>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Comeon

H 0

hunter1991

Użytkownik
Hejka ogólnie to wygrałem u nich 300 zł lecz problem pojawił się przy weryfikacji danych. Przesłałem im wszystkie dane, zatwierdzili mi to lecz dalej mam komunikat o tym że musze wysłać dokumenty przed wypłatą a dowód oraz wyciąg z banku został zatwierdzony. Ktoś spotkał się z tym samym?

S 50,5K

sobolekk

Użytkownik
Uwazac , na dzisiejszy bonus.
Jest promka dziś 50+50 ale klikacie zapisz się przekierowuje was do wpłaty wpłacacie kasę stawiacie kupon i nie dostajecie FB
Na chacie konsultant kłamie wam w żywe oczy ze nie klikneliscie. Firma krzak, firma oszustow

djkruko 167,9K

djkruko

Użytkownik
A wejdź sobie chłopie kliknij jakieś mecze, znaczy obstaw, wejdź w kupon i kliknij dostępne promocje. Straszysz gdy właśnie założyłem konto. Wszystko jest dostępne tam

S 50,5K

sobolekk

Użytkownik
A wejdź sobie chłopie kliknij jakieś mecze, znaczy obstaw, wejdź w kupon i kliknij dostępne promocje. Straszysz gdy właśnie założyłem konto. Wszystko jest dostępne tam
Nie mam nic takiego , gość na chacie sprawdził i twierdzi że nie kliknąłem w promocję a ja ubezpieczyłem się na to bo nie ufałem im i zrobiłem screena z info że sukces zapisanie do promocji, ale mówisz do nich jak do slupa a on wkleja tekst że się nie zapisałem

M 16,6K

makalele007

Użytkownik
To że comeon jest wielkim gównem to wiadomo od dawien dawna jest wiele lepszych promocji i bukmacherów ale zawsze ktoś się w coś wpierniczy

S 50,5K

sobolekk

Użytkownik
Po kolejnej próbie pisania na chacie i wysyłania screena konsultant przekazał do działu i właśnie dostałem freebet

Do góry Bottom