>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego na Polonie ,która jest na wyjezdzie płacą nawet 4.5@

Status
Zamknięty.
B 10,5K

brof123

Użytkownik
Brukbet - Polonia 0-3
Odra - Polonia 0-1
Warta - POlonia 1-2
Miedz legnica 2-3

Mecze na wyjazdach Polonii 7-5-4
Mecze ruchu u siebie 6-4-6 .

Myślę że tutaj Polonia połasi sie o 3 punkty i wywiezie , chyba że jakieś poważne absencje o ktorych nie wiem , więc i was pytam dlaczego taki kurs

robyert84 814

robyert84

Użytkownik
Brukbet - Polonia 0-3
Odra - Polonia 0-1
Warta - POlonia 1-2
Miedz legnica 2-3

Mecze na wyjazdach Polonii 7-5-4
Mecze ruchu u siebie 6-4-6 .

Myślę że tutaj Polonia połasi sie o 3 punkty i wywiezie , chyba że jakieś poważne absencje o ktorych nie wiem , więc i was pytam dlaczego taki kurs
Polonia woli zagrać z Wisłą Płock niż Kraków w barażach, dlatego taki kurs

Otrzymane punkty reputacji: +275
P 7K

paptyd

Użytkownik
Kwestia ustawienia tabeli na koniec jak kolega wyżej pisze. Maksymalnie remis wyciągną chociaż i tak myślę, że puszcza dosyć nieopierzony skład i Ruch ich przepchnie na podsumowanie tego beznadziejnego sezonu
Dodatkowo Chorzów to ciężki teren, niech nie myli ich bilans, oni po prostu są fatalni ostatnio

B 10,5K

brof123

Użytkownik
Kwestia ustawienia tabeli na koniec jak kolega wyżej pisze. Maksymalnie remis wyciągną chociaż i tak myślę, że puszcza dosyć nieopierzony skład i Ruch ich przepchnie na podsumowanie tego beznadziejnego sezonu
Dodatkowo Chorzów to ciężki teren, niech nie myli ich bilans, oni po prostu są fatalni ostatnio
mialem zwyciestwo a na drugim z remisem , remis siadł , wiedziałem że nie przegrają , a na zwyciestwo po ryzyku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom