>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

I runda eliminacji Ligi Mistrzów [8.07.2025 - 16.07.2025]

ibis 1,9M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
I runda eliminacji Ligi Mistrzów

Žalgiris Wilno (LTU) – Hamrun Spartans (MLT)
KuPS (FIN) – Milsami Orgiejów (MDA)
The New Saints FC (WAL) – Shkëndija Tetowo (MKD)
Iberia 1999 Tbilisi (GEO) – Malmö FF (SWE)
Levadia Tallinn (EST) – RFS (LVA)
Drita Gnjilane (KOS) – FC Differdange 03 (LUX)
Víkingur Gøta (FRO) – Lincoln Red Imps FC (GIB)
Egnatia Rroghozinë (ALB) – Breidablik (ISL)
Shelbourne FC (IRL) – Linfield FC (NIR)
FCSB (ROU) – Inter Club d’Escaldes (AND)
Virtus AC 1964 (SMR) – Zrinjski Mostar (BIH)
Olimpija Lublana (SVN) – Kajrat Ałmaty (KAZ)
Noah Erywań (ARM) – Budućnost Podgorica (MNE)
Łudogorec Razgrad (BUL) – Dinamo Mińsk (BLR)
Víkingur Gøta (FRO) – Lincoln Red Imps FC (GIB)
Virtus AC 1964 (SMR) – Zrinjski Mostar (BIH)
Žalgiris Wilno (LTU) – Hamrun Spartans (MLT)
KuPS (FIN) – Milsami Orgiejów (MDA)
The New Saints FC (WAL) – Shkëndija Tetowo (MKD)
Levadia Tallinn (EST) – RFS (LVA)

Mecze tej fazy odbędą się 8-9 i 15-16 lipca. Zwycięzcy awansują do II rundy eliminacji Ligi Mistrzów, a przegrani trafią do II rundy eliminacji Ligi Konferencji ścieżki mistrzowskiej.​

cosmozaza 4,2K

cosmozaza

Użytkownik
Witam .....rzucil mi sie w oczy mecz Noah vs Buducnost....Noah u siebie mega mocna...15-0-0 bramki 53-5...kurs jak narazie 1.94 na Noah ale poleci w dol na bank....mysle ze druzyna z armenii bierze to.....Noah to druzyna swojego podworka.....pilka armenska czy czarnogorska klubowa to poziom zblizony....grali w lidze konferencji ostatni sezon wiec doswiadczenie maja w pucharach....pokonali w zeszlym sezonie w eliminacjach do europejskich pucharow AEK Ateny u siebie 3-1 czy Mlade Boleslaw 2-0....i polegli 8-0 na Stamford Bridge ale mysle ze doswiadzenie zebrane bylo warte tej torby pikarskiej heheehhe....

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +670
przemovsky23 73,9K

przemovsky23

Użytkownik
Do pierwszych meczy został jeszcze tydzień,ale powiem wam tak:Żalgiris,Noah i FCSB kwestię awansu będą starali się rozstrzygnąć już w pierwszym meczu I rundy.Byle tylko na strzelać jak najwięcej bramkę ile się da i zagrać na zero z tyłu.Mecze dobre na zagranie +2,5 bramki w meczu.Czekam tylko aż zdarzenia na bramki w końcu pojawia się w ofertach buków.

Otrzymane punkty reputacji: +579
Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
"Alban56":

Egnatia v Breidablik 1 1,85
/ piłka el. LM 21.00 / 1:0 WIN
Stawka 6/10

https://www.betexplorer.com/football/europe/champions-league/kf-egnatia-breidablik/WxEzKyu0/

Egnatia: Dajsinani, Sota, Aliyev, Fangaj, Xhemaijli, Meideiros, Aleksi, Zejnullani, Ujka, Luskja, Bakayoko
Breidablik: Einarsson, Valgeirason, Margeirsson, Orrason, Yeoman, Johnson, Steindorsson, Einarsson, Omarsson, Thorsteinsson, Thomsen

