>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

neutralny 654,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Sezon 2025 wystartował. Zawodnicy wchodzą w główny etap przygotowań oraz odbywają się pierwszy turnieje i memoriały. W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o wszystkich mniejszych zawodach, które nie mają swoich tematów.

Z 2,5K

zdzisek729

Użytkownik
odnośnie pytania chłopaka co do tego dlaczego sts rozliczył wyżej Emila niż Fredkę . Tam jest tabela miedzy 3 zawodnikami Lindgren, Emil i Lambo. Maja tyle samo 3-ek, tyle samo 2-ek i tyle samo 1-ek i 0. więc małą tabela decyduje - ale ta jest na remis bo każdy wygrał z każdym (jeśli się nie mylę ale sprawdź sobie to dokładnie). STs rozliczył na podstawie sportowych faktów , które .....dały miejsca "z czapki" . Mozesz śmiało to reklamować gdyż na stronie Aces jest tak :

1742296337588.png 1742296337588.png

ąz mnie ciekawi co odpowiedzą - bo nie mają tu żadnego arumentu chyba , stronka BV jest tu nadrzędna jako strona organizatora na SF
Post automatycznie złączony:

TU MASZ LINK DO REKLAMACJI .
jeśli nie pomyliłem się to powinien być zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +150
R 2,5K

rabatko

Użytkownik
odnośnie pytania chłopaka co do tego dlaczego sts rozliczył wyżej Emila niż Fredkę . Tam jest tabela miedzy 3 zawodnikami Lindgren, Emil i Lambo. Maja tyle samo 3-ek, tyle samo 2-ek i tyle samo 1-ek i 0. więc małą tabela decyduje - ale ta jest na remis bo każdy wygrał z każdym (jeśli się nie mylę ale sprawdź sobie to dokładnie). STs rozliczył na podstawie sportowych faktów , które .....dały miejsca "z czapki" . Mozesz śmiało to reklamować gdyż na stronie Aces jest tak :

Pokaż załącznik 51605 Pokaż załącznik 51605

ąz mnie ciekawi co odpowiedzą - bo nie mają tu żadnego arumentu chyba , stronka BV jest tu nadrzędna jako strona organizatora na SF

TU MASZ LINK DO REKLAMACJI .
jeśli nie pomyliłem się to powinien być zwrot

dany link to oczywiście wynik strony polskiej!!!

Załączniki

Z 2,5K

zdzisek729

Użytkownik
Możesz wkleić te paragrafy na podstawie ktorych rozliczyli to jako przegrany . chętnie się zapoznam bo moim zdaniem nie maja racji - wrzuć screeny tych punktów ? znam prawie na pamięć ich regulamin i o ile pamiętam to "strona organizatora" jest wazniejsza niż SF oraz zasady miejsc to własnie w każdych zawodach to co podałem w poście wyżej

R 2,5K

rabatko

Użytkownik
Możesz wkleić te paragrafy na podstawie ktorych rozliczyli to jako przegrany . chętnie się zapoznam bo moim zdaniem nie maja racji - wrzuć screeny tych punktów ? znam prawie na pamięć ich regulamin i o ile pamiętam to "strona organizatora" jest wazniejsza niż SF oraz zasady miejsc to własnie w każdych zawodach to co podałem w poście wyżej
Napisali cały regulamin!!! Wysłałem kolejną reklamację!!! Wiem , że nie mają racji ale trzeba kopać się z koniem! Nie bo nie!!!

