S
0
sebautd2302
Użytkownik
Witam. Mam problem z bukmacherami odnośnie rozliczania strzałów. Dziś zagrałem akurat na betfan, ale na betclic również było to samo w nawiasie opisanie rozliczenie OPTA. Zdarzenie dotyczy meczu Lechia Gdańsk- Górnik Zabrze +27,5 strzałów w meczu. OPTA nie prowadziło statystyk, oglądając mecz i licząc strzały typ wszedł prawidłowo. Jednak od początku drugiej połowy strona flashscore nie naliczała strzałów, a po kilkunastu minutach drugiej połowy nagle usunęli kilka strzałów dodatkowo z pierwszej połowy. Efekt taki, że w pewnym momencie było ponad 20 strzałów a flashscore pokazywał 14!. Na czacie piszą, że biorą statystki z opta a jak nie można to z flashscore... Ostatecznie dodali tam w całym meczu 23 strzały, a powinno być 30. Tak również pokazuje np sofascore, statystyki STS również pokazywały 30. Znalazłem jeszcze statystyki ze strony TVP SPORT zajmujący się transmisją i też mają 30. Co w takiej sytuacji zrobić? Dla mnie to jest niepoważne, zwykle oszustwo. Można coś z tym zrobić? Ma ktoś jakiś pomysł?

Załączniki
-
182,8 KB Wyświetlenia: 10