Southampton - Newcastle
Coś to za proste się wydaje, no ale spróbujmy. Po poprzednim w zasadzie blamażu u siebie z wisienkami (1:4), jadą na teren świętych, najsłabszej ekipy w lidze, tu już w zasadzie przesądzone, że spadną z ligi, wynik meczu wydaje się być znany przed rozpoczęciem, pytanie tylko o rozmiar porażki, ale, no właśnie, imo jest jedno małe ale i nie chodzi mi tutaj o sroki, załóżmy, że trochę przymrużymy oko na ten poprzedni mecz, nie oglądałem, ale po szybkiej straconej bramce Newcastle musiało przycisnąć, to jest woda na młyn dla Bournemouth, ciężko się z nimi gra jak tamci już prowadzą, no i te 2 bramki to w doliczonym, pewnie szybkie kontry poszły, mniejsza o to, uznajmy to za wypadek przy pracy. Zastanawiają mnie natomiast poprzednie mecze Southampton. 3:1 wyjazdowy z manchesterkiem, gdzie po pierwszej połowie byli drużyną lepszą, do 82' prowadzili 0:1, no ale później Diallo genialne akcje, 3:1, ale długo trzymali dobry wynik. I to tez jeszcze pół biedy, bo wiadomo w jakiej formie United jest, ale poprzedni mecz z Nottingham może robić wrażenie, 2 bramki strzelone 3. najlepszej obronie w lidze i w sumie 3. drużynie overall, do tego 8 (!) rożnych, no nie ma czasu na oglądanie powtórek, ale tak mi wychodzi, że coś jeszcze siły w tych świętych zostało. Do tego wiemy co własne trybuny potrafią w Anglii zrobić. Pewnie zdecydowana większość idzie w ciemno w Newcastle, niby racja, niby powinni, ale coś z tyłu głowy podpowiada, że może skończyć się remisem. Ja zagram coś tego typu w różnych kombinacjach:
over 2.5 @1.45
Newcastle over 1.5 + over 9.5 rr @2.03
over 2.5 + over 8.5 rr @1.87
over 10.5 rr @1.87
over 11.5 rr @2.39
over 12.5 rr @3.15 //wszystko
fortuna
Bournemouth - Nottingham
No i mamy mecz wyżej wspomnianych drużyn, kto by się spodziewał, że takie nazwy będą zapowiadać takie elektryzujące widowisko, a takie powinniśmy zobaczyć. Kapitalna forma Wisienek vs nie gorsza, do tego druga najlepiej punktująca drużyna na wyjeździe, mniam mniam. Śmierdzi remisem oczywiście na odległość, ale pójdę w statystyki jak zawsze, z lekkim wyjątkiem, że jednak trzeba uważać na wysokie linie rożnych. Bardziej do grania na żywo, jeżeli Wisienki pierwsze strzelą to cudów w rożnych bym się nie spodziewał, takie standardowe 8.5 powinno być, natomiast jak to goście rozpoczną strzelanie, to Bourne jest w stanie u siebie wykręcić kosmiczne liczby rożnych, 10+, no ale to raczej na żywo, ciężko przewidzieć w pre-match kto pierwszy strzeli, ale strzeli, tego możemy się spodziewać. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na podział punktów, czyli typowe 1:1 i rzeczywiście obie strzelą jak najbardziej do grania, ja osobiście dorzucę jeszcze over 2, bo lubie te zakłady, to tak na wypadek jakby gospo strzelili pierwsi, później Nottigham by miało spory problem, bo wisienki uwielbiają szybkie kontry i nawet 2-3 bramki w ich wykonaniu by mnie wtedy nie zdziwiły, no ale do rzeczy
obie strzelą @1.60
over 2 + over 8.5 rr @1.69
over 2 + over 9.5 rr @1.95 //ponownie
fortuna, reszta do grania na żywo
No i zostaje jeszcze torpeda, mecz na którego myśl dostaje wzwodu, taki over 3 + 10.5 rr to na początek, ale to jutro postaram się coś opisać, gl all