>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe mecze reprezentacyjne kobiet i mężczyzn

G 18,4K

grajek19

Użytkownik
Nie wiem totalnie jak ugryźć mecze juniorek więc może tym postem zachęcę do jakiś typów.
Polki mi się podobają ale kurs bardzo mizerny do tego bardzo cenię sobie zdanie BanksyGA który pisał że przed turniejem że Bułgarki to jeden z zespołów który może namieszać. Ale z drugiej strony widziałem ich mecz z Chile i Brazylia to bardzo słabo grają.
Może macie jakieś propozycje

P 13,2K

paptyd

Użytkownik
Dzisiaj to Japonki i Włoszki głównie do grania, w te spoza drabinki głównej to nawet bym się nie mieszal bo to loteriada

BanksyGA 263,9K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Nie wiem totalnie jak ugryźć mecze juniorek więc może tym postem zachęcę do jakiś typów.
Polki mi się podobają ale kurs bardzo mizerny do tego bardzo cenię sobie zdanie BanksyGA który pisał że przed turniejem że Bułgarki to jeden z zespołów który może namieszać. Ale z drugiej strony widziałem ich mecz z Chile i Brazylia to bardzo słabo grają.
Może macie jakieś propozycje
Jak mówiłem, top3 to dla mnie Włochy, Brazylia i Bułgaria i zdania nie zmieniłem przez cały czas trwania turnieju. Bułgaria ma na papierze bardzo dobry sklad i grupę bardzo olały, ale w fazie pucharowej już jest inne granie

C 318,4K

czary-mary

Użytkownik
Japonia U21 grają o wiele bardziej składną i poukładaną siatkówkę od rywalek z Turcji. Grupę wygrały bez problemu pokonując na luzie Bułgarki czy też Brazylijki. Po drugiej stronie Turczynki juz z dwoma porażkami. Jak dla mnie Japonia od początku do końca będzie górować. Japonia wygrania 1 set i cały mecz kurs 2.07✅. Kultura gry bierze górę

Japonia 1 set 25:23 ✅
Japonia Mecz 3:0✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3099
S 16,9K

sebek1997

Użytkownik
Japonki tylko 3 sety straciły w tym turnieju. W grupie rozbiły Bułgarki. Raczej dużych przesłanek za drużyną z Europy tutaj nie ma. Może jakiegoś seta wyrwą, ale o to łatwo też nie będzie.

gapa07 3,7K

gapa07

Użytkownik
Japonki tylko 3 sety straciły w tym turnieju. W grupie rozbiły Bułgarki. Raczej dużych przesłanek za drużyną z Europy tutaj nie ma. Może jakiegoś seta wyrwą, ale o to łatwo też nie będzie.
A czy nie jest tak że Bułgarki dopiero w fazie pucharowej weszły na odpowiednie obroty? Ani z USA czy Polska nie były faworytkami a zaprezentowały się dobrze. Do tego 6h różnicy między wczorajszymi meczami tych zespołów nie da przewagi Bułgarii?

BanksyGA 263,9K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Jak panowie dziś widzicie Japonia - Bułgaria? Bo kursy na Bułgarki rzędu 5,5 kuszą 😏
Wczoraj ładnie Bułgarki weszły, bo buki sugerują się wynikami z grup gdzie Bułgaria grała na pół gwizdka. Natomiast na technikę Japonek raczej ciężko im będzie odpowiedzieć siłą. Kibicuję Bułgarii, ale nie widzę żeby akurat dzisiaj wygrały

Otrzymane punkty reputacji: +143
adik1992 780,3K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Azerbejdżan - Austria o125,5 @2,1
STS

Ostatni mecz kwalifikacji. Grupę wygrała Belgia z bilansem 4 wygranych 0 porażek. Sety 12:1. Drugie miejsce zajmie Austria, bo ciężko sobie wyobrazić by dziś przegrali z Azerami i to za 3 pkt. W pierwszym meczu w Austrii między nimi nie było niespodzianki i gospodarze wygrali 3:0. W setach do 16, 23, i 14. Dziś pewnie też wygrają Austriacy 3:0, ale liczę że Azerowie postawią się choćby w jednym secie i zakręcą się w okolicach 20 pkt, a w dwóch pozostałych nie będzie pogromu.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom