przed ms nie beda zapierda***. Szkoda sil…Ebba dziś z apteką , Niskanen nie biegnie a idzie chyba - 45s straty po 5km w klasyku to jakiś żart. Po TDS kompletna loteria co zawody ...
Bez przesady 2tygodnie do MŚ wiec trochę głupie wytłumaczenie moim zdaniemprzed ms nie beda zapierda***. Szkoda sil…
nie glupie. Zawodniczki mowili ze focus lezy juz na ms. Nawet te ktore wystartowali wczoraj. A inni wola trenowac we wloszech.Bez przesady 2tygodnie do MŚ wiec trochę głupie wytłumaczenie moim zdaniem
co znaczy z apteką?Ebba dziś z apteką , Niskanen nie biegnie a idzie chyba - 45s straty po 5km w klasyku to jakiś żart. Po TDS kompletna loteria co zawody ...
Ktoś ogląda ? Co tam się stało, że na 800 metrach Jenssen stracił 48 sekund ??? Już po wszystkim.
Na odczycie gps było widać ze sie zatrzymał więc musiał być jakiś upadek zapewne.Nic nie musiało się stać , widocznie faktycznie jest w innym cyklu treningowym przed mistrzostwami i sił zabrakło. Teraz granie biegów to trochę loteria bo większość docelowo do mistrzostw sie przygotowuje i wielka niewiadomo kto na jakim etapie treningu jest i co za tym idzie w obecnej formie..
Trzeba napisać maila, oni na te maile zwykle odpisują w ciągu kilku/nastu minut.Nie wiem co tam we fortunie się wydarzyło, że oferty na biegi brak, a pisanie z botem na czacie jest jak kopanie się po głowach. Czekałem na ofertę u nich, bo ostatnio tam mi podchodziły najlepiej pary, ale się dziś raczej nie doczekam. Próbuję w takim razie z sts...
Skistad [V] 1.65 sts
Pod nieobecność Sundling, to Norweżka wyrasta dziś na główną faworytkę. Zagrozić mogą jej Dahlqvist i Faendrich, ale myślę, że Skistad rozegra to dziś po swojemu.
Pellegrino - Chanavat [1] 1.80 sts
Obaj to znakomici sprinterzy, jednak ich krzywa formy wygląda zgoła odmiennie. Francuz miał świetną pierwszą połowę sezonu, po czym lekko przygasł. Włoch z kolei sezon zaczął spokojnie, a na mistrzostwa świata przygotował dużo lepszą dyspozycję. Liczę, że forma u Pellegrino nie uleciała nagle i dziś będzie lepszy od Chanavata.