Wolves - Bournemouth
Typ: Liczba strzałów: Powyżej 24,5
@1.58 Superbet
Drużyna Wolves w ostatnim czasie prawie w każdym meczu oddaje ponad 10 strzałów w meczu, dziś przyjeżdża do nich ekipa Iraoli która gra fajny ofensywny futbol, przeczuwam, że linia ponad 24 strzałów będzie przekroczona, żadna z tych drużyn nie chce grać na remis, więc co się może nie udac ;p
Leeds - Arsenal
Typ: Powyżej 2,5 gola
@1.92 Superbet
Presja, presja i jeszcze raz presja... czyli Arsenal pod presją lubi wiecie co... niepokojące jest to, że jak Kanonierom w meczu nie idzie, to nie ma na to planu B, Arteta rozkłada ręce i brak pomysłu, tu może być podobnie, dlatego nie idę w stronę wygranej kanonierów tylko idę w stronę bramek. Leeds to nie głupia ekipa i na pewno mają chrapkę na to by ukąsić lidera, który w ostatnim czasie w lidze ma małe podłamanie. Kluczowi zawodnicy odpoczywali w meczu z Kairatem, to teraz będzie jazda na całego, więc zapowiada sie ciekawe widowisko, typuję 1:2 po męczarniach ;p
Chelsea - West Ham
Typ: Powyżej 20 fauli
@1.61 Superbet
Mamy derby, obie drużyny w dobrych formach w ostatnim czasie, ale nie obstawiam bramek, czy wygranej, bo coś mi tu śmierdzi... pójdę w faule, goście to drużyna częściej faulująca w lidze: średnio 12 fauli na mecz, gospodarze 10, do tego WHU mogą strzelić bramkę i postawić autobus, wtedy będzie nerwowo, kto wie co się wydarzy, ja wiem tyle, że przewinień nie zabraknie ;p