>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Info Pytania, propozycje, zgłaszanie błędów

Waldi1979 2,6M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
witam za dużo to nie zmieni ale u mnie powinno byc 2 pkt więcej wsio trafione powinno byc 10 pkt a nie 8

https://forum.bukmacherskie.com/threads/8-kolejka-23-24-11-2024.172709/post-7305338

do sprawdzenia Pozdrawiam .
sorki, że dopiero odpisuję, wszystko jest ok, po prostu podałeś w poście więcej typów, a w przypadku, gdy chcesz, żeby tylko jeden był brany pod uwagę to trzeba to przy nim zaznaczyć, w innym razie, żeby dostać maksymalną ilość punktów muszą być wszystkie trafione. Punkt w regulaminie jest od pierwszej edycji, więc nie jest to nowość.

W przypadku, gdy w analizie będzie podane kilka typów, a chcemy, żeby w konkursie wziął udział tylko jeden to przy tym typie musimy dopisać (PT), w przeciwnym razie wszystkie typy będą musiały być trafione, żeby otrzymać dodatkowe punkty, przykład:
Real- Barcelona
obie strzelą, @1,67 Fuksiarz (PT)
powyżej 2,5 gola, @1,83 Fuksiarz

Waldi1979 2,6M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
UWAGA!

Z powodu odwołania meczu Everton - Liverpool, który był do typowania w 10. kolejce dodałem typ zastępczy

St. Etienne - Marsylia (08.12 godz. 20:40)

celowo wybrałem możliwie najpóźniejszy mecz, żeby każdy mógł zdążyć go wytypować. Pozdrawiam

intelowiec 126,9K

intelowiec

Użytkownik
Waldi1979 Waldi1979 Mam nadzieję, że jak nie ma do teraz kolejki, to nie zrobisz na ostatnią chwilę, bo ja na przykład wyjeżdżam na weekend i ciężko by było ogarnąć ;)

Otrzymane punkty reputacji: +313
Waldi1979 2,6M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
INFO!

W najbliższy weekend nie będzie kolejki do typowania, świętujcie Dzień Kobiet ze swoimi kobietami, wrócimy za tydzień.​

Otrzymane punkty reputacji: +316
arass1 476,8K

arass1

Użytkownik
INFO!

W najbliższy weekend nie będzie kolejki do typowania, świętujcie Dzień Kobiet ze swoimi kobietami, wrócimy za tydzień.​
Więc jest trochę czasu, żeby wystartować z następną kolejką troszkę wcześniej niż 1 dzień przed startem pierwszego meczu konkursowego, co ostatnio zdarzało się coraz częściej.

Waldi1979 2,6M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Więc jest trochę czasu, żeby wystartować z następną kolejką troszkę wcześniej niż 1 dzień przed startem pierwszego meczu konkursowego, co ostatnio zdarzało się coraz częściej.
na 22 kolejki tylko 2x typy zostały podane w piątek, czy to jest "coraz częściej" to już indywidualna ocena każdego ;) teoretycznie do końca wtorku jest czas na podliczenie, 48h od zakończenia ostatniego meczu, czyli mniej więcej do 23:00, a nie siedzę z zegarkiem w ręku, staram się rozliczać w miarę prędko, żebyście nagrody mieli jak najprędzej. W 95% kolejek typy dodaję w czwartek (mecze są zawsze z soboty i niedzieli), kilka razy wrzuciłem w środę czy nawet we wtorek, ale i tak większość osób typuje na ostatnią chwilę, forum to nie tylko ten jeden konkurs. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +316
arass1 476,8K

arass1

Użytkownik
Waldi1979 nie odbieraj tego jako coś złośliwego. Po prostu najzwyczajniej w świecie lepiej jak tego czasu na typowanie i napisanie analiz jest troszkę więcej i żeby każdy mógł to swobodnie zrobić.

Otrzymane punkty reputacji: +1345
Waldi1979 2,6M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Waldi1979 nie odbieraj tego jako coś złośliwego. Po prostu najzwyczajniej w świecie lepiej jak tego czasu na typowanie i napisanie analiz jest troszkę więcej i żeby każdy mógł to swobodnie zrobić.
luz, nie odebrałem, po prostu wyjaśniłem jak to wygląda od "drugiej strony", w miarę możliwości oczywiście będę się starał dodawać w miarę prędko (y)

Do góry Bottom