Z 2,5K

zdzisek729

Użytkownik
Niestety widze własnie printscreen z ekranu z wczorajszych zawodów i Emil jest wyżej - choc ine mam pojęcia dlaczego - ale tak jest . Odpuść , mają rację

R 2,5K

rabatko

Użytkownik
Niestety widze własnie printscreen z ekranu z wczorajszych zawodów i Emil jest wyżej - choc ine mam pojęcia dlaczego - ale tak jest . Odpuść , mają rację
Śledziłem wczoraj te wyniki i po 4 biegu Lindgren był wyżej jak Emil !!! I teraz ciekawostka w 5 biegu memoriału obaj zdobyli po 1 punkcie i Emil przeskoczył Fredkę - naprawdę dziwne!!! Żądałem regulaminu wydarzenia , ale się nie doczekałem!!!!

karfus 122,3K

karfus

Użytkownik
Turniej Jubileuszowy Ryana Douglasa

H2H Fredrik Lindgren - Sam Masters | 2 | 1.95 | forbet

Turniej z ciekawą obsadą, rozgrywany na torze w Leicester.
Masters głównie kojarzony jest z żużlem brytyjskim, gdzie od kilku sezonów jest w czołówce żużlowców, a od zeszłego roku także z drużyną Leicester Lions, której jest jednym z liderów. Rok 2024 na torze w Leicester skończył, ze średnią 2,156, co było drugim rezultatem w drużynie, gdyż niekwestionowanym liderem był Max Fricke(2,6).
Przed rokiem obydwaj zawodnicy mieli ze sobą okazję ścigać się na tym torze w starciu ligowym. Górą Masters, 13 oczek w 5 startach natomiast, Fredka 11+2 w 6 biegach. Na torze spotkali się trzykrotnie, wynik 2:1 dla Mastersa. W tym roku obydwaj żużlowcy weszli w sezon bez fajerwerków, występ w turnieju Nielsa Kristiana Iversena, przyzwoity, 9 i 10 punktów Mastersa oraz Lindgena. Natomiast Fredka miał okazję również startów w turnieju Petera Cravena, gdzie zaliczył słaby występ. Dziś wydaje mi się, że górą będzie miejscowy zawodnik Sam Masters.

ZAWODY ODWOŁANE

Ostatnia edycja:
karfus 122,3K

karfus

Użytkownik
Dziś ruszają mecze pucharowe w Anglii, więc coś pogramy.

#1 Maciej Janowski over 7.5 | 1,82 | betclic (pierwsze 5 biegów)

8 oczek to nie jest jakaś wygórowana zdobyć jak na lidera drużyny. Magic ma za sobą dwa ,,treningowe" występy w Anglii, które wyszły mu dość przeciętnie, 8 oraz 6 punktów w memoriale Petera Cravena oraz we wczorajszej Bonanzie.
Dziś czeka go wyjazdowe spotkanie na torze Kings Lynn, na którym przed rokiem spisał się świetnie zbywając aż 16 oczek w 6 startach, a w swojej karierze w Wielkiej Brytanii, miał okazję reprezentować barwy Kings Lynn. Magic ma dość proste pierwsze dwa biegi, gdzie takich zawodników jak Boughen, Killeen musi pokonywać, a także powinien być lepszy od Gustsa, z którym startuje w dwóch biegach.

#2 Birmingham Brummies - Leicester Lions 2 | 1,72 betclic | 1,80 sts

Birmingham całkowicie przemeblowało skład z ubiegłego sezonu, jest całkowicie nowa drużyna, nie ostał się nikt. Leicester w 2024 ścigało się dwa razy na torze w Birmingham i były to dwa zwycięskie pojedynki, 29-43(zakończone po 12 biegu) oraz 44-46. Natomiast w Leicester do składu wskakuje Kyle Howarth zastępując Charlesa Wrighta. Można odnieść wrażenie, że to drużyna gości ma lepszą znajomość toru od teamu gospodarzy.
Liderem Birmingham ma być Musielak, który jeszcze nie miał okazji startować na tym torze. Kolejny zawodnik w składzie Matej Zagar, który wraca po rocznym rozbracie z żużlem, nie liczę na fajerwerki. Jonas Jeppesen, przez 6 lat brak startów w Anglii, natomiast Michael Jepsen Jensen 11 lat.
Podsumowując, drużyna gospodarzy może nie mieć takiego autu toru jaki powinna mieć, a zawodnicy, którzy przez lata nie startowali w tej lidze, powinni być pokonywani przez takich wyjadaczy angielskich owali jakich ma w swoim składzie Leicester.

