>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami VIII runda Ekstraligi

neutralny 686,2K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Rundę rewanżową rozpoczynamy meczami w których gospodarze z ubiegłego tygodnia tym razem będą gośćmi, więc zapowiada się ciekawiej niż ostatnio, gdyż każde ze spotkań powinno być dość wyrównane. Tak naprawdę w każdym z meczów trudno wskazać zdecydowanego faworyta, więc pole do popisu jest naprawdę duże.
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o VIII rundzie Ekstraligi.

Ostatnia edycja:
B 102K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Hurysz +2 punkty w meczu - fortuna 2.01 ZWROT w pechowych okolicznościach

Rzadko gram bety na młodzieżowców bo to w dużej mierze loteria ale tutaj widzę spore value. Juniorka Rybnika jaka jest każdy widzi, i nie żebym uważał Hurysza za ogromny talent ale tutaj mamy bieg młodzieżowy oraz bieg 12 gdzie dwa razy jedzie na Tkocza. Jeżeli zrobi tylko dwa punty, mam zwrot. Ze stawką nie należy przesadzać ale jak nie będzie literek to jest duża szansa na powodzenie tego zakładu.

P.S rozważałem jeszcze zakład "juniorzy Rybnika zdobędą przynajmniej 5 punktów - NIE" po kursie 1.70 STS ale ostatecznie wybór padł na Hurysza.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +995
B 136K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Też uwżam że +8,5 na Wł,okniarz to promocja, nawet + 6,5. Wystarczy że ktoś pojedzie słabiej z trojki Łaguta Janowski i Bewley i przegrają

unicaja 72,7K

unicaja

Użytkownik
Zdecydowanie warto zresztą +10.5 @1,47 do jakiegoś dubelka też w razie co Włókniarz zrobi taktyczną

I 53,7K

iti

Użytkownik
Częstochowa @3.30 superbet
DNB @3.20 superbet - dla tych, którzy chcą się zabezpieczyć przy remisie

Wobec takiego kursu nie mogę przejść obojętnie, tak nie ma (chyba :D ) Doyle'a, będzie PHB, nie będzie Ludwiczaka, ale Wrocław bez Kurtza i juniorów traci sporo.

unicaja unicaja gdzie jest taka lokata z takim handicapem? Widziałem totalbet miał +10.5 po 1.5 z groszami, ale już zdjęte od razu jak wyszło info.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +949
B 136K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Piotr Pawlicki over 10,5 @1,70 Betfan

Miałęm grać kompletnie co innego ale przy braku Kurtza w skladzie Wrocławian stawiam na Piotra over który miał się mierzyć 3 razy mierzyć z Bradym. Teraz za Australijczyka pojedzie chyba Cook co sprawia ze Piotr powinien dobrą dwucyfrówke przywiez. Tu nie ma co się rozpisywać Piotr w tej chwili wymiata i taka linia jest niska przy braku lidera Wrocłąwian. Mecz się szykuję na styku a Piotr powinien zdobyć 11-12 pkt

Ostatnia edycja:
neutralny 686,2K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
ROW Rybnik - Falubaz Zielona Góra

Holder powyżej 6,5 pkt. @1,88 Fortuna
Ratajczak poniżej 6,5 pkt. @1,82 Betclic
Hampel powyżej 7,5 pkt. @1,68 Betclic
Drabik poniżej 10,5 pkt. @1,57 Fortuna

Trześniewski poniżej 2,5 pkt. @2.00 Betclic
Widzę duży potencjał do gry w dzisiejszym pojedynku ROW-u z Falubazem. Nie bardzo wiem, jak ugryźć wynik, czy jakiś handicap, ale co do zawodników myślę, że uda się ten pojedynek jakoś ugryźć.
Na pierwszy ogień idą overy starych wyjadaczy - Holdera i Hampela. Linie na obu zawodników nie są dziś wysokie. Chris wozi w Rybniku średnio 1,5 pkt. na bieg, biorąc pod uwagę dramatyczną formę Gleba wydaje się, że Kangur powinien dostać dziś 5 startów, numer ma łatwy, już w pierwszym swoim biegu będzie faworytem do "trójki", co znacznie ułatwiłoby powodzenie tego typu. Stawiam, że te 7 oczek spokojnie dziś Australijczyk przywiezie.
Jarek Hampel ostatni ligowy mecz w Rybniku jechał z Motorem Lublin pięć lat temu zdobywając 13 punktów, wcześniej taki sam wynik w barwach Falubazu. W bieżącej kampanii jego średnia meczowa przekracza minimalnie 7,5 pkt. na mecz. Wydaje mi się więc, że na torze na którym ewidentnie lub jeździć w dodatku z najsłabszym rywalem z możliwych powinien dziś tę średnią znacząco poprawić.
Teraz undery i tu na tapet idą Ratajczak, Drabik i Trześniewski i te typy wydają mi się ciut ryzykowne, ale cały czas warte gry.
Na Ratajczaka linii nie rozumiem, gość robi na wyjazdach 1,1 pkt. na bieg i będzie walczył z gospodarzami, którzy będą jechać o życie. Co prawda jest to najbardziej doświadczony junior w stawce, ale czy tak bym mu trójkę w biegu numer 2 dopisał przed meczem to raczej nie, bo Hurysz, czy Tkocz to nie są kompletne ułomki i uważam, że jeden z nich może Damianowi napsuć krwi. Nawet biorąc pod uwagę jego 5 biegów w ramach zastępstwa to i tak ciężko mu będzie 6,5 przekroczyć. Z resztą u siebie z ROW-em przywiózł 5 punktów na swoim torze, więc dziś będzie o to jeszcze trudniej.
Drabika typuję troszkę pozasportowo. Wydaje mi się, że po jego ostatnich wypowiedziach dostał trochę po uszach i powietrze z niego lekko zejdzie. Maksym notuje przyzwoity sezon, jednak jest to zawodnik bardzo charyzmatyczny i wiele zależy od jego głowy, którą lubi mieć czystą. Obecnie na pewno takiej nie ma i nie czuję, aby dziś się zabijał o punkty dla swojego zespołu, choć oczywiście każde oczko to dla niego profity finansowe, Drabik pokazywał już jednak w przeszłości, że czasem są dla niego ważniejsze kwestie niż te finansowe.
Ostatni bet na Pawła Trześniewskiego, który lekko mi się gryzie z underem Ratajczaka, ale liczę to na sukces w obu przypadkach. Trześniewski to dla mnie przypadek Krzyśka Lewandowskiego, jeździ na najwyższym poziomie już kilka lat i nie widać u niego kompletnie postępu, obawiam się, że to zawodnik, który tylko przekroczy wiek juniora i słuch o nim zaginie, przy dobrych wiatrach może skończy w Krajowej Lidze. Paweł w tym sezonie notuje zawrotną biegopunktową 0,667. W Zielonej Górze dopisał do swojego konta dwa 0 i wykluczenie, więc morale pewnie nie są w jego teamie najwyższe. Dziś szanse na punkty ma w biegu młodzieżowym i to chyba tyle, bo później ma Ratajczaka, więc typowałbym jego wynik dziś w okolicach 1-2, chyba że wydarzy się coś dziwnego, czego w stanie nie jesteśmy przewidzieć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2651
unicaja 72,7K

