>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

snajp 1,5M

snajp

Użytkownik
Widzę, że Corica ze swoimi grajkami wytrzeźwieli już po sylwku i zaczynają grać. Nie stawiam Byków na straconej pozycji i myślę, że cos ukłują, najbardziej aktywny wydaje mi się Sawyer dlatego spróbuję w jego stronę coś pograć.

Macarthur FC - Auckland FC
HT
45'

Zawodnik - strzeli gola w 2. połowie
Sawyer, Harrison
@ 5.25

Macarthur FC - Auckland FC
HT
45'

Zawodnik - otrzyma kartkę
Sawyer, Harrison
@ 9.50
superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +934
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro w Święto 3 Króli, w Melbourne zagrają City z Roar. Patrząc na formę obydwu zespołów to no bet. Patrząc na h2h i tabelę gdzie City wypada z top6, to wychodzi 1-ka.
Pre na to, to @ 1,80. Mało. Zostaje live, wtedy zadecyduję i jak @ będzie z 2,0 na City, czy mi to gra 😉 Sie ma Kangury!
Edit
Po kilku minutach gdy City cisnęło wziałem ht 1 po @ 2,50, ale to poza konkursem. Na razie wygląda, że City chce rozwalić Roar jeszcze w ht.
Edit1
Było 2:0 ale sędzia miał inny kupon więc ht 1-0. City w pyte okazji ale g...z tego. Mega qwa nieskuteczni, wirtuozi z d... Roar prawie nie istniało...
Edit2
Ft 1-0,sędziowanie beznadziejne, City w top6😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2211
Prince de Belial 3,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Jutro w Święto 3 Króli, w Melbourne zagrają City z Roar. Patrząc na formę obydwu zespołów to no bet. Patrząc na h2h i tabelę gdzie City wypada z top6, to wychodzi 1-ka.
Pre na to, to @ 1,80. Mało. Zostaje live, wtedy zadecyduję i jak @ będzie z 2,0 na City, czy mi to gra 😉 Sie ma Kangury!
hops hops 🦘🦘🦘

szykuje się kolejne 0:0 po bezbarwnej

bezpośrednie spotkania:
mecze: 45
Brisbane: 13 zwycięstwa
City: 24 zwycięstwa
Remis: 8

Lucas Herrington ( czołowy obrońca Brisbaine Lucas Herrington (Brisbane Roar) statystyki - Profil zawodnika - Flashscore.pl ) pożegnał się z klubem, rozpoczynając nową przygodę w MLS z Colorado Rapids. To spowodowało jedyną zmianę w składzie w tym tygodniu – pozyskanie pomocnika Roar 'B' Team, Emmetta Shawa, który walczy o debiut w A-League we wtorkowy wieczór. Domyślam się, że zagra za niego Austin Ludwik.

Otrzymane punkty reputacji: +935
Prince de Belial 3,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Here we go:

vs

11' - Caputo z główki po rożnym na pusta bramkę. Kompletny babol bramkarza Roar - Bouzanisa, który minął się z piłką. Do tego czasu zwykła australijska kopanina.

15' - karny dla gości? wydaje sie, ze była ręka w polu karnym... VAR nie reaguje

35'- Brisbane coś tam próbuje, ale kompletnie nie potrafią w atak. Long osamotniony oddycha rękawami.

HT - 1:0 City zdecydowanie lepsze - prowadzi grę.

94' - kolejna ręka City w polu karnym! VAR... no ręka jak WÓŁ jajca... VAR nie wzrószony

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1611
Prince de Belial 3,6M

Prince de Belial

Forum VIP
lecimy nie śpimy! Myślę czy nie przyatakować overka ale poczekam na live.

1000007483.jpg

Poza tym Melbourne Victory ogłasza podpisanie kontraktu z japońskim napastnikiem Charlesem Nduką! 🇯🇵

Nduka uzgodnił warunki umowy na pozostałą część obecnego sezonu Isuzu UTE A-League, począwszy od 14 stycznia, kiedy oficjalnie otworzy się okno transferowe.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +937
husarz22 645,4K

husarz22

Forum VIP
Ciekawe czy dzisiaj Australia nas zaskoczy overem. Nawet bukmacherzy nie spodziewają się dużo goli.
Kursy w okolicy 2.0 na over 2,5 przedmeczowo to chyba rzadkość w tej lidze....

