>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelewy i spore wypłaty - pytanie

J 0

JakZet81

Użytkownik
Witam wszystkich.

Zastanawiam się, co byście polecili jako najlepszy schemat przelewów w przypadku grania u buków zagranicznych?
Np. wpłata z polskiego banku na Skrill/ Neteller, a potem np. na bet365?
I w drugą stronę, czyli bet365 - Skrill/ Neteller/ Wise itp - dowolny polski bank?
Czy (z waszego doświadczenia) polskie banki nie zgłaszają zastrzeżeń wobec takich transakcji_

I teraz najważniejsza kwestia - jak w nich (polskich bankach) wygląda sprawa z wypłatami rzędu powiedzmy 15 tysięcy PLN, w kilku
ratach, w ciągu miesiąca? Oczywiście w przypadku, gdy na konto takiego banku trafiają kwoty tylko ze Skrilla i tym podobnych?

kombajn 351,4K

kombajn

Użytkownik
Polski Bank - bez zarzutu, zamawiasz kapusttę w oddziale i tyle.... Z bankomatu - max. 800 jednarozow i zależy, jaki masz limit dzoenny.... ale u buka tle wypłacić online?

e: oki płatności tylko. nie doczytałem....

Ostatnia edycja:
kombajn 351,4K

kombajn

Użytkownik
70 K pln (15K euro) - jest wymóg do zgłoszenia GIF (generalny inspektor finansowy) - w praktuyce - 10 K $ (ok. 40K pln....)
e:
z jednego źródla transakcje....

Baxton 1,7K

Baxton

Użytkownik
Witam wszystkich.

Zastanawiam się, co byście polecili jako najlepszy schemat przelewów w przypadku grania u buków zagranicznych?
Np. wpłata z polskiego banku na Skrill/ Neteller, a potem np. na bet365?
I w drugą stronę, czyli bet365 - Skrill/ Neteller/ Wise itp - dowolny polski bank?
Czy (z waszego doświadczenia) polskie banki nie zgłaszają zastrzeżeń wobec takich transakcji_

I teraz najważniejsza kwestia - jak w nich (polskich bankach) wygląda sprawa z wypłatami rzędu powiedzmy 15 tysięcy PLN, w kilku
ratach, w ciągu miesiąca? Oczywiście w przypadku, gdy na konto takiego banku trafiają kwoty tylko ze Skrilla i tym podobnych?
U mnie schemat wygląda często podobnie, np. betfair etc - skrill - skrill (Powiedzmy własny i wypłaty kartą ale w dużej mierze, skrill umożliwa od dłuższego czasu wypłaty w crypto z czego bardzo często korzystam).
Jeśli chodzi o wypłaty ze skrilla na PL konto bankowe, wcześniej to robiłem przez długi czas i bez problemów, dzieliłem po 2-3k na jeden raz. Wise i podobne fintechy tym bardziej.

Ogólnie jeszcze jedno pytanie, podałeś bet365, jestem ciekaw gdzie akceptują jeszcze skrill, czy Niemcy? Czy własne konto? Gdyż na tych co grałem, bądź jeszcze raz na jakiś czas "otrzymam pakiet" to wtedy Irlandia, UK z kartą (Teraz być może PP), podobnie Hiszpania ale tam z QRami problem czasami to już dłuugi czas się pozbyli walletów.

Ostatnia edycja:
J 0

JakZet81

Użytkownik
70 K pln (15K euro) - jest wymóg do zgłoszenia GIF (generalny inspektor finansowy) - w praktuyce - 10 K $ (ok. 40K pln....)
e:
z jednego źródla transakcje....
Cytując klasyka "nie no, aż tyle to nie" ;). Do 15 tysięcy PLN, i to nie w każdym miesiącu. Przy czym i to będzie wypłacane w ratach, np. 5+5+5. Tyle że w takim przypadku bodaj wszystkie fintechy już odpadają, bo a) mały limit wypłat w PLN na miesiąc i b) dodatkowa prowizja w każdym bankomacie.
Post automatycznie złączony:

Ogólnie jeszcze jedno pytanie, podałeś bet365, jestem ciekaw gdzie akceptują jeszcze skrill, czy Niemcy? Czy własne konto? Gdyż na tych co grałem, bądź jeszcze raz na jakiś czas "otrzymam pakiet" to wtedy Irlandia, UK z kartą (Teraz być może PP), podobnie Hiszpania ale tam z QRami problem czasami to już dłuugi czas się pozbyli walletów.
Wiesz, rzuciłem ich jako przykładowego buka, grałem do tej pory w UK i zauważyłem, że część z nich odcina się powoli od Skrilla i Netellera, tzn. nie przyjmują od nich wpłat.

Do góry Bottom