>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher bez podatku w PL - najlepsze opcje

psychol32 623,5K

psychol32

Użytkownik
Dziesiątki albo i setki buków jest z tym softem (Winnerz). Trzeba patrzeć po właścicielach bo po kilka kilkanaście kasyn ma jeden. Z reguły limitują szybko. Jeden na dziesięć jest niewypłacalny.

P 63,9K

Przybłęda

Użytkownik
Witam, ze swojej strony mogę polecić na krótką chwilę bukmachera winnerz , firma niby Estońska, wjazd na stronkę bez vpn, mają spoko ofertę powitalną 100% do 200 euro, obrót 5x depo i bonus po kursach min. 1,65. Z racji tego iż właśnie bonus nie wymagał żadnych ako to postanowiłem po krótki researchu w necie na temat opinii o w/w firmie pograć. Wpłata krypto, grałem głównie kosza over/under stawki po około 200/300 euro, bonus obrócony 2k euro do wypłaty, prosta weryfikacja, wypłata bodajże w około 24h zrobiona. Minus i koniec kariery bo pod koniec, bodajże jak mi 200 euro do obrotu zostało to wleciały srogie limity i bodajże 20 euro stawki max mogłem grać.
Ale oni akceptują tylko wypłaty i wpłaty krypto, czy da się jakimiś tradycyjnymi metodami?

G 20,5K

grajek19

Użytkownik
Do tych co tam grali na tym wierzę
Czy jak wplace karta Visa bo nie ma już opcji Skrilla to potem mogę wyplacic na Skrilla czy muszę wypłacić ta samą metodą która wpłaciłem ?
Rozumiem że obrót samemu depozytem 200 E X6 ? Czy bonusem i depozytem czyli 200+200x 6

Do góry Bottom