Albańska Egantia w cuglach wygrała swoją ligę . Zebrali dobrych piłkarzy krajowych
+ praktycznie cały napad cudzoziemcy . Mimo że grać będą o 21.00 to przewidywana
temp. 30 stopni . Ciężko będzie Islandczykom . Egnatia w przygotowaniach pokonała
rumuński Farul i Bułgarski CSKA . Alternatywa over 2,5

Do tego polecamy zwycięstwa Drita, KuPS i chyba Malmo.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4728
stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Mistrzów / kwalifikacje
Godzina 17:00
Spotkanie : KuPS : Milsami
Typ : obie strzelą / over 2.5 gola
Kurs : 2.55
Bukmacher : Superbet

Czas na kwalifiakcje LM , 1 runda eliminacji a ja wybieram mecz KuPS & Milsami , niewątpliwie faworytem są tutaj piłkarze KuPS ale wiadomo nikt przed meczem nie daje pkt i trzeba to udowodnić na boisku , w tym sezonie po 16 meczach KuPS zajmuje drugą pozycję w Veikkausliga z 30 pkt a stosunek bramek 27:17 i te 17 straconych podpowiada mi że dziś mogą stracić bramkę bo chyba w samym kursie bardzo wysokim chodzi o bramkę gości , Super Liga w Mołdawii rozpoczęła dopiero sezon i po 3 kolejkach Milsami 2 zwycięstwa 1 porażka a bramki 7:2 czyli nie żle jak na początek sezonu , ale wiadomo ligi ligą a Europejskie puchary mają swój scenariusz , obie ekipy miały okazję spotkać się w ćwierćfinale kwalifikacji do LK w 2022 roku i pierwszy mecz także tutaj na Kuopion Keskuskentta (Kuopio) zakończył się remisem 2:2 w Mołdawii jednak KuPS wygrywa 4:1 i awansowali dalej , dziś pójdę również w tym kierunku że Milsami zdobędzie tutaj bramkę a w sumie kibice zobaczą 3 bramki i jak wspomniałem kurs mocno kusi i związany jest zapewne bramką gości !

sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Ludogorets vs Dinamo Mińsk:
powyżej 5.5 kartek @2.40

Shelbourne vs Linfield:
powyżej 5.5 kartek @2.40
Czerwona kartka @4.20
BETFAN

Mam dwa spotkania, w których widzę spore szanse na kartoniki.

Ludo z Dinamo to już znamy z poprzedniego sezonu. Obie ekipy grają ostro i wtedy oglądaliśmy 6 i 8 kartoników. Austriacki sędzia niezły, będzie miał sporo pracy dzisiaj.

Drugie starcie to już typowo wyspiarskie. Mistrzowie Irlandii i Irlandii Północnej to spodziewam się nawet czerwieni. Jest tutaj duży potencjał i do tego dochodzi dobry arbiter. Sędzia Godinho średnia ponad 5 kartek na mecz.

F 196,3K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / El. Liga Mistrzów
Godzina: 19:30
Spotkanie: Ludogorec Razgrad-Dynamo Mińsk
Typ: Bet Builder
Liczba goli: poniżej 4.5
Liczba kartek: powyżej 3.5
Kurs: 1.70
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...zów-8-07-2025-16-07-2025.174396/#post-7347349
Analiza:
Obie drużyny rozpoczynają start w eliminacjach do piłkarskiego raju.
Obie drużyny znane są z twardej gry i sądzę, że sędzia będzie miał w tym pojedynku wiele pracy. Arbitrem spotkania będzie Christian-Petru Ciochirca. W zeszłym sezonie gwizdał w 26 spotkaniach i pokazywał piłkarzom 101 żółte i 9 czerwone upomnienia . Dymano Mińsk w ostatnich meczach ligowych na wyjeździe był karany 2, 2, 0, 4, 1 żółtymi kartkami. W meczach bezpośrednich było 6, 8 żółtych upomnień. Dymano Mińsk bez formy. Ludogorec dopiero zacznie nowy sezon właśnie dziś. W bezpośrednich spotkaniach było 1, 2 bramki. Grając na DW dałbym że zespół z Bułgarii wygra 1:0 lub 2:0.
Z fartem 👍💪

