>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

B 6K

b2tgm

Użytkownik
Robi się spam wiadomo że atakujący schodzi na podwójną zmianę w zaksie to stały element, widać brak jakiejkolwiek wiedzy.

pinio1111 515,8K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Panowie, takie pierdoły to piszcie na czacie a nie w temacie PLS bo syf tu robicie.
A posty typu: Gra, bądź nie gra, zszedł, wszedł są żenujące!!!
Wystarczy oglądać mecz i wiadomo ile kto ma pkt.

pinio1111 515,8K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Ale skuteczność ma beznadziejna. Zaksa mogłaby ten mecz wygrać gdyby on grał na ponad 50 procent
Owszem skuteczność beznadziejna, tylko że połowę piłek jakie dzisiaj dostał to były ratunkowe wystawy, wrzucone w siatkę, z których nie miał szans kończyć.
Niemniej over pokryty bo blokiem nadrobił

pinio1111 515,8K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Bo najwyraźniej ci debile wzięli staty po trzech setach, które są obecnie dostępne na stronie PlusLigi.
Ogólnie staty są zawieszone na stronie PLS, ale Kamil zdobył na bank powyżej 16,5pkt

E 1,1K

edziub

Użytkownik
Oki siadło ale i tak inny mecz nie siadł i 500 w plecy. Dałem na tego holendraa w rzutki licząc też że zdobędzie 170 czeka i wejdzie mimo że przegra. Ale nie udało się ładna kasa była do wzięcia. Dziś nowy dzień i wale za 500 na Padove siatka Włochy. Ponoć pewniak z włoskiego forum. Gość ze skutecznością ponad 80%

B 243,2K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Oki siadło ale i tak inny mecz nie siadł i 500 w plecy. Dałem na tego holendraa w rzutki licząc też że zdobędzie 170 czeka i wejdzie mimo że przegra. Ale nie udało się ładna kasa była do wzięcia. Dziś nowy dzień i wale za 500 na Padove siatka Włochy. Ponoć pewniak z włoskiego forum. Gość ze skutecznością ponad 80%
I znowu wtopisz maksymalnie tam over 3.5 seta

M 42K

Mietek006

Użytkownik
80% skuteczności? Ładujesz 5 stów w kurs 3,6 w ciemno? Widzę za dużo kasy masz :p mimo to powodzenia :)

K 283,1K

kossma

Użytkownik
Sądząc po kursie, dzisiaj też ładna kasa do wzięcia. Zieloności życzę.

C 1,3K

carambula88

Użytkownik
a napisał na jakiej podstawie Padova?
9 w tabeli, a Modena 4. Jakieś osłabienia ?

Do góry Bottom