>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

mylący zakład na betters

V 0

voytech

Użytkownik
Witam, postawiłem zakład jak na screenie, "Checkout 170 w każdym legu", do czegoś takiego oczywiście nie doszło ale buk rozliczył to jako czerwone, bo w całym meczu była 170tka. Następnie mailowo odpowiedzieli, że zakład poprawnie rozliczony i mogę składać formalną reklamację.
Jak takie sprawy rozwiązywaliście? Screenshot_20251221_183807_Chrome.jpg Screenshot_20251221_183807_Chrome.jpg

neutralny 825,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Witam, postawiłem zakład jak na screenie, "Checkout 170 w każdym legu", do czegoś takiego oczywiście nie doszło ale buk rozliczył to jako czerwone, bo w całym meczu była 170tka. Następnie mailowo odpowiedzieli, że zakład poprawnie rozliczony i mogę składać formalną reklamację.
Jak takie sprawy rozwiązywaliście? Pokaż załącznik 60772 Pokaż załącznik 60772
Musisz złożyć formalną reklamację albo spróbować ich przekonać na czacie.

M 15,9K

makalele007

Użytkownik
Jak takie sprawy rozwiązywaliście? Pokaż załącznik 60772 Pokaż załącznik 60772
Przecież patrząc po kursie to kurs adekwatny do prawdopodobieństwa zdarzenia tylko śmieciowy Buk i tyle

Do góry Bottom