Otrzymane punkty reputacji: +2280
maarcin14 1,8M

maarcin14

Użytkownik
Godzina: 20:45
Spotkanie: Shelbourne - Linfield
Typ: 1X & powyżej 1,5 gola w meczu
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, dziś 4 mecze eliminacyjne do Ligi Mistrzów, są to pierwsze spotkania 1 rundy, w jednym z tych meczów o godzinie 20:45 zagrają Shelbourne FC oraz Linfield. Będzie to więc spotkanie drużyn reprezentujących Irlandię oraz Irlandię Północną. Faworytem są gospodarze, zgadzam się z tym i w tym meczu typuję ich wygraną lub remis oraz że w meczu padnie więcej niż 1,5 gola. Shelbourne gra w mocniejszej lidze, i jest aktualnie mistrzem Irlandii. Aktualnie zajmują 5 miejsce w rozgrywkach, ostatnie 3 mecze to 1 wygrana oraz 2 remisy i w każdym meczu padło więcej niż 1,5 gola. Atutem Shelbourne będzie gra u siebie, liczę że będą chcieli zdobyć tu jak największą zaliczkę przed rewanżem. W lidze irlandzkiej rozgrywki ligowe są w trakcie, co daje im przewagę, że ciągle mają rytm meczowy i graja o punkty. Linfield ostatnio takich spotkań nie miał, dla nich sezon dopiero się zaczyna i moim zdaniem będzie miało to wpływ na spotkanie. Typuję 1X i powyżej 1,5 gola.

stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Godzina: 17:00
Spotkanie: Kairat Almaty : Olimpija Ljubljana
Typ: obie drużyny over 1,5 kartki
Kurs: 2.02

W pierwszym meczu na Stadion Stožice (Ljubljana) była nie zła kopanina , w sumie 35 fauli i aż 8 żółtek po 4 dla każdej drużyny i nie wierzę że dziś będzie fair-play tylko liczę na powtórkę z rozrywki , Kairat w tym pierwszym meczu wyszedł na prowadzenie jednak Olimpija w krótkim czasie zdołała doprowadzić do remisu , trudno wyczuć kto przejdzie do następnej rundy ale w/g mnie znów może iskrzyć , sędzią jest debiutant w rozgrywkach międzynarodowych Włoch Matteo Marchetti który może nie ma zbyt wysokiej średniej jeżeli chodzi o kartoniki ale myślę że dziś będzie miał wiele okazji aby powyciągać karteczki stąd liczę że obie drużyny przynajmniej zobacza po dwa kartoniki a i kusi mnie kurs który jest 2 z małymi groszami !

Otrzymane punkty reputacji: +148
maarcin14 1,8M

maarcin14

Użytkownik
Godzina: 19:00
Spotkanie: Hamrun Spartans FC - Zalgiris
Typ: X2
Kurs: 1.67

Witam, dziś rewanżowe mecze 1 kolejki kwalifikacji do Ligi Mistrzów, o godzinie 19 zagrają Hamrun Spartans FC oraz Zalgiris, w pierwszym meczu wygrała litewska drużyna 2:0, uważam że dziś również nie przegra i typuję X2. Goście to aktualny mistrz Litwy i najbardziej utytułowana drużyna w tym kraju. Zalgiris w pierwszym meczu oddało więcej strzałów, które dwukrotnie udało się zamienić na gole. Przewagą litewskiej drużyny jest to, że ich rozgrywki są w trakcie, natomiast Hamrun Spartans ostatni mecz o punkty zagrał w maju. Zalgiris jest w dobrej formie, w ostatnich tygodniach przytrafiła im się tylko jedna porażka, ostatnie 3 mecze licząc każde rozgrywki to same wygrane i aż 7 goli strzelonych. Typuję w tym spotkaniu remis lub wygraną gości.

Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Członek Załogi
Shkendija-TNS TYP 1 kurs 1,75 4/10 g.20.00 1:1 BOX

PS: Byłem na stronach obu klubów i podpinam się pod ta analizę z internetu:

"Ten mecz jest na dobrej drodze do zwycięstwa Shkendiji, głównie ze względu na znaczącą przewagę, jaką daje gra u siebie. Dzięki oddanemu wsparciu kibiców i bogatej historii w europejskich rozgrywkach, Shkendija jest doskonale przygotowana do walki o zwycięstwo.
New Saints jadą do Skopje z osłabionym składem, nękanym kontuzjami kluczowych zawodników, takich jak Leo Smith i Rory Holden. Bezbramkowy remis w pierwszym meczu gra na korzyść Shkendiji, która słynie z agresywnej gry ofensywnej u siebie i z pewnością będzie wywierać presję od samego początku.
Co więcej, dostępny jest doświadczony napastnik Besart Ibraimi. Nawet jeśli rozpocznie mecz na ławce rezerwowych, jego ewentualne wejście może odmienić losy meczu.
Choć The New Saints mają pewne doświadczenie w europejskich rozgrywkach, ich szanse na sukces w tym trudnym bałkańskim środowisku są nikłe. Shkendija jest gotowa zdominować to spotkanie."

Z obozu gospodarzy:

"Jeton Beqiri: „Jestem optymistą i wierzę, że zawodnicy, którzy jutro wyjdą na boisko, zarówno ci od początku, jak i ci, którzy dołączą do nas później, są przygotowani i zaprezentują się tak, jakbyśmy mogli awansować”.

Besart Ibraimi: „Najważniejsze, że w pierwszym meczu osiągnęliśmy wynik, na który wszyscy razem liczyliśmy. Teraz jesteśmy maksymalnie przygotowani, gramy u siebie, znamy ten stadion i wierzę, że dzięki zaangażowaniu każdego zawodnika osiągniemy pozytywny wynik”.

Jeton Beqiri: „Wierzę, że będziemy bardzo spokojni, będziemy twardo stąpać po ziemi. Każdy mecz ma swoją historię, mecz trwa 90 minut, ale są też przedłużenia, odkąd pierwsza tercja zakończyła się remisem. Jestem optymistą, biorąc pod uwagę jakość zawodników, jesteśmy drużyną, która budowała się powoli, odkąd w zeszłym sezonie byliśmy mistrzami kraju. Jako Shkëndija gramy dobrze, zarówno w mistrzostwach Macedonii, jak i na arenie europejskiej. Jestem optymistą, ale dzięki kontrolowaniu gry, dawaniu tego samego zawodnikom i zachowaniu spokoju. Jeśli będziemy dużo biegać, będziemy bardzo poważni i uda nam się pokazać cały potencjał, jaki mamy w drużynie. Wierzę, że jesteśmy lepszą drużyną niż TNS i z Bożą pomocą i odrobiną szczęścia mamy nadzieję, że na końcu będziemy drużyną, która będzie się cieszyć”.

Besart Ibraimi: „Ważne jest, żeby drużyna zaszła dalej i żebyśmy awansowali. To normalne, że jako napastnik chcę i zawsze starałem się strzelać gole, ale najważniejsze jest, żeby wnieść coś do drużyny i nie ma znaczenia, kto strzeli gola w tych meczach, ważne, żebyśmy osiągnęli nasz cel."

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +152
F 196,3K

FanGkstychy73

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Breidablik - Egnatia
Typ: BET BUILDER
Liczba kartek: powyżej 3.5
Breidablik - liczba rzutów rożnych: powyżej 3.5
Post w dziale :
Analiza:
Sędzią spotkania będzie David Dickinson. W zeszłym sezonie gwizdał w 38 meczach i karał piłkarzy 160 żółtymi kartkami i 5 czerwonymi.
W pierwszym meczu było 5 żółtych kartek i była bijatyka. W ostatnich spotkaniach i siebie Breidablik wykonał 7,4,8,5 różnych. W Albanii miał 6 rożnych. Będą odrabiać starty z 1 spotkania więc będą próbować cisnąć.
Z fartem 👍 💪