Zgodnie z oczekiwaniami Magic lider drużyny, pierwsze 5 startów to 10 oczek, natomiast drugi typ to pewna wygrana gości 32:58.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3073
A 469K

adams235

Znawca - Żużel
Generalnie kolega mnie ubiegl,dokładnie jeśli 7.5 ktoś ma na 5 startów Janowskiego to można atakować
Ja pograłem po kursie 2 ale w 4 over 7.5 Fortuna ,w sumie mam oba warianty na 4i5 biegów
Oprócz tego win Leicester kurs 1.7 Fortuna
Dla mnie mają bardziej angielski skład i mniej dziur poprostu
Typy dodatkowe:
R.Douglas under 8.5 kurs 1.75 Fortuna
Tu spróbuję grubiej ,z tego co kojarzę Douglas miał jakiś zabieg w zimie więc może nie być w pełni sprawny ale to moje przypuszczenia😉
T.Musielak under 8.5 kurs 1.65 Fortuna
Tu delikatnie za punkty do dubla idealnie,Tobiasz Anglię ma obcykana i nie zdziwi mnie 9-10 oczek ale jednak to 1 mecz wiec atakuje

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2628
R 2,5K

rabatko

Użytkownik
Generalnie kolega mnie ubiegl,dokładnie jeśli 7.5 ktoś ma na 5 startów Janowskiego to można atakować
Ja pograłem po kursie 2 ale w 4 over 7.5 Fortuna ,w sumie mam oba warianty na 4i5 biegów
Oprócz tego win Leicester kurs 1.7 Fortuna
Dla mnie mają bardziej angielski skład i mniej dziur poprostu
Typy dodatkowe:
R.Douglas under 8.5 kurs 1.75 Fortuna
Tu spróbuję grubiej ,z tego co kojarzę Douglas miał jakiś zabieg w zimie więc może nie być w pełni sprawny ale to moje przypuszczenia😉
T.Musielak under 8.5 kurs 1.65 Fortuna
Tu delikatnie za punkty do dubla idealnie,Tobiasz Anglię ma obcykana i nie zdziwi mnie 9-10 oczek ale jednak to 1 mecz wiec atakuje

No nareszcie!!! Najlepszy fachowiec od żużla!!! Czytam Twoje analizy z żużla z wypiekami!!! 😉pozdrawiam i życzę samych trafnych typów z żużla!!!

Otrzymane punkty reputacji: +253
A 469K

adams235

Znawca - Żużel
Ne Leicester w superbecie macie kurs 2.2 :)
Podejrzanie wysoki...być może jakaś absencja oby nie ...
Kusi jeszcze aby sprawdzić Zagara choćby za stówkę do dubla bo kurs na under zacny,raz można spróbować kurs aż 2.05 na under 5.5 STS,ciężko mi go sobie po takiej przerwie wyobrazic w Anglii ,biegi też ma średnie więc delikatnie spróbuję ale to żaden pewniak,😉

Ostatnia edycja:
A 4,2K

Antongno

Użytkownik
Ja pograłem w fortunie na luźno:
Ch. Wright +7,5 @2.01
L. Becker +6,5 @1.7
B. Kurtz +8,5 @2.08
Wszyscy w 4 pierwszych startach. Takie typy mi wpadły w oko, ale nie jestem jakimś ekspertem, raczej po prostu lubię żużel :)

Ostatnia edycja:
A 469K

adams235

Znawca - Żużel
Ja atakuje typy podstawowe
J.Lidsey over 5.5 kurs 1.55 Fortuna
N.k.Iversen over kurs 6.5 kurs 1.55 STS
M.Janowski over 7.5 kurs 1.7 Fortuna
B.Cook under 5.5 kurs 2.16 STS

Typy luźne
L.Becker under 7.5 kurs 1.7 STS
M.Zagar under 5.5 kurs 1.62 STS
Myślę jeszcze nad underem Fricke bo linia 9.5 sporą jak na początek sezonu ale poczekam z tym
Tak to widzę po krótce,jakoś że początek sezonu ciężko o jakieś wymyślne analizy ,typy bardziej na czuja dla zabawy i na szczęście 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1043
karfus 122,3K

karfus

Użytkownik
W takim razie próbujemy...

