Villarreal - Ajax
Trochę nie rozumiem tych kursów na ten mecz, żeby Hiszpanie aż takim faworytem byli ? Do tego kursy dalej na nich lecą w dół, trochę dziwne, może fakt, że są bez szans na awans im pomoże, gra bez presji itp, no ale, ale Ajax ma jeszcze matematyczne szanse, na formę w lidze bym nie patrzył, bo pamiętam jak z Chelsea grali kiedyś (szybka czerwona kartka i przegrana, ale zagrali na prawdę dobry mecz), a wtedy w lidze też dramat był, po prostu w
LM to inna drużyna, muszą atakować dzisiaj, bo tylko 3 pkt dają im nadzieję jeszcze, a jak atakują to często kilka rożnych robią, w lidze średnia 5.1, ja dzisiaj proponuję grubo poniżej tego, mianowicie raptem 3 rożne po fajnym kursie do ako, a jak ktoś solo wyższe kursy lubi, to myślę, że opcja over 4.5 po @3.20
też jest godna polecenia
Ajax over 2.5 rr @1.52 sts
===
Tottenham - Borrusia
Wydaje mi się, że powinniśmy zobaczyć bardzo otwarte spotkanie. Dla Kogutów, czy bardziej dla samego Thomasa Franka, to może być mecz o wszystko, czyt. mecz o posadę, w lidze ostatnio kolejne rozczarowanie, pozycja w tabeli podobna do tej z poprzedniego sezonu, obecnie 14 poz., nie jest to szczyt marzeń takiej drużyny na pewno. Dlatego szansa na uratowanie czegokolwiek, no i na dodatkową kasę to
LM, gdzie dramatu nie ma, pkt straty do top8, grają z Borussia, która ma tyle samo pkt, u siebie w
LM Totki mają bardzo dobry bilans, myślę, że buczenia ze strony fanów dzisiaj nie będzie, to nie liga gdzie można swoje frustracje pokazywać, tu jest mecz o wszystko. Borussia ostatnio mocno overowa, w lidze w zasadzie pozostaje spokojna "walka" o 2. miejsce, także mogą i powinni rzucić wszystkie siły na dzisiejszy mecz, mimo, że wyjazdy do Anglii źle wspominają, ale 1X2 nie gram i nie odważyłbym się przewidywać wyniku, za to kilka bramek i sporo rożnych powinniśmy zobaczyć, proponuję tu linię minimalną w zasadzie, a dla odważniejszych over 2.5 + over 9.5 rr po @2.96, powodzenia all
over 1.5 + over 7.5 rr @1.57 sts
//
oczywiście czerwona kartka