Otrzymane punkty reputacji: +584
maarcin14 1,8M

maarcin14

Użytkownik
Spotkanie: Linfield - Shelbourne
Typ: X2 & Shelbourne powyżej 0,5 gola
Kurs: 1.64
Analiza:

Witam, dziś kolejne 2 spotkania rewanżowe 1 kolejki kwalifikacji do Ligi Mistrzów, w jednym z nich o godzinie 20:45 zmierzą się Linfield oraz Shelbourne FC. Typuję X2 i że goście strzelą gola. Shelbourne jest w dobrej sytuacji, wygrali pierwsze spotkanie skromnie 1:0, ale mieli sporą przewagę i wydaje mi się, że nic złego im nie grozi w tym dwumeczu. W pierwszym meczu mieli dużo większe posiadanie piłki, oddali aż 18 strzałów, przy czym rywale tylko 4. Shelbourne FC gra w lepszej lidze, ma większą jakość piłkarską i dziś jedynie muszą ten awans do kolejnej rundy przypieczętować, dlatego typuję w tym meczu remis lub wygraną gości i że goście strzelą gola.

Otrzymane punkty reputacji: +2436
Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Członek Załogi
Spotkanie: Linfield - Shelbourne
Typ: X2 & Shelbourne powyżej 0,5 gola
Kurs: 1.64
Analiza:

Witam, dziś kolejne 2 spotkania rewanżowe 1 kolejki kwalifikacji do Ligi Mistrzów, w jednym z nich o godzinie 20:45 zmierzą się Linfield oraz Shelbourne FC. Typuję X2 i że goście strzelą gola. Shelbourne jest w dobrej sytuacji, wygrali pierwsze spotkanie skromnie 1:0, ale mieli sporą przewagę i wydaje mi się, że nic złego im nie grozi w tym dwumeczu. W pierwszym meczu mieli dużo większe posiadanie piłki, oddali aż 18 strzałów, przy czym rywale tylko 4. Shelbourne FC gra w lepszej lidze, ma większą jakość piłkarską i dziś jedynie muszą ten awans do kolejnej rundy przypieczętować, dlatego typuję w tym meczu remis lub wygraną gości i że goście strzelą gola.
Witam. Takie bez urazy techniczne pytanie bo ten typ jest raczej mało spotykany. Ty to ze mnie ściągasz czy po prostu zbieg okoliczności?

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +164
maarcin14 1,8M

maarcin14

Użytkownik
po prostu w ofercie betclica są proponowane zakłady łączone i najbardziej to wydaje mi się prawdopodobne, nie wiem w jaki sposób miałbym to "z Ciebie ściągać"

Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Członek Załogi
po prostu w ofercie betclica są proponowane zakłady łączone i najbardziej to wydaje mi się prawdopodobne, nie wiem w jaki sposób miałbym to "z Ciebie ściągać"
No w taki sposób że czytasz moją analizę, zmieniasz ją i podajesz jako swoją. Czego tu nie rozumieć?

PS: Ok, skoro piszesz że taki był zakład łączony w Betclick to temat uważam za wyczerpany, pozdrawiam.

Semtex 316K

Semtex

Użytkownik
Dynamo Mińsk Powyżej 3.5 żółtych kartek @3.20 SpinBetter

Pierwszy mecz 15 fauli Dynamo i 4 żółte, przy tylko 2 faulach Łudo. Łudogorec kontrolował całe spotkanie, tam jeszcze im coś powinno wpaść, ale mają tylko 1:0, wynik w sumie dobry pod kartki w rewanżu, ponieważ awans dalej otwarty. Do tego oni grali ze sobą w kwalach do Ligi Mistrzów w zeszłym sezonie, wtedy Łudo wywalił Dynamo, pierwszy mecz 2:0 Łudo u siebie i 5 kartek Mińska, drugi Mińsk wygrał 1:0, ale też 5 żółtych dostali. Dynamo sporo faulują i grają ostro, porachunki za zeszłe kwale, powinno znowu być sporo agresji ze strony gospodarzy. Martwi mnie tylko ten mało znany arbiter, ale oby się nie bał używać gwizdka.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom