Najgorsze jest to że dwa razy że sobą grały i 2 razy USA po 3-0 wygrała. Może w stronę Chinek iść ? Handicap punktowy +11,5 albo Polskę -13,5 pkt. Ktoś się wypowie ?Teraz będziemy bazować na historii. Historia nam mówi, że pod Kiralym USA rotowalo składem w każdym meczu. Bardzo łatwo było przewidzieć jakie skład wyjdzie z jakim przeciwnikiem. Kiraliego nie ma, ale liczymy, że jutro USA wyjdzie bez Madi Skinner i Franklin. Zapewne na środku zagra Butler i Francji będzie bardzo ciężko na siatce, ale liczę, że Ndiaye i Cazaute zrobią swoje. Świetnie gra też Gelin. Generalnie nie jest tak bardzo przekonany do Francji jak byłem do tej pory, ale gramy dopóki to się opłaca, a pieniędzy dały mnóstwo.
Francja +1,5 seta @1,85 - superbet
Post automatycznie złączony:
Bez analizy bo już dosyć późno i nie chce mi się pisać.
Kanada @2,22 - superbet (lekko)
Holenderki zarówno z Francją jak i USA, wyglądały dramatycznie. Praktycznie nic nie broniły, straszny chaos na boisku, falowo traciły punkty. Niemki moim zdaniem, mimo lania z nami, wyglądają znacznie lepiej jako drużyna.Jak widzicie mecz Niemek z Holandią? Mimo dotkliwej porażek Niemek z Polkami, wydaje mi się, że dziś szybko sobie poradzą z Holenderkami.
To teraz sprawdź jakie składy były jak dwa razy Amerykanki wygrałyNajgorsze jest to że dwa razy że sobą grały i 2 razy USA po 3-0 wygrała. Może w stronę Chinek iść ? Handicap punktowy +11,5 albo Polskę -13,5 pkt. Ktoś się wypowie ?
Na podstawie czego taki typ? Przecież ani Stany nie wymieniły składu na zawodniczki rezerwowe, ani Francuzki się nie wzmocniły, jak to było np w dzisiejszym meczu Holenderek, po wejściu Daalderop. Nawet jakby Francuzki wygrały jakimś cudem 2 sety to tb jest zawsze loterią, także nie widzę w tym kursie żadnego value.
Nieudana czutka. Widziałem value w tym typie.Na podstawie czego taki typ? Przecież ani Stany nie wymieniły składu na zawodniczki rezerwowe, ani Francuzki się nie wzmocniły, jak to było np w dzisiejszym meczu Holenderek, po wejściu Daalderop. Nawet jakby Francuzki wygrały jakimś cudem 2 sety to tb jest zawsze loterią, także nie widzę w tym kursie żadnego value.
Czy nieudana to się jeszcze okażeNieudana czutka. Widziałem value w tym typie.