B
3,8K
brylant1984
Użytkownik
Iran przed MŚ mierzył się z Niemcami, Słowenią i Katarem. Możesz to jakoś potwierdzić ? Nie mogę doszukać się tych wyników (sprawdzam livesports.pl). Z góry dziękuję. Też zastanawiam się nad Iranem. Pasuje mi może taki trochę głupi argument ale chociaż w ostatnim meczu żeby "faworyt" poległ...Iran kurs @3.80 Superbet
Oba zespoły że sporymi problemami, ale wyszły z grupy i osiągnęły fazę play-off. Iran słabe wyniki w teoretycznie najsłabszej z grup, ale liczy się awans. Serbowie po blamażu z Czechami zanotowali dwa zwycięstwa z Chinami i Brazylią. Po wprost fatalnej Lidze Narodów i bardzo słabym pierwszym meczu w MŚ odnieśli dwa zwycięstwa i nagle urośli do miana wielkiego faworyta. Moim zdaniem błąd. Nie są zespołem lepszym od Iranu. To podobne poziomy, a rozstrzał kursów ogromny. Iran przed MŚ mierzył się z Niemcami, Słowenią i Katarem. Wszystkie mecze spokojnie wygrali. Po dołku w fazie grupowej znowu mogą wystrzelić. A prawdą jest, że i Niemcy i Słoweńcy od aktualnej Serbii są lepsi. Pomimo słabych wyników Iranu w fazie grupowej, zawodnicy i indywidualnie osiągali bardzo dobre liczby. Skrzydłowi Morteza, Poriya i atakujący Hajipour dysponują ogromną siłą ataku. Ich wielkim atutem jest również serwis co będzie wielką bolączką Serbii, gdzie przyjęcie bardzo szwankuje. Ich lider Kujundzic bez formy na bardzo niskim procencie, Peric bardzo wrażliwy w przyjęciu. Moim zdaniem ten mecz wygra Iran. Od sezonu trenuje ich Roberto Piazza, świetny taktyk, który myślę celował z forma na gaże Play off, patrząc jak mało wymagających rywali mieli w grupie. Kurs zdecydowanie przesądzony. Uważam, że warto pójść w stronę Iranu.