94,9K slomiany400 Użytkownik Wczoraj o 15:21 #1041 makalele007 napisał: Zmiana na oficjalnej stronie niemieckiego pucharu na 5 kartek forbet rozliczył na plus teraz pytanie gdzie Ci co biorą staty z opta czyli np superbet bo tam nadal na minus bo opta ma 3 Kliknij aby rozwinąć... Opta tez już ma 5, więc nikt nie zostanie oszukany, prawdy trzeba dociec czasami
makalele007 napisał: Zmiana na oficjalnej stronie niemieckiego pucharu na 5 kartek forbet rozliczył na plus teraz pytanie gdzie Ci co biorą staty z opta czyli np superbet bo tam nadal na minus bo opta ma 3 Kliknij aby rozwinąć... Opta tez już ma 5, więc nikt nie zostanie oszukany, prawdy trzeba dociec czasami
M 11,3K makalele007 Użytkownik Wczoraj o 16:00 #1042 slomiany400 napisał: Opta tez już ma 5, więc nikt nie zostanie oszukany, prawdy trzeba dociec czasami Kliknij aby rozwinąć... Tak tak wiem wiem i elegancko
slomiany400 napisał: Opta tez już ma 5, więc nikt nie zostanie oszukany, prawdy trzeba dociec czasami Kliknij aby rozwinąć... Tak tak wiem wiem i elegancko