Otrzymane punkty reputacji: +937
sunxl 3M

sunxl

Typer
Roar vs Auckland:

Sam Cosgrove gol @2.90✅
Sam Cosgrove 2 gole @14.75🟥
Sam Cosgrove 3 gole @100.00🟥
Sam Cosgrove 2 celne strzały @3.00✅
Betclic

Wieżowiec z Auckland pokusi się o gola?
Rozpoczynamy powoli weekend, a to oznacza poranne emocje w Australii. Atakuje znanego nam strzelca Sama Cosgrova. Napastnik Auckland ostatnio zasiadł na ławce rezerwowych, dzisiaj wychodzi w pierwszym składzie i spodziewam się sporej motywacji z jego strony.

W Roar brakuje kapitana i lidera Jay O'Shea i to spora strata po stronie gospodarzy. Nasz bohater dzięki swoim warunkom fizycznym dochodzi do wielu sytuacji. Uważam, że klub z Brisbane znajduje się w małym dołku i przyjezdni to wykorzystają. Można pokusić się nawet o dublet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3828
K 8,5K

Kot99

Użytkownik
Sędziuje stary turban Faghani, on w tym sezonie wrócił do kartek. Zrobił się znowu bardziej overowy. Ciekawe jak dziś...

Mecze Brisbane ostatnio zapalne, jakaś iskra i kartki lecą mocno. Faghani już w tym sezonie sędziował jeden mecz w Brisbane i pokazał 7 żółtych. Potencjał na kartki jest.

Ostatnia edycja:
larkspur 910,4K

larkspur

Użytkownik
Brisbane - Auckland

Osobiście bez kombinacji i patrzenia na gole stawiam na wygraną Auckland. Są dużo stabilniejsi z formą na tle reszty drużyn. Na dodatek ostatnie dwa mecze to przecież porażka u siebie z Jets i remis z Macarthur.
Brisbane jeszcze parę kolejek temu miałem za fajna dobra ekipę ale frajerstwo wyszło w ostatnich dwóch meczach jak dla mnie najbardziej i zawiedli mnie... Przegrać u siebie grając w przewadze z Phoenix 0:3 i przegrać z City 1:0 które jest mierne walili głową w mur...

Auckland win @2.05 superbet ✅ ✅ ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2853
Lukasz1988!! 2,8M

Lukasz1988!!

Typer
Australian A-League Men
Today,
06:00
Melbourne Victory

Western Sydney Wanderers

Betfair
Over 2,5 @1,53
Over 3,5 @2,38
Czyli na 3 mecze dzisiaj ja akurat wybrałem ten ,gdzie był under ? I oczywiście H2H również wskazywało ,że tu będzie strzelanina . No kolejny raz to pokazuje ,że nie mam szczęścia do Australii i już naprawdę się poddaje . Nie tykam tego więcej ...

Ostatnia edycja:
larkspur 910,4K

larkspur

Użytkownik
Victory - WSW
HT 0:1

Over 2.5 ft @1.80 Betclic

No nie wiem ale ja tu widzę +2.5 a nawet może łamaka..
-gol gości z karnego.
-WSW najsłabsza ofensywa w lidze
-W historii mega overowo
-W tamtym roku lamali z 1:2 na 4:2

Co by się nie wydarzyło z łamaniem czy bez stawiam na over po przerwie że pokryją

Edit//// ej no nie wierzę.... oglądałem cała drugą połowę 😡😡😡
Przegrali z gośćmi co nie wygrali od 5 meczów??? Przerwali swoją dobrą passę?
Nawet gola u siebie nie strzelili....
To pokazuje jaka ta Australia jest teraz nieobliczalna...
A pfu

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Victory vs WSW,
Koncówka meczu, mamy dalej 0-1, gospo trochę wstyd, że gola nie potrafią strzelić. Over 1,5 po @ 2,40 za miedziaka pobrałem. GL!
Edit
Jeszcze 5 min. Zaśmierdziało siarką na stadionie. Czyli Pan Li już tam jest. A gospo cisną lecz bez wykończenia...🤐
Edit1
W 95 Vergos miał ostatnią szansę, ale to spierd...Ft 0-1, Pan Li zarobiony 😉

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,8M

qowalsky6

Znawca A-League
Derby Sydney,
Bulls vs Sky Blues,
zęby bolą po tych kilku minutach, x ht po @ 2,22 za miedziaka pobrałem.
Ps nie ma lolleya jakby kto pytał😉
Edit
Zęby bolały, mega słaba ht, trochę lepiej goście i mamy ht 0-1... Jakby nie Filip byłoby 0-2...
Edit1
Ft 0-3, nie za bardzo jest co powiedzieć dno kontra mniejsze zło 😉

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom