S. Kenin - P. Stearns powyżej 8.5 asów @1.80 Betclic
Chyba nie odkryje Ameryki, bo jest to standardowy typ na asy w meczu Kenin, która bardzo często daje zarobić w tym przypadku. O dziwo spodziewałem się ciut większej linii, więc tym bardziej typ warty gry. Koleżanka z Reprezentacji może nie jest topową zawodniczką jeśli chodzi o podanie, ale asy potrafi nabijać, a jak ma się taką przeciwniczkę po drugiej stronie siatki to trzeba to pomnożyć razy dwa. Dobrym prognostykiem jest również fakt, że Stearns też w obronie nie zachwyca, więc duża szansa, że Kenin parę asów nabije. Koniec końców wydaję mi się, że nie będzie to jednostronny pojedynek i obie Panie pokryją zaproponowaną linie na asy.
D. Galfi - C. Tauson powyżej 8.5 asów @1.80 Betclic
Tutaj podobna sytuacja, bo liczyłem przynajmniej na dwucyfrową linie na asy. Obie Panie z dobrym podaniem, i średnią liczba asów też na wysokim poziomie. Niby na papierze faworytką jest Dunka, ale początek sezonu nienajlepszy, więc liczę, że Węgierka napsuje sporo krwi swojej rywalce i ten mecz trochę potrwa. Do tego Tauson ostatnio kreczowała, nie wiadomo w jakiej jest dyspozycji, a w obronie nigdy nie zachwycała, więc Galfi musi zaryzykować serwisem. Myślę, że wspólnymi siłami linia spokojnie do pokrycia.