unicaja

Użytkownik
Częstochowa @3.30 superbet
DNB @3.20 superbet - dla tych, którzy chcą się zabezpieczyć przy remisie

Wobec takiego kursu nie mogę przejść obojętnie, tak nie ma (chyba :D ) Doyle'a, będzie PHB, nie będzie Ludwiczaka, ale Wrocław bez Kurtza i juniorów traci sporo.

unicaja unicaja gdzie jest taka lokata z takim handicapem? Widziałem totalbet miał +10.5 po 1.5 z groszami, ale już zdjęte od razu jak wyszło info.
Ja grałem u Pudziana tak jak podawałem
Co ciekawe na Czewe 1x2 mają teraz @3 a na zwycięstwo bez remisu @4,2 i dalej przyjmują choć trochę mieliło u mnie przed chwilą

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +949
unicaja 72,7K

unicaja

Użytkownik
Można jeszcze spróbować z tych dodatkowych betów na sts:
Janowski pojedzie w biegu 15 @2,01 parodia

2x jedzie Magic z juniorami na których nie straci, w biegu 7 powinien ograć Wiktora i tu 2pkt min bym widział. W 10 spora szansa na trójkę jeśli nie będzie jakichś RT, zaczyna z Bewleyem na Woryne i PHB także mogło być dużo gorzej. Generalnie widzę tu value przy braku rudego

Ostatnia edycja:
B 68,7K

bosky

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
N. Mikołajczyk under 2.5 1.85 iforbet sts nosz co za zapierdzialy oech w tym sezonie... :/

Przy założeniu, ze przegra w biegach z Karczewskim, a wygra z Grędą, to ma 1 punkt. Dwa pozostałe będą rozstrzygały się w biegu juniorskim i czwartym. Osobiście uważam, ze oba ta pojedynki przegra, ale nawet gdyby w juniorskim jednak był drugi, to potem w czwartym ma zewnętrzne na wewnętrzne Halkiewicza. Bardzo mało prawdopodobny scenariusz w którym ten typ nie wchodzi więc myślę ze mogę go polecić.

Falubaz -2.5 2.1
Nie powiem, jestem lekko zaskoczony. Tak naprawdę jedyne co w tym meczu przemawia na stronę Rybnika, to mecz z ubiegłej niedzieli. Chyba już trochę za dużo lat ten sport oglądam, żeby sugerować się takimi płytkimi pobudkami, ale zobaczymy, może się mylę. Od juniorów, po liderów - przewaga wyraźnie po stronie Falubazu. Trudno ich podejrzewać o braki w motywacji, w końcu wciąż są w grze o czwórkę. Będę bardzo zaskoczony jeśli Rybnik coś dziś urwie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1356
I 53,7K

iti

Użytkownik
Dokładnie. Panienki z Wrocławia odstawiają szopkę.
Wykluczenie Kowalskiego do końca bezapelacyjnie słuszne.

siwy_wts 1,1K

siwy_wts

Użytkownik
Bez względu na moja sympatie do klubu z Wrocławia i obecny system rozgrywek sprawiający ze polowa spotkań dla nas jest "obojętna" wg mnie stwierdzenie ze "w Szwecji/Anglii by pojechali" dziś ten mecz pokazuje ze żużel w Polsce na takich nawierzchniach, bez wyprzedzan i bez meczycha jest totalnie bezsensu :(

I 53,7K

iti

Użytkownik
Sędzia nie klaun. Podjął dobrą decyzje rozpoczynając ten mecz. Są trudne warunki, trzeba i w takich jechać.
Sędziuje młody sędzia, który już np u mnie w Rzeszowie objechał mecz z Ostrowem po godzinnym oberwaniu chmury tuż przed meczem.

Do góry Bottom