>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dlaczego tak piszesz i głosisz Michał?

Bukmichal 30,8K

Bukmichal

Użytkownik
Dzisiaj napisał do mnie ktoś maila z pytaniem...

Jaka jest motywacja za tym wszystkim. Widział min moje posty na forum i chciał zrozumieć jaka w tym jest motywacja że tak piszę skoro ludzie i tak robią co chcą i nawet cię często krytykują (w skrócie).

Ja zazwyczaj na maile nie odpisuje, nie kłócę się z ludźmi bo uważam że to strata czasu w 90% przypadkach, ale to jakoś ten kontakt do mnie był inny...

Więc dlaczego to robię?

Bo widzę ile ludzi cierpi przez to nie tylko finansowo, chodzi mi o wszystko.

Te wszystkie zasady i "ograniczenia" nie są po to żebyście wy byli nudziarzami i nie korzystali z tego w 100%, tylko to są zasady bhp...

np:

W pracy fizycznej na budowie trzeba mieć kask, po co?

ŻEBY NIE ZROBIĆ SOBIE KRZYWDY.

W typowaniu trzeba mieć przeznaczone pieniądze na grę, po co?

ŻEBY NIE ZROBIĆ SOBIE KRZYWDY.

I tak samo to działa z innymi zasadami, jest to dla twojego dobra a nie dlatego że "tak sobie wymyśliłem"

Otwarta głowa zawsze będzie ważna w rozwoju, nigdy nie pozwól na to że twoje "ja wiem lepiej" blokowało twój rozwój

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1474
Ardnas 323,6K

Ardnas

Typer
ŻEBY NIE ZROBIĆ SE KRZYWDY.
W typowaniu trzeba mieć przeznaczone pieniądze na grę, po co?
ŻEBY NIE ZROBIĆ SE KRZYWDY.
I tak samo to działa z innymi zasadami, jest to dla twojego dobra a nie dlatego że "tak sobie wymyśliłem"
Otwarta głowa zawsze będzie ważna w rozwoju, nigdy nie pozwól na to że twoje "ja wiem lepiej" blokowało twój rozwój
Pozdro EjAj! 🙆‍♂️

Otrzymane punkty reputacji: +513
T 35,9K

tadzin

Użytkownik
ej aj skamerzy znalezli "nowy sposob" na nagonienie jeleniow (czy tam jelenii), najpierw naprodukuje toto X postow jakoby rzekomo wie o czym pisze, przez co znajda sie wybitne jednostki myslace ze to to cos ogarnia, po czym wjezdzamy z akcja "tworzymy zamknieta grupe" wstep za tyle i tyle reklamujemy na lewo i prawo i doimy frajernie.

Otrzymane punkty reputacji: +123
Bukmichal 30,8K

Bukmichal

Użytkownik
ej aj skamerzy znalezli "nowy sposob" na nagonienie jeleniow (czy tam jelenii), najpierw naprodukuje toto X postow jakoby rzekomo wie o czym pisze, przez co znajda sie wybitne jednostki myslace ze to to cos ogarnia, po czym wjezdzamy z akcja "tworzymy zamknieta grupe" wstep za tyle i tyle reklamujemy na lewo i prawo i doimy frajernie.
Skamerzy, rozwiń to bo nigdy nie powiedziałem że sposób x zarobi im nawet 1zł. Widzę że kupowałeś ustawki za 100zł i teraz słabo się patrzy jak ktoś gra nie jak każdy ://

Do góry Bottom