Szkocja -
Dania
Wczoraj główna linia siadła, to spróbujemy i dzisiaj.
Dania ma 1 pkt przewagi obecnie, także wystarczy im remis, Szkoci muszą cisnąć, może pójdą śladem Irlandii, bo fanatyzm w takich meczach na wyspach nie zna chyba granic, chociaż to Duńczycy pozostają lekkim faworytem, przynajmniej w opinii buków. Ja jednak proponuję nie iść w stronę 1 x 2, imo tu się wszystko może wydarzyć pod tym względem, ale standardowo w rożne. W pierwszym meczu, przy 0:0 było 13:4 w rożnych dla Danii, ale oni są po prostu maszynką do nabijania cornerów i o ile nie grają spacerowym tempem to zawsze kilka dorzucają, a często te cyferki przekraczają 7+. Myślę, że przy dopingu kibiców Szkoci nie pozwolą na spacerowe tempo w tym meczu, tzn na długie trzymanie piłki przez Duńczyków w środku pola, a przy otwartej grze to tu spokojnie może paść 15+ rr, Szkoci w 1. meczu mieli uwaga..26% posiadania piłki (!), a i tak nabili 4 rr. Dzisiaj trzeba gonić wynik od początku,
Irlandia pokazała, że można awansować w ostatniej sekundzie, myślę, że tu będzie do końca szaleńcze tempo, obydwie drużyny dobrze się czują w cornerach, a linie proponowane przez buki to imo żart, tzn promocja. Oby tylko nie mieli racji, z fartem
over 9.5 rr @1.88 sts
Szkocja over 4.5 rr @1.90 sts
over 10.5 rr @2.35 sts
over 11.5 rr @3.15 sts
//mnóstwo czasu, ale oczywiście 1 szt brakło
To takie powiedzmy, linie główne
=====
'
Szkocja over 5.5 rr @2.70 sts
Szkocja over 7+ rr @4.75 sts
każda drużyna over 3.5 rr @2.00 sts
a tu dodatkowe, można jeszcze niższe dobrać do Ako, czy jak ktoś lubi solo takie kursy małe, a z ciekawostek jeszcze mały błąd w sts, są 2 zakłady, 1. drużyna over 6.5 rr @3.75, czyli potrzeba minimum 7 rożnych i zakład drugi, 1. drużyna - liczba rożnych - przedziały: 7+ @4.75, a potrzeba też 7 rożnych, także ktoś się fajnie pomylił i nie, nie ma tu zwrotu przy 7, bo nie raz to grałem, poza tym to samo jest z overami w całym meczu tylko bez błędu, over 11.5 po @3.15 i rożne przedziały 12+ też po @3.15