tedddy2060
Użytkownik
Rychlicki 16
Właśnie ostatnio dwa pkt zdobył lepiej gra jak ten z czuprynaObawiam się że Kamil już nie wejdzie atakował na 24 procentach. Oby na taja go wpuścił jak odpocznie
Ale już nie gra. Znów go zdjąłRychlicki 16
Oglądam i co nici piszą. Na plus liga nadal 11 pokazuje.Panowie, takie pierdoły to piszcie na czacie a nie w temacie PLS bo syf tu robicie.
A posty typu: Gra, bądź nie gra, zszedł, wszedł są żenujące!!!
Wystarczy oglądać mecz i wiadomo ile kto ma pkt.
Ale skuteczność ma beznadziejna. Zaksa mogłaby ten mecz wygrać gdyby on grał na ponad 50 procentRychlicki 17
Owszem skuteczność beznadziejna, tylko że połowę piłek jakie dzisiaj dostał to były ratunkowe wystawy, wrzucone w siatkę, z których nie miał szans kończyć.Ale skuteczność ma beznadziejna. Zaksa mogłaby ten mecz wygrać gdyby on grał na ponad 50 procent
Skąd to wziąłeś??? Bo na bank nie ze strony PLS, a tylko te staty są liczone.
I znowu wtopisz maksymalnie tam over 3.5 setaOki siadło ale i tak inny mecz nie siadł i 500 w plecy. Dałem na tego holendraa w rzutki licząc też że zdobędzie 170 czeka i wejdzie mimo że przegra. Ale nie udało się ładna kasa była do wzięcia. Dziś nowy dzień i wale za 500 na Padove siatka Włochy. Ponoć pewniak z włoskiego forum. Gość ze skutecznością ponad 80%
80% skuteczności? Ładujesz 5 stów w kurs 3,6 w ciemno? Widzę za dużo kasy maszOki siadło ale i tak inny mecz nie siadł i 500 w plecy. Dałem na tego holendraa w rzutki licząc też że zdobędzie 170 czeka i wejdzie mimo że przegra. Ale nie udało się ładna kasa była do wzięcia. Dziś nowy dzień i wale za 500 na Padove siatka Włochy. Ponoć pewniak z włoskiego forum. Gość ze skutecznością ponad 80%
Sądząc po kursie, dzisiaj też ładna kasa do wzięcia. Zieloności życzę.Oki siadło ale i tak inny mecz nie siadł i 500 w plecy. Dałem na tego holendraa w rzutki licząc też że zdobędzie 170 czeka i wejdzie mimo że przegra. Ale nie udało się ładna kasa była do wzięcia. Dziś nowy dzień i wale za 500 na Padove siatka Włochy. Ponoć pewniak z włoskiego forum. Gość ze skutecznością ponad 80%
a napisał na jakiej podstawie Padova?Oki siadło ale i tak inny mecz nie siadł i 500 w plecy. Dałem na tego holendraa w rzutki licząc też że zdobędzie 170 czeka i wejdzie mimo że przegra. Ale nie udało się ładna kasa była do wzięcia. Dziś nowy dzień i wale za 500 na Padove siatka Włochy. Ponoć pewniak z włoskiego forum. Gość ze skutecznością ponad 80%