#1 Tom Brennan over 7.5 | 1.65 | forbet (wszystkie starty)

Ipswich jest mocne, wiadomo Doyle i Sayfutinov to liderzy drużyny, ale Brennan to solidne wsparcie. Teoretycznie nowy nabytek, ale odjechał na tym torze kilka spotkań jako gość przed rokiem, oraz jako zawodnik Birmingam. Co ciekawe wszystkie były dość udane, 9 punktów z Leicester, 9+2 z Sheffield, oraz 8+2 i 10 oczek jako zawodnik Birmingham. Czyli w każdym spotkaniu dzisiejszy over pokryty.
Brennan ma dość łatwe biegi. Dziś startuje pod numerem 4, czyli jego doparowym jest Adam Ellis, z którym wydaje się powinien wygrywać. Jego rozkład biegów:
Ellis, Brennan, Lidsey, Zach Cook
Ellis, Brennan, Kurtz, Blodorn
Ellis, Brennan, Bewley, Zischke
Brennan, Thompson, Zach Cook, Mulford

Szczególnie bieg 14 wydaje się bardzo prosty, ale sądzę, że na ten moment Brennan, jest w lepszej dyspozycji, od chociażby Blodorna czy Lidseya.
Potwierdził to chociażby wygrywając Ben Fund Bonanze, w turnieju jubileuszowym Nielsa Kristiana Iversena 7 oczek, a w pierwszym spotkaniu tych drużyn 8 punktów, więc dzisiaj liczymy na co najmniej powtórzenie tego wyniku.

#2 Tom Brennan zdobędzie minimum 10 punktów (pierwsze 5 startów) | 3.25 | betclic (pierwsze 5 starów)

Myślę, że over 9.5 jest całkiem możliwe, jeśli dostanie piąty start, a myślę, że jest na to spora szansa, kurs bardzo fajny.

#3 Sam Masters | over 8.5 | betclic | 1.65 (pierwsze 5 startów)

Masters na swoim torze punktuje znakomicie, druga domowa średnia w zespole przed rokiem, lepszy tylko Max Fricke. Dziś przeciwnik niezbyt wymajający, tym bardziej, że Leicester mają sporą zaliczkę z meczu wyjazdowego, więc może być kolejny pogrom. Master rozkład biegów całkiem przyzwoity, szczególnie dwa w którym jedzie na Zagara. W pierwszym meczu 7 oczek w czterech startach, trochę pechowo bo z czwartego potencjalnego biegu zaliczył wykluczenie, nie mieszcząc się w czasie 2 minut...

#4 Peter Kildemand under 5.5 | betclic | 1,95 | pierwsze 5 startów

No nie widzę, tych 6 punktów pająka dzisiaj, wprawdzie w pierwszym wyjazdowym spotkaniu zrobił 6 oczek, ale myślę, że dzisiaj będzie ciężej...
Wright, Kildemand, Klindt, Iversen
Wright, Kildemand, Ben Cook, Lawson
Wright, Kildenmand, Kvech, Chris Harris
Kildemand, Gusts, Iversen, Boughen

Przede wszystkim doparowym jest Charles Wright, który u siebie powinien zdecydowanie lepiej zapunktować, Chris Harris i Nicolai Klindt jeszcze przed rokiem startowali w ekipie Oxfordu, więc tutaj o punkty też nie będzie prosto, teoretycznie najprostszy ostatni bieg, ale czy na 3 oczka? wątpię...
Ahh no i tegoroczne starty na wyspach Kildemanda, 2 punkty w turnieju jubileuszowym PUK'a oraz w Bonanzie 5 oczek.

Edit: Wszystko na , w zasadzie tylko Masters trzymał nas w niepewności, ostatecznie 10 oczek, ale kto by się spodziewał tak świetnego dziś Zagara, Kildemand wyautował się z zawodów po pierwszym starcie wiec tu łatwo, noo a Brennan dziś klasa niepokonany.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2526
Do góry Bottom