Szkoda ze Musetti sie zmeczyl i mu sie nie chcialo powalczyc o 5 seta.
Sinner mimo 3 sety to nie byl latwy mecz.

Wczorajszy final wta dzieki analizie przewidzialem ze bedzie bliski i tak czuje dzis. Ostatnia lokomotywa z rolanda w tym roku to over 3,5 seta

Ov 3,5s 1.5
Stawka grubasna jak zawsze.
Pieniadze dla ojca Caruzo mam juz odlozone wiec moge szalec.

Bede relacjonowal na bierzaco w trakcie meczu z kortu Pilipa Chareri!!!

Zapraszam
Tyle kasy wygrywasz to zainwestuj w słowniczek języka polskiego bo to jest wstyd żeby pisać "bieżąco" przez "rz".

miki19 10,2K

miki19

Użytkownik
Ciężko się czyta Twoje posty, strasznie zalatuje chorą wyobraźnią, możesz wrzucić jakieś swoje zdjęcie z trybun, może być zamazana twarz? :)

Psychosocial 1,6M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Ciężko się czyta Twoje posty, strasznie zalatuje chorą wyobraźnią, możesz wrzucić jakieś swoje zdjęcie z trybun, może być zamazana twarz? :)
Jeżeli zalatuje to dla Ciebie chorą wyobraźnią to wnioskuje że albo bierzesz wszystko na poważnie albo nie znasz się na żartach. Wawo założył swój temat w odpowiednim dziale, regulaminowo podaje typy a że Tobie nie podoba się format i oprawa..no cóż...oczywiście że nie musi ale daj żyć innym 😉.

High_Roller 628,5K

High_Roller

Best of the Best
Legia ma misia Kazka , Wisła ma smoka wawelskiego , Lech ma koziołka a forum bukmacherskie ma WAWO jako maskotkę

Niestety nikt jeszcze nie wie jak ona wygląda ale rozpoczynam konkurs i wrzucam swoją propozycję

1749372298502.png

miki19 10,2K

miki19

Użytkownik
Jeżeli zalatuje to dla Ciebie chorą wyobraźnią to wnioskuje że albo bierzesz wszystko na poważnie albo nie znasz się na żartach. Wawo założył swój temat w odpowiednim dziale, regulaminowo podaje typy a że Tobie nie podoba się format i oprawa..no cóż...oczywiście że nie musi ale daj żyć innym 😉.
Aha, czyli Twoim zdaniem, przez napisanie mojego posta nie daje Wawo żyć, dobre. No cóż, bez odbioru.

H 179,8K

hagi84

Użytkownik
wawo chwile przed meczem zadzwonil na skype i poprosil bym mu dogral za 27 000 euro u brokera, z racji tego, ze nie mialem czasu szukac 2 i 7 to kliknalem 33 333 euro

Sluze kuponem dla niedowiarkow, ale z racji tego, ze wawo pewnie nie chcialby bym wklejal bo to skromny chlopak to wstrzymam sie poki co.

Pieniadze juz na koncie ma, dla mnie napiwek i obaj zadowoleni

Gratulacje za kolejny swietny zarobek, czekamy za UK

Otrzymane punkty reputacji: +698
N 4,7K

NotToday

Użytkownik
Wawo ma taką renomę na świecie, że może dzwonić używając nie działającego już komunikatora. Prawdopodobnie zostawili mu działającą dożytownio linię za zasługi w świecie sportu. A może to za zasługi dziadka? Nie będę wnikał.

Ja rano wstałem i zobaczyłem maila z pozdrowieniami z kortu. Wawo wysłał zdjęcie i specjalnie zakrył twarze, na prośbę użytkownika miki19. Jestem poruszony troską i pamięcią o zwykłych użytkownikach z forum. Dołączam załącznik przesłany przez Wawo.

first_row_philippe_chatrier.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +857
dzvonek 6,4K

dzvonek

Użytkownik
wawo chwile przed meczem zadzwonil na skype i poprosil bym mu dogral za 27 000 euro u brokera, z racji tego, ze nie mialem czasu szukac 2 i 7 to kliknalem 33 333 euro

Sluze kuponem dla niedowiarkow, ale z racji tego, ze wawo pewnie nie chcialby bym wklejal bo to skromny chlopak to wstrzymam sie poki co.

Pieniadze juz na koncie ma, dla mnie napiwek i obaj zadowoleni

Gratulacje za kolejny swietny zarobek, czekamy za UK
Prosimy o pokazanie kuponu

Do góry Bottom