New Jersey Devils - Edmonton Oilers
Typy:
Edmonton Oilers (ML) @1,72
Superbet (Superprzewaga)
Edmonton Oilers lub remis @1,41
Superbet
Edmonton Oilers powyżej 3,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @2,21
Fortuna
obie drużyny zdobędą po przynajmniej dwie bramki w meczu @1,52
Fortuna
obie drużyny zdobędą po przynajmniej trzy bramki w meczu @2,94
Fortuna
W ostatnich meczach stawiałem przeciwko Oilers, teraz postanowiłem zagrać w ich kierunku. W swoim ostatnim spotkaniu Oilers przegrali z Buffalo Sabres, ale mieli tam strasznego pecha, bo byli stroną dominującą. New Jersey Devils przed sezonem byli w gronie największych faworytów do zdobycia pucharu, o ile dobrze pamiętam, to u niektórych bukmacherów byli głównym faworytem, a teraz muszą się jeszcze napracować, żeby zrobić playoffy. Drużyna ta przez większą część sezonu gra poniżej oczekiwań, a teraz pojawiły się kontuzje ważnych graczy. Dużym szokiem dla Devils było to, że do końca sezonu wypadł im Jack Hughes. Na dobitkę Devils totalnie zawalili w czasie trade deadline. U Edmonton Oilers też jest trochę kontuzji, ale i tak widzę w nich faworyta tego meczu. Widzę również mocno overowy przebieg tego spotkania, gdyż obie drużyny mają sporo problemów w defensywie, a z przodu dysponują dużym potencjałem, zwłaszcza Oilers.
Los Angeles Kings - Washington Capitals
Typy:
Los Angeles Kings (ML) @1,74
Superbet (Superprzewaga)
Los Angeles Kings wygrają w regulaminowym czasie gry @2,15
Superbet (Superprzewaga)
Los Angeles Kings powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,52
Fortuna